Gra篡na Szapo這wska

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 5.75 /g這s闚: 199

Tw鎩 g這s: Zaloguj si, aby zag這sowa!


data urodzenia:
19 wrze郾ia 1953 r.
miejsce urodzenia:
Bydgoszcz, Polska

Wybrana filmografia :

Krzy瘸cy - 2002
Pan Tadeusz - 1999
Kroniki domowe - 1998
Kr鏒ki film o mi這軼i - 1988
Dekalog VI - 1988
Inne spojrzenie (Egym嫳ra n憴v) - 1982
Data publikacji w portalu: 2005-01-08

Fanklub Gra篡na Szapo這wska

innabajka · Justynnka69 · niechcemisie · Paty92les_wawa ·

Aby do陰czy do fanklubu musisz przyzna ocen 7 lub 8.


Ta strona nale篡 do rankingu 80 Kobiet. Zobacz te:
Aktualny ranking Ranking fanklub闚 Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opini  

kiziaczek2004-03-05 18:05
BOSKA !!!!!

dzidka2004-03-19 15:38
poprzednim razem radzi豉 sobie lepiej! ciekawe gdzie si podzia造 jej wielbicielki? czy te s takie niewierne ;-)

dead star2004-04-18 14:46
W "Panu Tadeuszu" gra豉 koszmarnie. Podobno nie tylko tam...

les2004-04-20 23:44
boska!

les2004-04-22 21:46
Dead Star, polecam Ci "Nadz鏎", Inne spojrzenie, Medium, Kr鏒ki film o mi這sci, Bez ko鎍a i inne filmy Szapo這wskiej. To musi byc traumatyczne do鈍iadczenie, zaczyna poznawa polskie kino od "Pana Tadeusza" ;-)

dead star2004-04-24 16:31
Polskie kino i Gra篡na Szapo這wska to nie s poj璚ia bliskoznaczne...Dzi瘯uj za list i mo瞠 kiedy skorzystam.

les2004-04-25 10:39
no wiesz, jak sie zna polskie kino to i zna si role Szpo這wskiej, bo to jedna z najwybitniejszych polskich aktorek. na szcze軼ie Szapa i polskie kino nie zaczeli si z "Panem Tadeuszem", czasem sie natomiast zastanawiam czy w豉snie w tym okresie si nie sko鎍zyli.

homos2004-04-26 00:59
mnie si podoba豉 w jednym z odcink闚 07-zglo si!

magenta2004-04-26 09:30
skonczyli sie duzo wczesniej, moja droga.

les2004-04-28 18:32
magneto, nasza portalowa specjalistko, moze nam powiesz, kiedy si sko鎍zyli?

moootyl2004-05-02 14:58
Polskie kino i Szapo這wska to rzeczywi軼ie poj璚ia nier闚noznaczne , bo nasze kino poza dobrymi chwilami bywa te strasznie n璠zne , a to si Gra篡nie Szapo這wskiej nie zdarza , bez wzgl璠u na to jak marny jest film, Jej rola jest pere趾. pozdrawiam

insomatica2004-05-22 12:57
zgry幢iwa marionetka!! tragendia!!

moootyl2004-05-25 21:31
kto "zgry幢iwa marionetka"? i co to niby jest "tragendia"?

wydra2004-08-10 16:33
obawiam si, 瞠 jako aktorka to ju si sko鎍zy豉

moootyl2004-08-26 22:51
osmiel si zaprzeczy. Nie sko鎍zy豉 sie i dalej pi瘯nie tworzy i w teatrze i filmie. Prosz nie wyrzuca z siebie takich kategorycznych os康ow zbyt pochopnie ...

uroda2004-09-08 09:59
ju wkr鏒ce b璠zie miala urodziny. Ech, gdzie te czasy, gdzie robi豉 po 3-4 filmy rocznie i co jeden to lepszy?

netya  netya@interia.pl2004-09-16 20:23
piekna i dojrzala kobieta:)ma klase:)

seal882004-12-22 13:35
taka polska catherine deneuve

nosek2005-03-21 13:29
No w豉郾ie,ale deneuve jest o niebo lepsz!NO I NIE GRAx W "Pan Tadeusz" a to du篡 plus dla niej dltego musicie g這sowa na DENEUVE!!!NO JU!!!

avelyna2005-08-16 07:44
Szapa這wksa, czy瘺y kobieta wyja這wiona z codzienno軼i, a utopiona w 鄉ietance sterylnej?

Cleo16  Cleopatra16@poczta.fm2005-08-25 19:04
Wed逝g mnie Gra篡na Szapo這wska jest jedn z najpi瘯niejszych polskich aktorek. Jest nie tylko 豉dna, ale potrafi 鈍ietnie gra! A w szczeg鏊no軼i najlepiej wychodz jej role dojrza造ch uwodzicielek. Najpierw obejrza豉m <<Pana Tadeusza" a p騜niej obejrza豉m. Do ko鎍a 篡cia literacka posta Telimeny b璠zie mi si kojarzy z Szapo這wsk.

