Sigourney Weaver

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 5.86 /głosów: 133

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!


data urodzenia:
8 października 1949 r.
miejsce urodzenia:
Nowy Jork w stanie Nowy Jork, USA

Wybrana filmografia:
2002: Tadpole
2002: The Guys
2001: Breakers
2001: Wielki podryw
1988: Goryle we mgle
1988: Pracująca dziewczyna
1984, 1989: Łowcy duchów
1979, 1986, 1992, 1997: Obcy
Data publikacji w portalu: 2005-01-08

Fanklub Sigourney Weaver

ama · godzilla · kaska69 · Malgorzata · moncada anna · Out Of The Body · Sheela ·

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

nałka2004-03-13 22:53
Wszystkie nagrody za role w "Śmierci i dziewczynie".bomba!

aleksandra6662004-06-11 20:37
Laska taka jakie lubię- silna i inteligentna, nie daje sobie w kaszę dmuchać

megi2004-06-13 18:21
swietna rola w "gorylach we mgle", no i ksztaltna ma glowke:)

werikoka2004-06-18 12:57
świetna aktorka, kobieta z charakterem, dominuje nad hollywoodzkimi pseudo-pięknościami oryginalną urodą i ..wzrostem:) W "Obcym" jest nie do przecenienia!

aleksandra6662004-08-09 16:14
Kręcą film Alien vs Predator. Ciekawe w konfrontacji Sigourney vs Arnold kto by zwyciężył. Zlałaby Arnolda aż pięknie byłoby patrzeć.

Ash2004-11-29 16:21
I ten "niebezpieczny" uśmiech :D Czasami aż dreszcze przechodzą... :)

nosek2005-03-22 13:35
DLACZEGO TU JEST ZDJĘCIE Z "OBCEGO"!!!?

aleksandra6662005-04-12 15:06
Bo była w nim rewelacyjna.

nosek2005-04-14 11:25
PEWNIE ŻE BYŁA! Ale zdjecie mogli dać inne.

aleksandra6662005-04-17 09:37
Powinni dać tu jej zdjęcie z obcym. To przecież był taki ładny potwór. :) Pozdrawiam wszystkie potwory

kankabonski2005-08-13 22:47
Dla mnie Klasa ! Babka, ktora potrafi zagrać wszystko !

olcia_olcia2005-09-17 08:41
Dla porucznik Ripley oddałabym milion głosów... no i dla Amelie Mauresmo :-)

bodzio2005-10-04 21:18
jea Ame jest de best

Ash2005-12-11 18:04
Na początku trochę odrzucała mnie ta duża, kwadratowa żuchwa, a teraz nie mogę sobie wyobrazić, by wyglądała inaczej :) Jakiś tydzień temu widziałam w tramwaju kobietę bliźnieczo podobną, tylko trochę młodszą i z delikatniejszymi rysami twarzy. Nie mogłam oczu oderwać...

Ash2005-12-15 18:03
No nie wiem, co się ze mną dzieje ostatnio. Co ją widzę to mi się morda cieszy :D Kiedyś nie lubiłam tej jej kwadratowej szczęki, a teraz praktycznie się ślinię!!! No i te przewiercające oczy... Gosh! *zemdlałam*

