Gra篡na Szapo這wska

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 5.75 /g這s闚: 199

Tw鎩 g這s: Zaloguj si, aby zag這sowa!


data urodzenia:
19 wrze郾ia 1953 r.
miejsce urodzenia:
Bydgoszcz, Polska

Wybrana filmografia :

Krzy瘸cy - 2002
Pan Tadeusz - 1999
Kroniki domowe - 1998
Kr鏒ki film o mi這軼i - 1988
Dekalog VI - 1988
Inne spojrzenie (Egym嫳ra n憴v) - 1982
Data publikacji w portalu: 2005-01-08

Fanklub Gra篡na Szapo這wska

innabajka · Justynnka69 · niechcemisie · Paty92les_wawa ·

Aby do陰czy do fanklubu musisz przyzna ocen 7 lub 8.


Ta strona nale篡 do rankingu 80 Kobiet. Zobacz te:
Aktualny ranking Ranking fanklub闚 Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opini  

kiziaczek2004-03-05 18:05
BOSKA !!!!!

dzidka2004-03-19 15:38
poprzednim razem radzi豉 sobie lepiej! ciekawe gdzie si podzia造 jej wielbicielki? czy te s takie niewierne ;-)

dead star2004-04-18 14:46
W "Panu Tadeuszu" gra豉 koszmarnie. Podobno nie tylko tam...

les2004-04-20 23:44
boska!

les2004-04-22 21:46
Dead Star, polecam Ci "Nadz鏎", Inne spojrzenie, Medium, Kr鏒ki film o mi這sci, Bez ko鎍a i inne filmy Szapo這wskiej. To musi byc traumatyczne do鈍iadczenie, zaczyna poznawa polskie kino od "Pana Tadeusza" ;-)

dead star2004-04-24 16:31
Polskie kino i Gra篡na Szapo這wska to nie s poj璚ia bliskoznaczne...Dzi瘯uj za list i mo瞠 kiedy skorzystam.

les2004-04-25 10:39
no wiesz, jak sie zna polskie kino to i zna si role Szpo這wskiej, bo to jedna z najwybitniejszych polskich aktorek. na szcze軼ie Szapa i polskie kino nie zaczeli si z "Panem Tadeuszem", czasem sie natomiast zastanawiam czy w豉snie w tym okresie si nie sko鎍zyli.

homos2004-04-26 00:59
mnie si podoba豉 w jednym z odcink闚 07-zglo si!

magenta2004-04-26 09:30
skonczyli sie duzo wczesniej, moja droga.

les2004-04-28 18:32
magneto, nasza portalowa specjalistko, moze nam powiesz, kiedy si sko鎍zyli?

moootyl2004-05-02 14:58
Polskie kino i Szapo這wska to rzeczywi軼ie poj璚ia nier闚noznaczne , bo nasze kino poza dobrymi chwilami bywa te strasznie n璠zne , a to si Gra篡nie Szapo這wskiej nie zdarza , bez wzgl璠u na to jak marny jest film, Jej rola jest pere趾. pozdrawiam

insomatica2004-05-22 12:57
zgry幢iwa marionetka!! tragendia!!

moootyl2004-05-25 21:31
kto "zgry幢iwa marionetka"? i co to niby jest "tragendia"?

wydra2004-08-10 16:33
obawiam si, 瞠 jako aktorka to ju si sko鎍zy豉

moootyl2004-08-26 22:51
osmiel si zaprzeczy. Nie sko鎍zy豉 sie i dalej pi瘯nie tworzy i w teatrze i filmie. Prosz nie wyrzuca z siebie takich kategorycznych os康ow zbyt pochopnie ...

uroda2004-09-08 09:59
ju wkr鏒ce b璠zie miala urodziny. Ech, gdzie te czasy, gdzie robi豉 po 3-4 filmy rocznie i co jeden to lepszy?

netya  netya@interia.pl2004-09-16 20:23
piekna i dojrzala kobieta:)ma klase:)

seal882004-12-22 13:35
taka polska catherine deneuve

nosek2005-03-21 13:29
No w豉郾ie,ale deneuve jest o niebo lepsz!NO I NIE GRAx W "Pan Tadeusz" a to du篡 plus dla niej dltego musicie g這sowa na DENEUVE!!!NO JU!!!

avelyna2005-08-16 07:44
Szapa這wksa, czy瘺y kobieta wyja這wiona z codzienno軼i, a utopiona w 鄉ietance sterylnej?

Cleo16  Cleopatra16@poczta.fm2005-08-25 19:04
Wed逝g mnie Gra篡na Szapo這wska jest jedn z najpi瘯niejszych polskich aktorek. Jest nie tylko 豉dna, ale potrafi 鈍ietnie gra! A w szczeg鏊no軼i najlepiej wychodz jej role dojrza造ch uwodzicielek. Najpierw obejrza豉m <<Pana Tadeusza" a p騜niej obejrza豉m. Do ko鎍a 篡cia literacka posta Telimeny b璠zie mi si kojarzy z Szapo這wsk.