Cleo162005-08-25 19:05
Sprostowanie do powy窺zego komentarza_ najpierw obejrza豉m, a p騜niej przeczyta豉m lekture

peeves2005-10-08 01:47
ona jest naprawd PI艼NA i niesamowicie seksowna, po prostu kusicielka...

1234652005-11-19 16:18
Masz racje 瞠 jest niesamowicie seksowna i kusicielka ,nie jeden facet chcia豚y jej s逝篡 za 堯zko chocia jest ju w takim doj瘸造m wieku

MORELLA2006-04-17 00:55
Niedawno nakr璚i豉 w Niemczech film w kt鏎ym gra rol lesbijki. Czy kto mo瞠 go widzia i wie gdzie w internecie mo積a znale踵 ten film?

fili瘸nka2007-03-07 15:54
pi瘯na.

jjckitty2008-01-28 16:21
fuj to, cos nawet kobiety nie przypomina. ble.

K82008-02-26 15:07
Ja bym jej z 堯磬a nie wyrzuci豉! Mo瞠 w豉郾ie dzi瘯i dojrza這軼i tak niesamowicie kusi - urod i ciep貫m niem這dej ju kobiety.

Caroline902008-06-26 17:43
安ietna aktorka i jeszcze urodzi豉 sie tego samego dnia i miesi帷a ca ja:D

arkaya  geminanda@o2.pl2009-01-29 21:25
Uwielbiam J od zawsze. Nie tylko za wspania貫 aktorstwo i urod, ale te za tolerancj i ciekawe pogl康y na 篡cie. Wszystkiego dobrego.

elliane2009-03-22 21:47
na jej stronie (www.szapolowska.com) s pi瘯ne zdj璚ia :)

Gabinoir2009-04-14 19:12
zdj璚ie wybrane zosta這 ma這 trafnie, kobieta pi瘯na i z klas, chcia豉bym tak wygl康a w jej wieku;P jest rewelacyjn aktork i wspania陰 kobiet

Alex22010-01-15 18:29
Aktorka wspania豉 i pi瘯na, ale zdjecie okropne !!!

EMISs2010-03-16 13:47
Musz przyzna, 瞠 bardzo mnie poci庵a mimo 瞠 jest sporo starsza od moich rodzic闚. "Kr鏒ki film o mi這軼i" znam prawie na pami耩... jest zmys這wa. achh :D

niechcemisie2010-09-02 21:53
telimeny ju nijak nie chce si inaczej widzie. s逝sznie.

Paty92les_wawa2010-11-12 12:56
Ogladalam ja ostatnio w programie Kuby Wojewodzkiego..Coz za seksowna,ognista kobieta!Wody,wody!;)

editam2010-11-12 22:39
zmys這wa

Paty92les_wawa2010-11-26 16:50
Czy ktoras z was wie gdzie mozna dostac film "Inne spojrzenie"?

andrea16902011-03-29 21:33
najseksowniejsza polska aktorka, dojrza豉 jak po逝dniowy owoc , inteligentna , zmys這wa, ma klas !


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych u篡tkowniczek portalu

Zaloguj si

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj si!

Strona Gra篡na Szapo這wska nale篡 do rankingu 80 Kobiet. Zobacz te:
Aktualny ranking Ranking fanklub闚 Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
zoo
  ZASADY GΜSOWANIA  
G這sujesz wybieraj帷 wed逝g w豉snych kryteri闚 i upodobania.
G這sujemy w skali od 1 do 8 na ka盥 z Pa, na stronie z jej opisem i zdj璚iem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie mo積a zmienia.
Aby g這sowa musisz by zalogowana.

  NOWE W RANKINGU  
NEWSLETTER I SPOΒCZNO列I

Chcesz by powiadamiana o nowo軼iach w portalu? Zarejestruj si i zaprenumeruj nasz newsletter lub kana Nowo軼i RSS!
Mo瞠sz te do陰czy do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Donald Trump nie chce finansowania organizacji promuj帷ych aborcj za granic
justsomebody10 Pos逝giwanie si przyk豉dem N. Vujicica nie ma, moim zdaniem, wi瘯szego sensu, bo to jest wyj徠ek na tle setek tysi璚y niepe軟osprawnych. Od dzieci雟twa by otoczony opiek, wsparciem,... opinia dodana 2017-02-11 13:52:24
muzyka Zawsze mocno 篡豉m i teraz mam co wspomina
Hitoshi W pi徠ek by豉m na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowit kobiet, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, da豉 przepi瘯ny wyst瘼. Uwielbiam j.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Na jej rozkazy - CHAUDIÈRE A.D. i CALIGO A.
S豉bo. Dobrn窸am do 20 strony ma這 si przy tym nie topi帷 w nadmiarze nic nie wnosz帷ych s堯w. 畝逝j,...

Do陰cz do naszej spo貫czno軼i!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2017