kajooga2006-04-30 16:06
2006: Infamous jako Babe Paley 2006: Awake 2006: TV Set, The jako Lenny 2005: Snowcake 2005: Happily N'Ever After jako Frida (głos) 2004: Osada (Village, The) jako Alice Hunt 2004: Wymyśleni bohaterowie (Imaginary Heroes) jako Sandy Travis 2004: Inside 'The Village': A Movie Special jako ona sama 2003: One Step Beyond: The Making of 'Alien: Resurrection' jako ona sama 2003: Poszukiwanie Afganki z okładki (Search for the Afghan Girl) jako Narrator (głos) 2003: Making of 'Alien³', The jako ona sama 2003: Beast Within: The Making of 'Alien' , The jako ona sama 2003: Shock & Awe: The Return of 'Alien' jako ona sama 2003: Superior Firepower: The Making of 'Aliens' jako ona sama 2003: 100 Greatest Movie Stars, The jako ona sama 2003: AFI's 100 Years... 100 Heroes & Villains jako ona sama 2003: Kto pod kim dołki kopie... (Holes) jako Naczelniczka 2002: Sundance 20 jako ona sama 2002: Bezimienni bohaterowie (Guys, The) jako Joan 2002: Debiutant (Tadpole) jako Eve 2001: Alien Evolution jako ona sama 2001: Big Bad Love jako Betti DeLoreo (głos) 2001: VH1 Divas Live: The One and Only Aretha Franklin jako ona sama 2001: Wielki podryw (Heartbreakers) jako Maxine Conners/Angela Nardino/Ulga Yevanova 2000: Speak Truth to Power 2000: Kennedy Center Presents: Speak Truth to Power, The jako kilka ról 2000: Człowiek firmy (Company Man) jako Daisy Quimp 1999: Get Bruce jako gra siebie 1999: Kosmiczna załoga (Galaxy Quest) jako Gwen DeMarco/Por. Tawny Madison 1999: Mapa świata (Map of the World, A) jako Alice Goodwin 1997: Obcy - przebudzenie (Alien Resurrection) jako Ellen Ripley 1997: Śnieżka dla dorosłych (Snow White: A Tale of Terror) jako Claudia Hoffman 1997: Burza lodowa (Ice Storm, The) jako Janey Carver 1995: Wyprawa w świat filmu (Universal Story, The) jako Gra siebie 1995: Psychopata (Copycat) jako Helen Hudson 1995: Jeffrey jako Debra Moorhouse 1994: Masters of Illusion: The Wizards of Special Effects jako ona sama 1994: Śmierć i dziewczyna (Death and the Maiden) jako Paulina Escobar 1993: Dave jako Ellen Mitchell 1992: Making of 'Alien 3', The jako ona sama 1992: 1492: Wyprawa do raju (1492: Conquest of Paradise) jako Królowa Izabela 1992: Obcy 3 (Alien³) jako Ellen Ripley 1989: Frames from the Edge 1989: Pogromcy duchów II (Ghostbusters II) jako Dana Barrett 1988: Goryle we mgle (Gorillas in the Mist) jako Dian Fossey 1988: Pracująca dziewczyna (Working Girl) jako Katherine Parker 1986: Obcy - Decydujące starcie (Aliens) jako Ellen Ripley 1986: Ulica Półksiężyca (Half Moon Street) jako Lauren Slaughter 1985: Jedna kobieta lub dwie (Une femme ou deux) jako Jessica Fitzgerald 1985: Jedna kobieta lub dwie (Une femme ou deux) jako Jessica Fitzgerald 1984: On the Scene with the Ghostbusters jako ona sama 1984: Pogromcy duchów (Ghost Busters) jako Dana Barrett/The Gate Keeper 1983: Układ stulecia (Deal of the Century) jako Catherine DeVoto 1982: Rok niebezpiecznego życia (Year of Living Dangerously, The) jako Jill Bryant 1981: Naoczny Świadek (Eyewitness) jako Tony Sokolow 1979: 3 by Cheever: O Youth and Beauty! jako Marcia Lawton 1979: 3 by Cheever: The Sorrows of Gin jako Marcia Lawton 1979: Obcy - 8 pasażer Nostromo (Alien) jako Ripley 1978: Szaleniec (Madman) 1977: Best of Families, The jako Laura Wheeler 1977: Annie Hall jako Dziewczyna, która umówiła się z Alvy'm przed kinem 1970-1976: Somerset jako Avis Ryan (1976) producent: 1999: Odkupienie (Resurrection) aktorzy (gościnnie): 1999-2003: Przygody Fry'a w kosmosie (Futurama) jako Statek Planet Express (głos) aktorzy (zdjęcia archiwalne): 2005: Cinema mil jako ona sama 2004: Retrosexual: The 80's 1999: Saturday Night Live: 25th Anniversary jako ona sama 1997: Hollywood Aliens & Monsters jako ona sama 1984: Terror in the Aisles jako Ripley niewymienieni w czołówce: 2002: Alien Saga, The jako ona sama Wystarczy zajrzeć na www.filmweb.pl i od razu jej dokonania filmowe zdają się robić większe wrażenie. "Ash" to dla Ciebie ;) Oglądaj i mdlej.

