Laura Elena Harring

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 5.68 /głosów: 130

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!




data urodzenia:
03 marca 1964
miejsce urodzenia:
Los Mochis, Sinaloa, Meksyk

W 1985 roku Miss Stanów Zjednoczonych. O tego czasu występowała w serialach telewizyjnych, aż David Lynch dał jej szanse. Jak to miło z jego strony:)

Wybrana filmografia:
2009: Bitter Grapes jako Emilia
2008: Return to Babylon jako Alla Nazimova
2008: International Departures jako Mary Jane
2008: Tajemniczy rozmówca (Caller, The) jako Eileen
2007: Nancy Drew i tajemnice Hollywood (Nancy Drew) jako Dehlia Draycott
2007: Miłość w czasach zarazy (Love in the Time of Cholera) jako Sara Noriega
2007: My Neighbor's Keeper jako Kate Powell
2006: Akt odwagi (Walkout) jako Francis
2006: Syn ducha (Ghost Son) jako Stacey
2005: Król (King, The) jako Twyla
2005: Zaduszki (All Souls Day: Dia de los Muertos) jako Martia
2004: Punisher (Punisher, The) jako Ivia Saint
2003: Jeźdźcy Apokalipsy (Masked and Anonymous)
2002: Pasażer (Derailed) jako Galina Konstantin
2002: John Q jako Gina Palumbo
2001: Mulholland Drive (Mulholland Dr.) jako Rita
Data publikacji w portalu: 2005-01-08

Fanklub Laura Elena Harring

LaPielQueHabito · zaburzona21 ·

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

dead star2004-04-18 17:35
A dlaczego to jest wlaśnie ona,a nie jej partnerka z "Mulholland Drive",Naomi Watts?

havenhurst2004-06-14 02:44
Sądzę,iż Naomi brakuje..aczkolwiek Laura to jedna z moich faworytek..ach te oczy i te jej kobiece kształty..ja bym ją schrupała:)

villa2004-10-30 15:23
u Lyncha naprawdę świetna i seksowna! :)))

pchelarocks2005-01-20 19:09
Oki, oki... Powiem tylko: "Silentio..." :> Brawo dla Lyncha za spostrzegawcze oko i dobry gust:)

peeves2005-10-08 01:51
mniam, mniam

zaburzona212009-11-28 14:49
ona jest po prostu boska:P <mniami>

labryska19892010-07-24 19:39
świetna rola w "Mulholland Drive" :)


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

  ZASADY GŁOSOWANIA  
Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.
Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.
Aby głosować musisz być zalogowana.

  NOWE W RANKINGU  
NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Prawa kobiet a Koran
vesania olicadiablica ma całkowitą rację. Szkoda że w Polsce nie mówi się o tym głośno, Użalamy się nad tym jaki ciężki los mają imigranci z krsjów muzułmańskich a zupełnie pomijamy to, jaki... opinia dodana 2017-01-14 16:00:40
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Na jej rozkazy - CHAUDIÈRE A.D. i CALIGO A.
Słabo. Dobrnęłam do 20 strony mało się przy tym nie topiąc w nadmiarze nic nie wnoszących słów. Żałuję,...

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2016