Leisha Hailey

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 6.05 /głosów: 631

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!

Leisha Hailey
Leisha Hailey

data urodzenia: 11 lipca 1971 r.
miejsce urodzenia: Okinawa, Japonia
aktorka

W The L Word zagrała Alice Pieszecki. Do 2002 przez 6 lat była związana z K.D. Lang, obecnie spotyka się z Niną Garduno. Skończyła American Academy of Dramatic Arts w Nowym Jorku. Występuje w epizodach seriali telewizyjnych. W latach 1992-98 wydała kilka płyt z Heather Grody jako "The Murmurs", potem "Gush". w 2005 roku założyła Hailey Records Marfa.
W 2008 roku wydała w duecie z Camila Grey jako Uh Huh Her album Common Reaction.
W 2011 ukazał się album Nocturnes.

Filmografia:
2011: Fertile Ground jako Emily Weaver
2009: Make Up jako Shelley Cabot
2007: La Cucina jako Shelly
2004: The L Word jako Alice Pieszecki
2002: Snowflake Crusade, The jako Marigold
2001: Size Em Up jako Clea Shapiro
1999: Sleeping Beauties jako Sno Blo Band
1997: All Over Me jako Lucy

Data publikacji w portalu: 2005-12-10
Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

bikre2005-12-27 00:00
następna z moich pięknych ;) głosujcie a nie będziecie żałować :)

Karolina842005-12-27 22:31
Zgadzam się ona ma w sobie poprostu to coś, ona jest wspaniała :*

lenuchaaa2006-01-26 01:39
oj ma to cos ... hmmm tylko co ?:P

Cudowna2006-03-14 14:58
Lenuchaaa czas najwyzszy odpowiedziec Ci na pytanie. Leisha potrafi w niesamowity sposob polaczyc cieplo i seksownosc z poczuciem humoru. Oczywiscie pisze przez pryzmat postaci jaka odtwarza w L word, czyli Alice. Leisha zagrala Alice po prostu cudownie- jest przezabawna i kochana, do tego troche zwariowana i smieszna. Uwielbiam ta postac! Leisha swietnie oddaje Alice- niby biseksualistke a tak naprawde nikt tak nie kocha kobiet jak Alice- jej obsesyja milosc do Dany z poczatku bawi a na koniec wzrusza. Poza tym Leisha jako jedyna z ekipy L worda od poczatku nie kryla sie z tym, ze jest les. zreszta trudno byloby jej udawac hetero, skoro ma za soba wieloletni zwiazek z k.d.lang.

szpuntek-162006-04-19 18:08
nie nie nie...

kizia__mizia2006-05-19 13:52
mhm...

darknicegirl2006-06-17 19:32
nie nie nie ona na pewno nie

Karolina842006-06-29 12:00
szpuntek-16 i darknicegirl czemu nie? Leisha jest po prostu swietna, może te zdjęcia na tej stronie nie są najlepsze (odsyłam na jej oficjalna strone jest na co popatrzeć :) )jest fajna i sympatyczna dziewczyną i jest bardzo piękna

kwiatekss-892007-06-21 18:52
taka urocza kobitka

kropka822007-11-28 15:23
Witam Panie:D Cudowna rola, cudowna Kobieta same pozytywy:D zycze Jej powodzenia! Pozdrawiam!

maadzia__2009-11-08 15:57
Tej pani mówię stanowcze: tak. Jest cudowna :)

grus872009-12-11 17:33
Zdecydowane TAK :)

alyster2009-12-13 23:14
oj tak!

mloda1102009-12-31 10:58
Mmmmm... Alice....Cudowna;)taką bym mogla mieć;)Oczywiscie na tak;*

Alinka762010-01-02 17:08
jest zarąbista,w szczególności w filmie "Słowo na L".Szkoda,że ja nie mam takiej laski :)

Alinka762010-01-02 17:09
poprawka oczywiście na tak :)

labryska19892010-07-24 19:43
chyba moja ulubiona postać w "The L Word" ;) no i miło, że jest "nasza" :D

damica2010-09-07 14:24
LEISHA!!!!!!!!!! kocham....w Alice zakochałam się od razu:D

angiee342010-09-30 21:56
pełna uroku,seksu,poczucia humoru....kobietka z charrrakterkiem..a takie lubię najbardziej...;)...oczywiście na tak;)*

Julia552010-10-06 18:52
W "L W" jest przekonująca - gra świetnie.

Paty92les_wawa2010-11-02 16:08
Urocza kobietka;)

volley2010-12-06 11:04
Jest idealna...A ten uśmiech...Klękajcie narody Królowa nadchodzi...

mnemo2010-12-27 20:08
po prostu wspaniała! ;)

CommandoGIRL2010-12-30 01:18
uwielbiam ją...i te jej wpadki..."ups...sorry shane".... no kocham alice =D

mtx2011-01-02 16:13
pomijając jej wkład w TLW - w All over me też była bardzo dobra - właściwie uratowała ten film..

amazonka942011-01-06 00:54
Jest cudowna ;)

kokita2011-02-25 13:52
Cudowna jest!!! Kocham ją:* Ideał kobety:)

hidden_prey2011-05-02 14:43
Ładna jest :)

panda692011-05-22 01:27
Leisha Polki są piękne nie tylko zewnętrznie. Ale już masz partnerkę .Talenciara z Ciebie .Masz niepowtarzalny naturalny talent aktorski.

penseeserrantes2012-03-22 02:32
cudowna i wszechstronnie utalentowana : )

niedamnazwy2012-05-01 09:21
Byście dały jakieś nowsze zdjęcie. To z długimi włosami. Przecudowna jest w nowych teledyskach UHH.

niedamnazwy2012-05-02 16:46
w starych też;)

nnatalia942015-05-22 21:57
Jest świetna! Do tego gra w zespole i świetnie wygląda, szczególnie ostatnio!

paty1282015-08-05 23:49
ja już gdzieś słyszałam tą piosenkę


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Strona Leisha Hailey należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
  ZASADY GŁOSOWANIA  
Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.
Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.
Aby głosować musisz być zalogowana.

  NOWE W RANKINGU  
NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Prawa kobiet a Koran
vesania olicadiablica ma całkowitą rację. Szkoda że w Polsce nie mówi się o tym głośno, Użalamy się nad tym jaki ciężki los mają imigranci z krsjów muzułmańskich a zupełnie pomijamy to, jaki... opinia dodana 2017-01-14 16:00:40
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Na jej rozkazy - CHAUDIÈRE A.D. i CALIGO A.
Słabo. Dobrnęłam do 20 strony mało się przy tym nie topiąc w nadmiarze nic nie wnoszących słów. Żałuję,...

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2016