Monica Bellucci

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 5.87 /głosów: 248

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!


data urodzenia:
30 września 1968
miejsce urodzenia:
Citta di Castello, Perugia, Włochy

Wybrana filmografia:
2005: Bracia Grimm (Brothers Grimm, The) jako Królowa luster
2005: Lord of War
Reaktywacja (Matrix Reloaded, The) jako Persefona
2003: Matrix Rewolucje (Matrix Revolutions, The) jako Persefona
2002: Asterix i Obelix: Misja Kleopatra (Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre) jako Kleopatra
2002: Nieodwracalne (Irréversible) jako Alex
2001: Braterstwo wilków (Pacte des loups, Le) jako Sylvia
2000: Podejrzany (Under Suspicion) jako Chantal Hearst
1992: Drakula (Dracula) jako narzeczona wampira Drakuli
Data publikacji w portalu: 2005-01-08

Fanklub Monica Bellucci

bikre · chocoladee · Ciuciubabka26 · clarra1 · dressless · elaine_cassidy · gingerhead · Ireth · Jeanne666 · lessmutek · misschatelaine · Out Of The Body · Pinkberry · Sheela · szczykawa · UJaali · Vik96 · XAniela · zdemotywowana ·

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

mrs_dalloway2004-03-07 21:43
Nigdy mi sie nie podobala...po obejrzeniu Pasji zmienilam zdanie calkowicie....bez ton makijazu wygląda slicznie.

agida2004-03-22 23:01
nigdy mi sie nie podobala?sorka,ale nie moge zrozumiec ludzi,ktorzy tak twierdza; sa kobiety ladne,sa takie sobie,sa kobiety,w ktorych cos bywa,a czasem umyka,ale sa tez takie jak belluci-niewazne,czy z tona makijazu,czy tez bez-sa po prostu pieknem; wszystko na ten temat

kasjopea  qjaguar@wp.pl2004-03-24 23:36
piękna zawsze i wszędzie :D

dead star2004-04-18 14:33
Taaa...jak sławna aktorka na topie,która posoba się wszystkim facetom ze względu na rozmiar biustu,to zaraz wcielenie piękna...Przeciętnie ładna kobieta w średnim wieku,a do tego jej gra w "Pasji" była na poziomie szkolnych jasełek.

seal882004-04-22 17:17
zmiencie juz te zdjecie,jest zbyt dlugo

seal882004-04-23 18:12
a no i ona mi sie podoba:)

seal882004-05-12 18:45
nowe zdjecie!!!!! prosze:)

seal882004-05-21 15:10
zdjecie;)

netya  netya@interia.pl2004-09-16 20:09
kolejna piekna w kazdym calu:):):)

dzidka2004-10-31 09:55
ta zaszła wysoko w rankingu, ale przynajmniej jest seksowna!

agaiedyta2004-12-25 09:49
Monisi niczego nie brakuje.Plusik od Nas!

lenucha2005-02-14 19:17
widzieliscie ja w filmie Malena ?????? boskaa

lenucha2005-02-14 19:17
widzieliscie ja w filmie Malena ?????? boskaa

merrygobyby2005-03-17 10:02
taka piekna i zmyslowa kobieta i na tak niskim miejscu nie rozumiem. ona powinna byc na podium!!!!

słoneczko232005-05-14 13:49
kobieta z marzeń i snów.......każdego

ficus88  sandra_f@op.pl2005-07-12 13:45
Heh... wspaniała... :) a w "Malenie" boska... :P

peeves2005-10-08 01:55
to prawda, słoneczko, jest boska, w ogóle to nie rozumiem dlaczego tak nisko jest:( powinna byc na równi z angeliną... one dwie w moim łóżku to już chyba byłby szczyt szczęścia...

modelka32005-10-17 22:16
monica bellucci-esencja klasy,zmysłowosci, a przedwszystkim kobiecosci w kazdym ruchu, w kazdym spojrzeniu.w pelni zgadzam sie z kolezankami z forum.. powinna byc na podium :)

plimpton3222005-12-13 10:27
najpiękniejsza kobieta świata i do tego klasowa. choć role ma faktycznie nieciekawe, zazwyczaj 'urodziwe'.

plimpton3222005-12-15 00:55
mogłaby chodzić w worku po cebuli i nadal byłaby klasowa. ten typ tak ma. idealna kobieta, szkoda tylko, że obsadzana w mało interesujących rolach lub w stylu "nic nie mów, tylko ładnie wyglądaj".

tinag2006-01-03 13:00
bjuti:)

kobiecyon2006-02-23 08:13
jestem do niej podobna

rook2006-03-17 18:21
kobieta faktycznie jest ładna ale wyczuwa sie chłod ktory od niej bije...moze dlatego jest na niskim miejscu..

