Sarah Shahi

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 5.84 /głosów: 476

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!



data urodzenia: 10 stycznia 1980 r.
miejsce urodzenia: Euless, Teksas, USA

Jest pra-prawnuczką 19-sto wiecznego Irańskiego Shaha, Hath Ali Shah Qajara. W latach 1999-2000 była cheerlederką Dallas Cowboys. Gra w serialach i telewizyjnych show ("Dawson's Creek," "Frasier", "Alias", "Supernatural", "ER", "Boston Public"). W The L Word od sezonu drugiego.


Filmografia:
2006: Adventures of Beatle Boyin, The
2005: Zupełnie jak miłość (A Lot Like Love)
2004: L Word, The jako Carmen de la Pica Morales
2003: Old School: Niezaliczona
2002: Class of '06
Data publikacji w portalu: 2006-04-16

Fanklub Sarah Shahi

3konto · Agnieszka89 · amazonka94 · bogota · czeko500 · dwaslonca · fiona7 · kalinka211 · kalkinn · kasia_zaba · kobra93 · loca83 · malita · mloda89 · quillabell · skinnyAisha · SORAYAMA ·

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

szpuntek-162006-04-19 18:06
nie najgorsza ale nie w moim typie jest taka..jakby za ostra?

Joanka2006-04-20 09:44
O Boże! A kto to w ogóle jest?!?!?!?!?!?! Minus za okładkę w "Maximie". Kolejna niunia robi się na Jessicę Simpson, Britney czy inną przygłupawą Hiltonównę. Blech! Niedobrze się robi od patrzenia na te wszystkie klony. :///////////

Cudowna2006-04-25 19:45
Joanko akurat ta aktorka nie ma nic wspolnego z Britney czy Hilton. Zagrala bardzo ponetna Latynoske w L wordzie, stad pewnie jej miejsce w tym rankingu. Miala tam zajebisty tatuaz- oplatal jej biodra, niesamowicie to wygladalo. Kto oglada L word pamieta pewnie slynna scene z kuchni, kiedy to Carmen- odtwarzana przez te aktorke- robi striptiz przed Shane. Jezzzzuuuu ale cialo

Ash2006-04-27 20:51
Albo Shane i Carmen w sound roomie.... mmm :)))

Cudowna2006-05-04 00:25
==>Ash Prawda, scena w sound roomie jest najlepsza- poczatki Shane i Carmen, od razu ostro pojechaly co:))

pay2006-05-05 23:40
tak. dokładnie ! Shane i Carmen przy tej muzyce. Ten tatuaż.. Ale i tak kocham Shane!

kizia__mizia2006-05-19 13:50
pokas cycki...

Rebus2006-07-29 03:32
Można powiedzie, że tylko dla niej męcze swój komputer i ściagam wytrwale kolejne odcinki L Word. Co prawda nie mam pojęcia jaka jest w prawdziwym życiu, ale to jak wygląda, mówi, zachowuje się, porusza, uśmiecha ... (w serialu oczywiscie) sprawia, że mogłabym go oglądać bez końca :P A WIĘC BOŻE ZEŚLIJ MI MOJĄ WŁASNĄ CARMEN!!! :D

squeeze2006-09-02 01:32
joanka nie znasz tej pani? hmm..wstyd (pewnie nie wiesz co to L Word ;)) it doesn't matter..sarah jak wiele dałabym by spędzić z tobą kilka minut;) najlepiej w sound roomie (albo pod prysznicem;)) pozdrawiam fanki Carmen i Bette (ewentualnie Heleny za boski akcent)

darknicegirl2006-09-21 01:37
Heleny za boski akcent..... dobrze powiedziane...squeeze

bashir2006-11-20 20:19
sie niezdrowo zagapilam .. XP

camillej2007-05-10 01:48
Joanka przestan kobieto pierdoly opowiadac ze niby niedobrze ci sie robi na jej widok, jestem pewna ze gdyby stanela obok ciebie to bys sie w 5 minut odwodnila tak by ci slina ciekla i napewno nie porownywalabys jej do Jessici Simpson czy tepej Hilton gdybys widziala z nia choc jeden wywiad. Założe sie jeszcze ze zazdroscisz jej tak wspanialego ciała stąd ten twoj jad.

