Karina Lombard

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 5.88 /głosów: 405

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!

Karina Lombard
Karina Lombard

data urodzenia: 21 stycznia 1969 r.
miejsce urodzenia: Tahiti
aktorka, modelka, tancerka, pisze piosenki

W The L Word zagrała Marine Ferrer. Była zamężna. Od lat szkolnych mieszkała w Europie. Zna 5 języków: hiszpański, angielski, niemiecki, włoski, francuski (dużo podróżuje ;)). Kariere zaczęła w Nowym Yorku jako modelka, tancerka i aktorka.

Więcej ciekawych informacji na stronie: www.karinaworld.com

Filmografia:
2004: Big Kiss jako Liz
2004: L Word, The jako Marina Ferrer
2001: Deception (I) jako Margareth
2001: Seventh Scroll, The jako Royan
2000: Murder at the Cannes Film Festival jako Inspektor Renee Reno
2000: Strażnik (Guardian) jako Ketherine Kross
1998: Exposé jako Amber Collins
1998: Violent Earth, The jako Anna Temaru
1997: Kull zdobywca (Kull the Conqueror) jako Zareta
1996: Ostatni sprawiedliwy (Last Man Standing) jako Felina
1994: Wichry namiętności (Legends of the Fall) jako Isabel Decker Ludlow
1993: Wide Sargasso Sea jako Antoinette Cosway
1993: Firma (Firm, The) jako Młoda kobieta na plaży
1991: The Doors (Doors, The) jako Aktorka Warhola
1987: Île, L'
Data publikacji w portalu: 2005-12-11

Fanklub Karina Lombard

abs_ik · attraversiamo · A_s_h_a · baf · Dotyk_ · florenz · Gapiszoneknixlo · gretchen21 · kasia_zaba · kaska69 · LaPielQueHabito · little_Di · madziaf · Nanna · para_one · Rudewredne · Shane_L · skrzacik ·

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

deb-ute2005-12-11 10:26
kojace dla oka egzotyczne piekno ;)

Dryzek2005-12-13 12:49
Piękno jak piękno ale jaki głos ...

calineczxa2005-12-15 09:00
dla mnie bomba !! w szczególności w serialu ...

lora2005-12-17 11:24
uwaga! zmasowane natarcie panienek z serialu hehe na jak długo?

lenuchaaa2006-01-26 01:39
szkoda ze nie gra w 2 i 3 sezonie the L word

Cudowna2006-02-12 01:57
Chodzacy seks, zrobila z Jenny lesbijke- kto bylby hetero po minetce w jej wykonaniu? L word gora!

szpuntek-162006-04-19 18:10
o kurcze..brak słów...........................niesamowite...tyle moge wykrztusić...

rook2006-05-13 18:50
Jest świetna...a w postaci ktora gra w L word trudno sie nie zakochac..:)

kizia__mizia2006-05-19 13:54
o wreście cycki... jestem za plus dla pani:)

Leila2006-07-07 10:49
najpiekniejsza kobieta l worda urzekajaca...

darknicegirl2006-08-05 00:51
ojej jakie boskie cialko uuuuuuuuu niam

squeeze  randk_a@o2.pl2006-08-21 17:24
..była zamężna! czyżby teraz miała się ożenić;) marina przyjedź do polski;) hehe,fajna kobitka, fajna, ale głos..hehe;)

kwiatekss-892007-06-21 18:53
super jest ma cos w sobie takiego co nasowa mi slowa wredna suka,ale ponetne

kwiatekss-892007-06-21 18:54
wszystko zalezy od fotki czy jest piekna czy nie,ale i tak jest ladna

Dotyk_  ibanezka@vp.pl2007-06-27 14:11
ma niesamowity GŁOSSSSSSSSS

K82008-02-26 14:20
Dla wielbicielek Mariny, do których sie zaliczam, zamieszczam cytat z internetu: "In an interview with Planet Out Lombard says, "Yes, these are the first onscreen scenes I've ever done with a woman, and personally, I do not have any issues at all about same-sex love scenes or same-sex anything. I grew up in Europe, and you know -- you love who you love, so I didn't have to prepare, you know what I mean? " Hmmm.... What DO you mean Karina?" Mmmm... Może Karina też lubi z kobietami...? Rozmarzyłam się ;) Pozdrawiam

K82008-02-26 14:24
A w ogóle jest piękna. 100% zmysłowości i kobiecości. Wielka szkoda, że w L word romans z Jenny tak się urwał po 1 sezonie :( 4 jeszcze nie oglądałam, podobno Marina wraca!

bacardi2008-02-26 18:55
bosh ta Pani jest poprostu BOSKA. i ten temper głosu.. mniam

labryska19892008-04-17 22:34
cudowna, taka zmysłowa i urzekająca...

wbrewciszy2008-11-08 12:57
tajemnica...

mozzi2010-01-15 22:50
w l word Marina ocieka seksem myyyyyyy

axamitek2010-10-16 14:00
ma po przodkach krew i indianską i rosyjską i chyba francuzką i ....widac te meiszankę oj widać .biseks obecnie chyba z kobietą.juz nie pamietam. mila kobieta bez odpałów..tak myslę, przez przypadek z nią wymieniłam parę zdań :). aktorsko srednia skala.

florenz2010-11-07 22:06
i'm in love. <3

milka198902010-12-19 13:45
ona jest moim ideałem piękna choć takiego nie mam :) ale jest naprawde mega.... te usta... :) ten głos... jest bardzo kobieca :)) mmmm :D

bachal2010-12-25 17:42
piekna i intrygujaca....

Nanna2011-01-11 01:59
Śliczna kobieta...

hidden_prey2011-05-02 14:52
Piękna <3

karira2012-02-09 01:36
ku,, mojej kobiecie sie spodobala .coz sie nie dziwie ,,

frizidizi2012-02-09 02:18
jest fenomenalna! skad wiecie , ze jest bi ?


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Strona Karina Lombard należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
  ZASADY GŁOSOWANIA  
Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.
Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.
Aby głosować musisz być zalogowana.

  NOWE W RANKINGU  
NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Prawa kobiet a Koran
vesania olicadiablica ma całkowitą rację. Szkoda że w Polsce nie mówi się o tym głośno, Użalamy się nad tym jaki ciężki los mają imigranci z krsjów muzułmańskich a zupełnie pomijamy to, jaki... opinia dodana 2017-01-14 16:00:40
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Na jej rozkazy - CHAUDIÈRE A.D. i CALIGO A.
Słabo. Dobrnęłam do 20 strony mało się przy tym nie topiąc w nadmiarze nic nie wnoszących słów. Żałuję,...

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2016