Cleo162005-08-25 19:05
Sprostowanie do powy窺zego komentarza_ najpierw obejrza豉m, a p騜niej przeczyta豉m lekture

peeves2005-10-08 01:47
ona jest naprawd PI艼NA i niesamowicie seksowna, po prostu kusicielka...

1234652005-11-19 16:18
Masz racje 瞠 jest niesamowicie seksowna i kusicielka ,nie jeden facet chcia豚y jej s逝篡 za 堯zko chocia jest ju w takim doj瘸造m wieku

MORELLA2006-04-17 00:55
Niedawno nakr璚i豉 w Niemczech film w kt鏎ym gra rol lesbijki. Czy kto mo瞠 go widzia i wie gdzie w internecie mo積a znale踵 ten film?

fili瘸nka2007-03-07 15:54
pi瘯na.

jjckitty2008-01-28 16:21
fuj to, cos nawet kobiety nie przypomina. ble.

K82008-02-26 15:07
Ja bym jej z 堯磬a nie wyrzuci豉! Mo瞠 w豉郾ie dzi瘯i dojrza這軼i tak niesamowicie kusi - urod i ciep貫m niem這dej ju kobiety.

Caroline902008-06-26 17:43
安ietna aktorka i jeszcze urodzi豉 sie tego samego dnia i miesi帷a ca ja:D

arkaya  geminanda@o2.pl2009-01-29 21:25
Uwielbiam J od zawsze. Nie tylko za wspania貫 aktorstwo i urod, ale te za tolerancj i ciekawe pogl康y na 篡cie. Wszystkiego dobrego.

elliane2009-03-22 21:47
na jej stronie (www.szapolowska.com) s pi瘯ne zdj璚ia :)

Gabinoir2009-04-14 19:12
zdj璚ie wybrane zosta這 ma這 trafnie, kobieta pi瘯na i z klas, chcia豉bym tak wygl康a w jej wieku;P jest rewelacyjn aktork i wspania陰 kobiet

Alex22010-01-15 18:29
Aktorka wspania豉 i pi瘯na, ale zdjecie okropne !!!

EMISs2010-03-16 13:47
Musz przyzna, 瞠 bardzo mnie poci庵a mimo 瞠 jest sporo starsza od moich rodzic闚. "Kr鏒ki film o mi這軼i" znam prawie na pami耩... jest zmys這wa. achh :D

niechcemisie2010-09-02 21:53
telimeny ju nijak nie chce si inaczej widzie. s逝sznie.

Paty92les_wawa2010-11-12 12:56
Ogladalam ja ostatnio w programie Kuby Wojewodzkiego..Coz za seksowna,ognista kobieta!Wody,wody!;)

editam2010-11-12 22:39
zmys這wa

Paty92les_wawa2010-11-26 16:50
Czy ktoras z was wie gdzie mozna dostac film "Inne spojrzenie"?

andrea16902011-03-29 21:33
najseksowniejsza polska aktorka, dojrza豉 jak po逝dniowy owoc , inteligentna , zmys這wa, ma klas !


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych u篡tkowniczek portalu

Zaloguj si

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj si!

Strona Gra篡na Szapo這wska nale篡 do rankingu 80 Kobiet. Zobacz te:
Aktualny ranking Ranking fanklub闚 Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
  ZASADY GΜSOWANIA  
G這sujesz wybieraj帷 wed逝g w豉snych kryteri闚 i upodobania.
G這sujemy w skali od 1 do 8 na ka盥 z Pa, na stronie z jej opisem i zdj璚iem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie mo積a zmienia.
Aby g這sowa musisz by zalogowana.

  NOWE W RANKINGU  
NEWSLETTER I SPOΒCZNO列I

Chcesz by powiadamiana o nowo軼iach w portalu? Zarejestruj si i zaprenumeruj nasz newsletter lub kana Nowo軼i RSS!
Mo瞠sz te do陰czy do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Prawa kobiet a Koran
vesania olicadiablica ma ca趾owit racj. Szkoda 瞠 w Polsce nie m闚i si o tym g這郾o, U瘸lamy si nad tym jaki ci篹ki los maj imigranci z krsj闚 muzu軛a雟kich a zupe軟ie pomijamy to, jaki... opinia dodana 2017-01-14 16:00:40
muzyka Zawsze mocno 篡豉m i teraz mam co wspomina
Hitoshi W pi徠ek by豉m na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowit kobiet, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, da豉 przepi瘯ny wyst瘼. Uwielbiam j.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Na jej rozkazy - CHAUDIÈRE A.D. i CALIGO A.
S豉bo. Dobrn窸am do 20 strony ma這 si przy tym nie topi帷 w nadmiarze nic nie wnosz帷ych s堯w. 畝逝j,...

Do陰cz do naszej spo貫czno軼i!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2016