into2007-05-10 20:25
śliczna, niesamowita, madra, delikatna i wybuchowa jednocześnie..mmm... choć nie w moim typie- niby to dziewczyny jak Shane zwracają moja uwage...ale same wiecie, że zauroczamy się, zakochujemy w kimś kto przewaznie do tego "naszego typu" zupełnie nie pasuje....ojjjj a ja bym w Carmen mogła, oj mogła:)))) ...Rebus...wiem co masz na myśli :)))))))))))

kwiatekss-892007-06-21 18:40
ja dopiero zaczne ogl. ten serial ale widzialam juz skrawek wlasnie tego striptizu w kuchni no poprostu myslalam,ze zejde...czegos tak pieknego nie widziala,ale smuci mnie jedna rzecz,ze to marzenie nie do spelnienia,spotkanie jej na zywo,taki sex,albo taka druga Carmen,az sie serce kraja.moze gdybysmy mieszkaly w tej samej dzielnicy to chociaz by sobie czlowiek popatrzyl

kwiatekss-892007-06-21 18:44
Tatuaz ma bomba,nie uwazam jej za Hiltonowke czy Britney,ma kase na kosmetyki i trenerow dlatego tak wyglada swietnie,jakos mi nie pasuje do Sheyny.i tak na dobra sprawe,zeby taki sex przezyc lub taka milosc jak ktoras z bohaterek to trzeba swietnie wygladac,przebic swoja skorupe,i wyjechac z tej nietolerancyjnej Polski

march-ewa2007-07-31 22:19
Uwielbiam ją. Jest taka kobieca, czuła, delikata i niezwykle zmysłowa zarówno kiedy się złości, cieszy, tańczy nawet gdy je. Jestem pod wrażeniem i również mogłabym oglądać ją bez końca :) Nic tylko się zachwycać :) Efekciarsko wcieliła się w postać CARMEN. Razem z Shane są takie gorące. Bez niej L Word to już nie to samo. Oby wróciła w 5 sezonie!!! -

julianne  jakbognekocham@gmail.com2007-09-15 17:55
March-ewa...zgadzam się z Tobą! Miss C. to wyjatkowo kobieca,czuła, delikatna i niezwykle zmysłowa kobieta. Wręcz bezwstydnie łączy to wszystko w tym ślicznym, apetycznym ciele. MMMM...chciałabym być TYM tatuażem....

Sway84  paulinekofin@yahoo.com2007-10-11 13:26
Mmm... Pamietam kiedys szukalam czegos na YouTube i trafilam na scene z TLW - zrobilo mi sie gorraco... To byl tylko pocalunek Shane i Carmen, ale ta chemia miedzy nimi totalnie mnie rozbroila:) To jedna z najseksowniejszych par jakie w filmach/serialach widzialam. Chyba nawet ta #1:) Carmen jest idealem kobiety:) moim numerem 1 przez dlugi okres czasu byla Jolie - wszystko u niej ok, ale to Sarah sprawia wrazenie i z tego co czytalam na roznych ciekawych stronach (opinie wspolpracownikow, znajomych, fanow) jest niezwykle ciepla i sympatyczna osoba. Pozatym to jak sie porusza, mowi, barwa jej glosu i to jak niesamowicie seksownie zagryza warge - jest moim totalnie wymarzonym idealem:))) coz pozostaje mi innego jak wejsc do lozka, wlaczyc laptopa, 2 i 3 sezon TLW i ogladac cala noc a potem jeszcze raz i jeszcze i jeszcze w nadzieji, ze moze kiedys spotkam moja Carmen... :)))) a przynajmniej we snie :)

szalonybaa2008-02-04 22:45
mnie w każdym bądz razie kręci i to bardzo...szczególnie w L world

bacardi2008-02-26 18:54
oh ella es muchacha realmente caliente mhm

karola_babs2008-03-23 13:16
nieee

labryska19892008-04-02 19:08
ojj śliczna jest, bardzo mi się podoba :)

szalonybaa2008-05-08 07:51
dla mnie ideał ...cudna...a w L world sezon 2 najlepszy bo ona tam z shane:P

esencja2008-06-18 19:23
idealna jak dla mnie. Wygląd ok, ale przedewszystkim charakter, osobowość jaką zagrała....rozłożyły mnie na łopatki :)

Caroline902008-06-26 17:25
dokładnie ta kobieta jest po prostu idealna. Nic dodać nic ująć:D Gdyby nie Carmen w L World nie oglądała bym tego serialu. I jest dobra wiadomość wraca w 6 sezonie:D

szaa2008-07-27 12:10
ohh Sarah.. poprostu piękność :D ideał ! ;) nie moge się doczekać 6 sezonu kiedy powróci do L worda ;D

idriel2008-08-09 14:07
jest sliczna,niepowtarzalnej urody kobieta....

