Demi Moore

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 5.8 /głosów: 162

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!


data urodzenia:
11 listopada 1962.
miejsce urodzenia:
Roswell, New Mexico, USA

Wybrana filmografia:
2005: Half Light jako Rachel Carlson
2003: Aniołki Charliego: Zawrotna szybkość
1997: G.I. Jane
1997: Przejrzeć Harry'ego (Deconstructing Harry)
1996: Pod presją (Juror, The)
1996: Striptease
1996: Gdyby ściany mogły mówić (If These Walls Could Talk)
1995: Koniec niewinności (Now and Then)
1994: W sieci (Disclosure)
1993: Niemoralna propozycja (Indecent Proposal)
1992: Ludzie honoru (A Few Good Men)
1991: Motywy zbrodni (Mortal Thoughts)
1991: Same kłopoty (Nothing But Trouble)
1991: Żona rzeźnika (Butcher's Wife, The)
1990: Uwierz w ducha (Ghost)
1985: Ognie św. Elma (St. Elmo's Fire)
Data publikacji w portalu: 2005-01-08

Fanklub Demi Moore

Juli · kalinka211 · wciselko ·

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

nałka2004-03-13 22:58
"w sieci" była niezła, ale najlepiej wygladała obcięta na łyso w "G.I.Jane", w takiej fryzurze powinna już zostać!

agida2004-03-22 23:17
i glupawy pysk i sztampowy styl i fatalny warsztat aktorski;to juz wole jej bylego meza:)

kateee2004-04-07 13:27
Zgadzam sie co do fryzury w "G.I. Jane",bylo super

dead star2004-04-18 17:16
No tak,najlepiej,kiedy już w ogóle nie można było stwierdzić,czy to facet,czy kobieta.I tak ma męskie rysy.A może wy wszystkie tu jesteście hetero,skoro podobają się wam faceci?

les2004-04-20 23:44
buhahhaha, męski rysy! dead star, a co to takiego?

dead star2004-04-21 12:39
Nie wiem,Słońce,co to jest "męski rysy" (dobra,wiem,że też robię błędy...),ale za to męskie rysy to,zdaje się,taki układ mięśni,kości i części twarzy,jaki zazwyczaj posiadają faceci...

Tylda2004-04-25 15:58
o tak w GI JANE (zresztą film taki sobie) wygladala świetnie, ogolona na lyso, umięśniona. I te pompki na jednej rece.

homos2004-04-26 00:58
oj tak, widze tą scenę, podkoszulek i krótkie spodenki. glupi film, ale ona tam strasznie seksowna.

Death2004-05-24 21:25
"G.I. Jane" "Striptease" "Uwierz w ducha" - tu zawsze płacze :(

aleksandra6662004-06-20 22:29
W GI JAne była boska najbarziej mi sie podobało jak lała swojego dowódcę . Faceci może w końcu zrozumieją że z kobietami się nie zaczyna bo są niebezpieczne. Tylda pozdrowionka.

Rachel2004-07-21 11:38
"G.I.Jane" to jej najlepszy film, ta lysa palka, a te umiesnione cialko, i ten charakterek. Mrrrrrau. Szkoda ze prywatnie nie jest tak pociagajaca (za jej charakterek nie chcialabym miec z nia nic wspolnego)

Ash2005-01-14 21:54
Niedługo będzie znów G.I.Jane. Śliczna jest nawet bez włosów :)) i ta siła, determinacja, mięśnieeeee..... *nie jestem fetyszystką ;P*

aleksandra6662005-01-15 22:14
Ogładałam dziś G.I. Jane i znowu się obśliniłam jak robiła pompki na jednej ręce i lała swojego dowódcę. Żelazny duch w żelaznym ciele. Te mięśnie i fryzura na zero. Miodzio

pluszakk2005-08-28 23:28
buraki

happy_girl2005-09-13 16:31
zgadzam się...buraki :P

bodzio2005-12-07 17:14
a gdzie uwierz w ducha??

bodzio2005-12-07 17:16
o jest niech zyje sokoli wzrok

Cudowna2006-02-14 17:33
Kolejna milosniczka operacji plastycznych. Jak tak dalej pojdzie to niedlugo nie rozpoznamy Demi..Nie wiem czy wlosy ma tez doczepiane, ale podobaja mi sie- dlugie i lsniace. A podniecanie sie jej rola w GI Jane? Hmm jak ktos lubi gdy kobieta nie przypomina kobiety tylko faceta to ok, nie mam nic przeciwko bo rozne sa gusta. Generalnie brak wlosow oszpeca kobiete- nie oszukujmy sie.

squeeze2006-08-21 17:40
cudowna jestes hipokrytką,nie podoba ci sie demi bez włosów,bo jest niby-męska (choć my tak nie uwazamy), ale katherine moening (shane) jest dla ciebie ideałem..pfe,nie wiem jak skomentować twój prostacki wpis;p pozdrawiam

squeeze  randk_a@o2.pl2006-08-21 17:57
aha podoba mi sie jej zwiazek z ashton'em kuthcer'em..bo on ładny jest..o! i widać,że totalnie się kochają..zazdroszczę;*

squeeze2006-09-02 01:36
kocham ją za 'niemoralną propozycję" świetnie zagrała..świetnie

Caroline902008-06-26 17:50
gorąca aktorka i jak tu się dziwić że ma takiego młodego przystojniaka :D

Drejfer  maraga84@o2.pl2008-11-12 09:01
Podoba mi się nieziemsko...a jej role są genialne. "Uwierz w ducha" "G.I.Jane" "Striptease" .Świetna gra.

Lajla272009-01-19 11:16
Jedna z najlepszych aktorek ,do tego niezmiemsko pieknych i utalentowanych.

Gabinoir2009-04-14 19:24
aktorsko jest świetna a urok ma oj ma...

wandapl2015-02-12 12:05
8 pkt - ale wtedy, gdy miała krótkie włosy :-)


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Strona Demi Moore należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
  ZASADY GŁOSOWANIA  
Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.
Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.
Aby głosować musisz być zalogowana.

  NOWE W RANKINGU  
NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Prawa kobiet a Koran
vesania olicadiablica ma całkowitą rację. Szkoda że w Polsce nie mówi się o tym głośno, Użalamy się nad tym jaki ciężki los mają imigranci z krsjów muzułmańskich a zupełnie pomijamy to, jaki... opinia dodana 2017-01-14 16:00:40
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Na jej rozkazy - CHAUDIÈRE A.D. i CALIGO A.
Słabo. Dobrnęłam do 20 strony mało się przy tym nie topiąc w nadmiarze nic nie wnoszących słów. Żałuję,...

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2016