Ash2006-05-07 09:13
Chcesz mnie zabić najwyraźniej! ;) Ale dzięki, bardzo doceniam :)) Uwielbiam ją w "Kosmicznej załodze" :D

kajooga2006-05-08 12:10
:)

kizia__mizia2006-05-19 14:08
tej pani dam plusa bo jestem sentymentalna o!

kajooga2006-07-15 23:11
Ash, ciekawość, żyjesz? :)

moncada anna2006-09-07 19:56
jest nietuzinkowo piekna...i w rolach dramatycznych mnie zawsze wzrusza...

moncada anna2006-10-10 21:57
zdjecie niefajne ... na www.siggyweaver.com o wiele ciekawsze. piekna pani i z duzy i ciala

Madox2006-12-31 13:22
Gdyby nie "Obcy" moje drogie Panie to kto wie czy usłyszeli bysmy kiedykolwiek o Niej. A jest na co popatrzeć.... zalicza się do trójki najwyższych aktorek Hollywoodu.

sylviavonharden2008-03-20 10:59
mój typ! idę pomarzyć

sylviawonharden2009-12-18 12:54
ale jestm głupią lesbijką - tworze tyle spamu - sama jestem jednym wielkim chodzącym spamem he he he . Yoo dziewuchy!

moncada anna2010-04-21 20:01
weźcie zmieńcie to zdjęcie... czy nie ma lepszych?

agapoem2010-07-14 11:22
Ogladam wszystkie filmy z Sigourney, na jej widok dreszcze po mnie przechodzą. Kusząca kobieta...ah

Mhroook2010-12-28 14:58
Dzięki niej oglądanie Obcego to sama przyjemność :D I to jej zasługa, że to mój ulubiony film...nikt inny nie zagrałby lepiej!

elfikowa2011-03-24 17:29
Chwilami mam wrażenie, że ona się sprawdza we wszystkim. Drapieżna w "Obcym", wiarygodna i absolutnie cudowna w "Prayers for Bobby". Nawet "Kosmiczną załogę" mogłabym obejrzeć po raz drugi, chociaż to nic porywającego. :d

Out Of The Body2011-06-04 20:30
jak wino...:>

Mopowa2011-06-21 16:53
Jakoś tak mi się ciepło zrobiło jak ją zobaczyłam w "Obcym" już z obciętymi włosami, jak stoi i tak ciężko oddycha a obok obcy... Cudo.

Zaczarovvana2013-03-15 21:08
o tak nastepna wspaniala kobieta!! oczywiscie wszystkie czesci OBCEGO!!!!! Sig <3 uaaaah


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Strona Sigourney Weaver należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
zoo
  ZASADY GŁOSOWANIA  
Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.
Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.
Aby głosować musisz być zalogowana.

  NOWE W RANKINGU  
NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Donald Trump nie chce finansowania organizacji promujących aborcję za granicą
justsomebody10 Posługiwanie się przykładem N. Vujicica nie ma, moim zdaniem, większego sensu, bo to jest wyjątek na tle setek tysięcy niepełnosprawnych. Od dzieciństwa był otoczony opieką, wsparciem,... opinia dodana 2017-02-11 13:52:24
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Na jej rozkazy - CHAUDIÈRE A.D. i CALIGO A.
Słabo. Dobrnęłam do 20 strony mało się przy tym nie topiąc w nadmiarze nic nie wnoszących słów. Żałuję,...
© KOBIETY KOBIETOM 2001-2016