mmm...832008-08-18 03:17
noooo jacha ze fajowa hm <lol> :D

mmm...832008-08-18 03:21
eeeej wcale nie jest 3 tylko 5 h cygany jedne :DD

kobieta-kot2008-08-29 10:23
Droga Joanko,ta pani akurat ma dużo więcej ambicji niż Britney Spears.Jest nie tylko piękną aktorka,ale również bardzo dobrą.Uwierz mi na słowo,iż nikt inny nie odtworzył by lepiej roli Carmen w The L Word,niż ona.Radzę zapoznaj się trochę z filmem zanim zaczniesz kogoś oceniać.P.s. scena w sound roomie rzeczywiście bardzo podniecająca.

moskwa2008-09-20 18:02
Drętwa. W L Word laski tylko się pieprzą i dlatego serial jest taki "fajny".

anahera2009-06-08 14:47
cała moja przygoda z lwordem zaczęła się przez carmen. zobaczyłam na youtube filmików kilka (shane mierząca białą sukienkę, lap dance carmen dla shane, soundroom...) i jeszcze tego samego dnia zaczęłam ściągac z sieci odcinki. carmen jest boska! niekoniecznie jako osobowość, ale ciało ma przepiękne i totalnie hot... mmm...

Krytykantka2009-08-24 21:30
Ahhh Kocham tą kobietę !

EvBiAjj2009-09-15 21:59
Ja znalazłam wgl ten serial przypadkowo. Spodobał mi się strasznie, ponieważ pierwszym kawałkiem odc. jaki widziałam była scena w soundroomie <3. Sarah jest piękna, zmysłowa... po prostu idealna! Szkoda właśnie, że zapewne nie spotkam kobiety choć trochę podobnej do niej. Jak bym miała jedyna marzenie przed śmiercią to chciałabym się z nią spotkać ;D. I pocałować ją oczywiście... ;**. A tak a propos The L Word-czy ten serial jest tłumaczony na polski? Jeśli tak to prosiła bym o podanie stronki z której mogła bym go ściągnąć, albo chociaż pooglądać :). Bo miałam tylko okazje przeczytać streszczenia odcinków :(.

bogota2010-01-31 21:45
hot hot hot...mhhhhhh...taka ponetna...

Agnieszka892010-03-21 16:25
Moja ulubiona postać z L Worda, ex-aequo z Bette <3 :))))

wanted2010-04-09 21:38
hot hot hot hot

mzlena2010-04-17 00:31
... smutne niestety. Ale żeby uciec od paranoi hien, żerujących na nieszczęściach, byłoby przyjemnie do tak uroczej kobiety (choćby w wyobraźni) się przytulić. Tymczasem mamy pył wulkaniczny ... no i odżyły zmęczone serwowaniem szlachetnych wspomnień media. Jest nowy dramatyczny wątek: czy ci najgodniejsi dotrą. Rzygać się chce. Bo to kompleksy i hipokryzja. Nic wspólnego z tym szaleństwem mieć nie chcę Telebimy już zainstalowane. Osierocony naród pogrąży się spazmie rozpaczy.

angiee342010-06-07 23:13
cukiereczek..mmmm..:))

kageru2010-09-27 14:54
Britney i inne tego typu dziewczynki nie sięgają Jej do pięt. Widać kto jakie tu ma ogólne pojęcie o kinie i tv. A Shara jest świetna. Pozdrawiam :-)

tonight72011-01-08 22:46
ona jest zajebista ocieka seksem ahh!!

Kix2011-03-27 00:22
mój ideał.

amazonka942011-08-09 10:50
prześliczna ;) te OCZY!!! zdecydowanie najpiękniejsza w tlw ;D

loca832011-08-31 18:50
jest boooooooskaaaaa!!

deadvoice2012-04-07 23:05
całkowicie nie mój typ


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Strona Sarah Shahi należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
  ZASADY GŁOSOWANIA  
Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.
Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.
Aby głosować musisz być zalogowana.

  NOWE W RANKINGU  
NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Prawa kobiet a Koran
vesania olicadiablica ma całkowitą rację. Szkoda że w Polsce nie mówi się o tym głośno, Użalamy się nad tym jaki ciężki los mają imigranci z krsjów muzułmańskich a zupełnie pomijamy to, jaki... opinia dodana 2017-01-14 16:00:40
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Na jej rozkazy - CHAUDIÈRE A.D. i CALIGO A.
Słabo. Dobrnęłam do 20 strony mało się przy tym nie topiąc w nadmiarze nic nie wnoszących słów. Żałuję,...

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2016