Demi Moore

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 5.8 /głosów: 162

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!


data urodzenia:
11 listopada 1962.
miejsce urodzenia:
Roswell, New Mexico, USA

Wybrana filmografia:
2005: Half Light jako Rachel Carlson
2003: Aniołki Charliego: Zawrotna szybkość
1997: G.I. Jane
1997: Przejrzeć Harry'ego (Deconstructing Harry)
1996: Pod presją (Juror, The)
1996: Striptease
1996: Gdyby ściany mogły mówić (If These Walls Could Talk)
1995: Koniec niewinności (Now and Then)
1994: W sieci (Disclosure)
1993: Niemoralna propozycja (Indecent Proposal)
1992: Ludzie honoru (A Few Good Men)
1991: Motywy zbrodni (Mortal Thoughts)
1991: Same kłopoty (Nothing But Trouble)
1991: Żona rzeźnika (Butcher's Wife, The)
1990: Uwierz w ducha (Ghost)
1985: Ognie św. Elma (St. Elmo's Fire)
Data publikacji w portalu: 2005-01-08

Fanklub Demi Moore

Juli · kalinka211 · wciselko ·

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

nałka2004-03-13 22:58
"w sieci" była niezła, ale najlepiej wygladała obcięta na łyso w "G.I.Jane", w takiej fryzurze powinna już zostać!

agida2004-03-22 23:17
i glupawy pysk i sztampowy styl i fatalny warsztat aktorski;to juz wole jej bylego meza:)

kateee2004-04-07 13:27
Zgadzam sie co do fryzury w "G.I. Jane",bylo super

dead star2004-04-18 17:16
No tak,najlepiej,kiedy już w ogóle nie można było stwierdzić,czy to facet,czy kobieta.I tak ma męskie rysy.A może wy wszystkie tu jesteście hetero,skoro podobają się wam faceci?

les2004-04-20 23:44
buhahhaha, męski rysy! dead star, a co to takiego?

dead star2004-04-21 12:39
Nie wiem,Słońce,co to jest "męski rysy" (dobra,wiem,że też robię błędy...),ale za to męskie rysy to,zdaje się,taki układ mięśni,kości i części twarzy,jaki zazwyczaj posiadają faceci...

Tylda2004-04-25 15:58
o tak w GI JANE (zresztą film taki sobie) wygladala świetnie, ogolona na lyso, umięśniona. I te pompki na jednej rece.

homos2004-04-26 00:58
oj tak, widze tą scenę, podkoszulek i krótkie spodenki. glupi film, ale ona tam strasznie seksowna.

Death2004-05-24 21:25
"G.I. Jane" "Striptease" "Uwierz w ducha" - tu zawsze płacze :(

aleksandra6662004-06-20 22:29
W GI JAne była boska najbarziej mi sie podobało jak lała swojego dowódcę . Faceci może w końcu zrozumieją że z kobietami się nie zaczyna bo są niebezpieczne. Tylda pozdrowionka.

Rachel2004-07-21 11:38
"G.I.Jane" to jej najlepszy film, ta lysa palka, a te umiesnione cialko, i ten charakterek. Mrrrrrau. Szkoda ze prywatnie nie jest tak pociagajaca (za jej charakterek nie chcialabym miec z nia nic wspolnego)

Ash2005-01-14 21:54
Niedługo będzie znów G.I.Jane. Śliczna jest nawet bez włosów :)) i ta siła, determinacja, mięśnieeeee..... *nie jestem fetyszystką ;P*

aleksandra6662005-01-15 22:14
Ogładałam dziś G.I. Jane i znowu się obśliniłam jak robiła pompki na jednej ręce i lała swojego dowódcę. Żelazny duch w żelaznym ciele. Te mięśnie i fryzura na zero. Miodzio

pluszakk2005-08-28 23:28
buraki

happy_girl2005-09-13 16:31
zgadzam się...buraki :P

bodzio2005-12-07 17:14
a gdzie uwierz w ducha??

bodzio2005-12-07 17:16
o jest niech zyje sokoli wzrok

Cudowna2006-02-14 17:33
Kolejna milosniczka operacji plastycznych. Jak tak dalej pojdzie to niedlugo nie rozpoznamy Demi..Nie wiem czy wlosy ma tez doczepiane, ale podobaja mi sie- dlugie i lsniace. A podniecanie sie jej rola w GI Jane? Hmm jak ktos lubi gdy kobieta nie przypomina kobiety tylko faceta to ok, nie mam nic przeciwko bo rozne sa gusta. Generalnie brak wlosow oszpeca kobiete- nie oszukujmy sie.

squeeze2006-08-21 17:40
cudowna jestes hipokrytką,nie podoba ci sie demi bez włosów,bo jest niby-męska (choć my tak nie uwazamy), ale katherine moening (shane) jest dla ciebie ideałem..pfe,nie wiem jak skomentować twój prostacki wpis;p pozdrawiam

squeeze  randk_a@o2.pl2006-08-21 17:57
aha podoba mi sie jej zwiazek z ashton'em kuthcer'em..bo on ładny jest..o! i widać,że totalnie się kochają..zazdroszczę;*

squeeze2006-09-02 01:36
kocham ją za 'niemoralną propozycję" świetnie zagrała..świetnie

Caroline902008-06-26 17:50
gorąca aktorka i jak tu się dziwić że ma takiego młodego przystojniaka :D

Drejfer  maraga84@o2.pl2008-11-12 09:01
Podoba mi się nieziemsko...a jej role są genialne. "Uwierz w ducha" "G.I.Jane" "Striptease" .Świetna gra.

Lajla272009-01-19 11:16
Jedna z najlepszych aktorek ,do tego niezmiemsko pieknych i utalentowanych.

Gabinoir2009-04-14 19:24
aktorsko jest świetna a urok ma oj ma...

wandapl2015-02-12 12:05
8 pkt - ale wtedy, gdy miała krótkie włosy :-)


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Strona Demi Moore należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
zoo
  ZASADY GŁOSOWANIA  
Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.
Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.
Aby głosować musisz być zalogowana.

  NOWE W RANKINGU  
NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Donald Trump nie chce finansowania organizacji promujących aborcję za granicą
justsomebody10 Posługiwanie się przykładem N. Vujicica nie ma, moim zdaniem, większego sensu, bo to jest wyjątek na tle setek tysięcy niepełnosprawnych. Od dzieciństwa był otoczony opieką, wsparciem,... opinia dodana 2017-02-11 13:52:24
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Na jej rozkazy - CHAUDIÈRE A.D. i CALIGO A.
Słabo. Dobrnęłam do 20 strony mało się przy tym nie topiąc w nadmiarze nic nie wnoszących słów. Żałuję,...
© KOBIETY KOBIETOM 2001-2016