Cudowna2006-03-26 19:42
Moim zdaniem Monica jest niesamowicie seksowna, taka kobieta-kocica- przjedzie powoli, z kocia gracja przez pokoj nie zwracajac na nikogo uwagi, nie zauwazajac pelnych pozadania spojrzen..

MORELLA2006-04-17 15:23
ma piękne oczy-takiej niewinnej zmartwionej dziewczynki- chcesz Ją przytulić do serca mówiąc że życie jest trudne ale może być też piękne.

squeeze  randk_a@o2.pl2006-09-02 01:34
..a zaglosuję na nią a co?! hehe..ładna to ona jest, fakt! ..ale nie nadzwyczajna..

Amelia-Rock2007-04-09 11:27
Witam wszystkich! Ja również uważam że Monica Bellucci to najpiękniejsza kobieta na świecie !Naprawde!Zastanawia mnie tylko fakt czy faktycznie poddała się tych operacji plastycznych o które ją posądzają , wydaje mi sie ze usta napewno ...ale trudno stwierdzić...Jest taka idealna xD tutaj załączam link http://www.goodplasticsurgery.com/archives/004937.html na której mozecie obejrzec rzekome bądź nie operacje plastyczne Monici , jaka Wasza opinia na ten temat? Pozdrawiam Amelia xD

lol32007-04-15 12:00
:-) nic wiecej powiedziec nie trzeba..

kwiatekss-892007-06-21 18:55
niby prosta uroda ale jak dla mnie kazda brunetka ma to cos w sobie

qurqa2008-04-19 21:23
Każdy ma swój gust ja uważam że Monisia to przyklad prawdziwej kobiety i nie jest chłodna tylko kobieca,pełna tajemnic.Zobaczcie wszystkie filmy to będziecie inaczej na nią patrzeć,a jest ich trochę

Anuk2008-08-07 08:37
nadmiar słów kiedy na Nią patrzę....niezwykle zmysłowa i piękna istota

gingerhead2008-08-13 00:44
tak właśnie wyglądałaby Wenus...

magdalenaar2008-10-26 12:38
Również moim zdaniem to zdecydowanie najpiękniejsza kobieta, przychodzi mi do głowy tylko jedna, która była (wg mnie) piękniejsza: Sophia Loren

Lajla272009-01-19 11:09
Kwintesencja kobiecości- wprost cudowna!!!

lessmutek2009-11-15 16:44
Nieziemsko piękna...

life_is_a_river2010-01-08 06:53
Niesamowita. Piękna, piękna, piękna...

wazka2010-01-14 21:57
wciąż budzi zachwyt.....

Lajla272010-03-03 23:24
Zachwycająca kobieta,kwintesencja boskośći!!!!!

tententajo2011-01-19 20:22
Przepiękna..

fella_842011-02-15 19:59
może będę powierzchowna ale ma fajną pupę :) w ogóle ją ma :) a w "Malenie" uwydatniają ją jej stroje :)

andrea16902011-03-29 21:30
bardzo kobieca, pociągająca seksualnie ....chyba najlepsza na tej liście, mama mia!!

axamitek2011-11-19 11:18
jedyna brunetka , ktora mi się podoba :) a w Malenie pokazała, że oprócz biustu i swej kobiecej atrakcyjności ma też w pełni opanowany kunszt aktorski i jest w tym dobra.Monica ma ten pierwiastek piękna kobiecego i tajemniczości, który pociąga i facetów i kobiety :)


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Strona Monica Bellucci należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
  ZASADY GŁOSOWANIA  
Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.
Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.
Aby głosować musisz być zalogowana.

  NOWE W RANKINGU  
NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Prawa kobiet a Koran
vesania olicadiablica ma całkowitą rację. Szkoda że w Polsce nie mówi się o tym głośno, Użalamy się nad tym jaki ciężki los mają imigranci z krsjów muzułmańskich a zupełnie pomijamy to, jaki... opinia dodana 2017-01-14 16:00:40
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Na jej rozkazy - CHAUDIÈRE A.D. i CALIGO A.
Słabo. Dobrnęłam do 20 strony mało się przy tym nie topiąc w nadmiarze nic nie wnoszących słów. Żałuję,...

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2016