Liv Tyler

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 5.94 /głosów: 154

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!

Liv Tyler
Liv Tyler
data urodzenia:
1 lipca 1977
miejsce urodzenia:
Portland, Maine, USA


Wybrana filmografia:
2004: Dziewczyna z Jersey (Jersey Girl) jako Maya
2004: Lonesome Jim jako Anika
2003: Władca Pierścieni: Powrót króla
2002: Władca Pierścieni: Dwie wieże
2001: Władca pierścieni: Drużyna pierścienia
2000: Dr T i kobiety
2000: O czym marzą Faceci
1996: Szaleństwa młodości
1996: Ukryte pragnienia
Data publikacji w portalu: 2005-01-08

Fanklub Liv Tyler

bumru ·

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

billie2004-03-10 22:12
Z tą aktorką polecam szczególnie " Oniegina" - jest tam olśniewająco piękna, a film naprawdę wspaniały.

nałka2004-03-13 22:45
przecież ta dziewczyna jest tragiczna! obroniła sie tylko w "Kto zabił ciotkę Cookie?", poza tym dno! bardzo slaba aktorka, uroda przecietna, banalna

dead star2004-04-18 14:38
A taki fajny tatuś...

#nancy#2004-04-24 16:42
tatuś fajny ..... ale ona tez sliczna ... tylko lepiej jej nie sluchac i .... aktorka tez jest z przypatku , w"Kto zabil ciotke cooki" i "ukrytych pragnieniach" byla jednak calkiem calkiem .....

Sinea2004-05-06 00:28
taaa...tatus fajny.Brzydszego ryja to nawet Mick Jagger nie ma.

Rachel2004-07-21 12:16
No po tatusiu urody nie odziedziczyla :) i cale szczescie.

netya  netya@interia.pl2004-09-16 20:18
piekna:):)olsniewajaca w kazdej roli.szczegolnie jako Arwen:)

dzidka2004-10-31 09:56
powinna wypaść!

Ash2005-01-21 23:56
Plusy zdecydowanie należą jej się za klip "Crazy" i szaloną wycieczkę z Alicią Silverstone ^_^ Za "Władcą Pierścieni" nie przepadam, ale plus za apetyczne spiczaste uszka ;) Mniam.

Kasiula2005-03-09 15:22
Moj ideal :)

VEGETKA2005-04-27 22:34
piekna...kobieca..naturalna ...nie boi sie byc prawdziwa...nawet z kilkoma kilogramami za duzo...PIEKNA

anathril2005-06-16 00:41
dla mnie piękna już w ukrytych pragnieniach

kiszka2005-08-21 16:10
cut miut

kajooga  gwincinscy@akimage.com2006-01-11 20:36
Piękna przede wszystkim w Ukrytych pragnieniach!!!

Tahaya2006-02-20 21:05
piękne usta. posmak tajemnicy...

kizia__mizia2006-05-19 14:16
a plus bo juz nie ma komu dawać...

mary chery2006-06-15 00:07
no raczej w crazy byla boska podobaka mis ei jej oczka

renatkahannover2006-10-16 04:24
ukryte pragnienia...i jej namietnosc....taka ja widze uwodzicielska...a crezy ....och..westchne gleboko sexsi

erytrocytka2007-01-01 20:21
najpiekniejsza kobieta na ziemi ...

Lisa.2007-09-11 16:13
Bardzo tu podobna do Evangeline Lilly :P. ale jak dla mnie nic szczególnego.

Caroline902008-06-26 17:47
Oj ją też lubię i to bardzo:D

nowoujawniona2009-05-09 06:55
ah! zawsze leciałam na ta laskę! ;p nawet jak jaszcze nie wiedziałam że jestem les :D piękna! boska! :D

nowoujawniona2009-05-09 06:56
ah! zawsze leciałam na ta laskę! ;p nawet jak jaszcze nie wiedziałam że jestem les :D piękna! boska! :D


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Strona Liv Tyler należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
zoo
  ZASADY GŁOSOWANIA  
Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.
Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.
Aby głosować musisz być zalogowana.

  NOWE W RANKINGU  
NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Donald Trump nie chce finansowania organizacji promujących aborcję za granicą
justsomebody10 Posługiwanie się przykładem N. Vujicica nie ma, moim zdaniem, większego sensu, bo to jest wyjątek na tle setek tysięcy niepełnosprawnych. Od dzieciństwa był otoczony opieką, wsparciem,... opinia dodana 2017-02-11 13:52:24
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Na jej rozkazy - CHAUDIÈRE A.D. i CALIGO A.
Słabo. Dobrnęłam do 20 strony mało się przy tym nie topiąc w nadmiarze nic nie wnoszących słów. Żałuję,...
© KOBIETY KOBIETOM 2001-2016