Sarah Shahi

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 5.84 /głosów: 476

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!



data urodzenia: 10 stycznia 1980 r.
miejsce urodzenia: Euless, Teksas, USA

Jest pra-prawnuczką 19-sto wiecznego Irańskiego Shaha, Hath Ali Shah Qajara. W latach 1999-2000 była cheerlederką Dallas Cowboys. Gra w serialach i telewizyjnych show ("Dawson's Creek," "Frasier", "Alias", "Supernatural", "ER", "Boston Public"). W The L Word od sezonu drugiego.


Filmografia:
2006: Adventures of Beatle Boyin, The
2005: Zupełnie jak miłość (A Lot Like Love)
2004: L Word, The jako Carmen de la Pica Morales
2003: Old School: Niezaliczona
2002: Class of '06
Data publikacji w portalu: 2006-04-16

Fanklub Sarah Shahi

3konto · Agnieszka89 · amazonka94 · bogota · czeko500 · dwaslonca · fiona7 · kalinka211 · kalkinn · kasia_zaba · kobra93 · loca83 · malita · mloda89 · quillabell · skinnyAisha · SORAYAMA ·

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

szpuntek-162006-04-19 18:06
nie najgorsza ale nie w moim typie jest taka..jakby za ostra?

Joanka2006-04-20 09:44
O Boże! A kto to w ogóle jest?!?!?!?!?!?! Minus za okładkę w "Maximie". Kolejna niunia robi się na Jessicę Simpson, Britney czy inną przygłupawą Hiltonównę. Blech! Niedobrze się robi od patrzenia na te wszystkie klony. :///////////

Cudowna2006-04-25 19:45
Joanko akurat ta aktorka nie ma nic wspolnego z Britney czy Hilton. Zagrala bardzo ponetna Latynoske w L wordzie, stad pewnie jej miejsce w tym rankingu. Miala tam zajebisty tatuaz- oplatal jej biodra, niesamowicie to wygladalo. Kto oglada L word pamieta pewnie slynna scene z kuchni, kiedy to Carmen- odtwarzana przez te aktorke- robi striptiz przed Shane. Jezzzzuuuu ale cialo

Ash2006-04-27 20:51
Albo Shane i Carmen w sound roomie.... mmm :)))

Cudowna2006-05-04 00:25
==>Ash Prawda, scena w sound roomie jest najlepsza- poczatki Shane i Carmen, od razu ostro pojechaly co:))

pay2006-05-05 23:40
tak. dokładnie ! Shane i Carmen przy tej muzyce. Ten tatuaż.. Ale i tak kocham Shane!

kizia__mizia2006-05-19 13:50
pokas cycki...

Rebus2006-07-29 03:32
Można powiedzie, że tylko dla niej męcze swój komputer i ściagam wytrwale kolejne odcinki L Word. Co prawda nie mam pojęcia jaka jest w prawdziwym życiu, ale to jak wygląda, mówi, zachowuje się, porusza, uśmiecha ... (w serialu oczywiscie) sprawia, że mogłabym go oglądać bez końca :P A WIĘC BOŻE ZEŚLIJ MI MOJĄ WŁASNĄ CARMEN!!! :D

squeeze2006-09-02 01:32
joanka nie znasz tej pani? hmm..wstyd (pewnie nie wiesz co to L Word ;)) it doesn't matter..sarah jak wiele dałabym by spędzić z tobą kilka minut;) najlepiej w sound roomie (albo pod prysznicem;)) pozdrawiam fanki Carmen i Bette (ewentualnie Heleny za boski akcent)

darknicegirl2006-09-21 01:37
Heleny za boski akcent..... dobrze powiedziane...squeeze

bashir2006-11-20 20:19
sie niezdrowo zagapilam .. XP

camillej2007-05-10 01:48
Joanka przestan kobieto pierdoly opowiadac ze niby niedobrze ci sie robi na jej widok, jestem pewna ze gdyby stanela obok ciebie to bys sie w 5 minut odwodnila tak by ci slina ciekla i napewno nie porownywalabys jej do Jessici Simpson czy tepej Hilton gdybys widziala z nia choc jeden wywiad. Założe sie jeszcze ze zazdroscisz jej tak wspanialego ciała stąd ten twoj jad.

into2007-05-10 20:25
śliczna, niesamowita, madra, delikatna i wybuchowa jednocześnie..mmm... choć nie w moim typie- niby to dziewczyny jak Shane zwracają moja uwage...ale same wiecie, że zauroczamy się, zakochujemy w kimś kto przewaznie do tego "naszego typu" zupełnie nie pasuje....ojjjj a ja bym w Carmen mogła, oj mogła:)))) ...Rebus...wiem co masz na myśli :)))))))))))

kwiatekss-892007-06-21 18:40
ja dopiero zaczne ogl. ten serial ale widzialam juz skrawek wlasnie tego striptizu w kuchni no poprostu myslalam,ze zejde...czegos tak pieknego nie widziala,ale smuci mnie jedna rzecz,ze to marzenie nie do spelnienia,spotkanie jej na zywo,taki sex,albo taka druga Carmen,az sie serce kraja.moze gdybysmy mieszkaly w tej samej dzielnicy to chociaz by sobie czlowiek popatrzyl

kwiatekss-892007-06-21 18:44
Tatuaz ma bomba,nie uwazam jej za Hiltonowke czy Britney,ma kase na kosmetyki i trenerow dlatego tak wyglada swietnie,jakos mi nie pasuje do Sheyny.i tak na dobra sprawe,zeby taki sex przezyc lub taka milosc jak ktoras z bohaterek to trzeba swietnie wygladac,przebic swoja skorupe,i wyjechac z tej nietolerancyjnej Polski

march-ewa2007-07-31 22:19
Uwielbiam ją. Jest taka kobieca, czuła, delikata i niezwykle zmysłowa zarówno kiedy się złości, cieszy, tańczy nawet gdy je. Jestem pod wrażeniem i również mogłabym oglądać ją bez końca :) Nic tylko się zachwycać :) Efekciarsko wcieliła się w postać CARMEN. Razem z Shane są takie gorące. Bez niej L Word to już nie to samo. Oby wróciła w 5 sezonie!!! -

julianne  jakbognekocham@gmail.com2007-09-15 17:55
March-ewa...zgadzam się z Tobą! Miss C. to wyjatkowo kobieca,czuła, delikatna i niezwykle zmysłowa kobieta. Wręcz bezwstydnie łączy to wszystko w tym ślicznym, apetycznym ciele. MMMM...chciałabym być TYM tatuażem....

Sway84  paulinekofin@yahoo.com2007-10-11 13:26
Mmm... Pamietam kiedys szukalam czegos na YouTube i trafilam na scene z TLW - zrobilo mi sie gorraco... To byl tylko pocalunek Shane i Carmen, ale ta chemia miedzy nimi totalnie mnie rozbroila:) To jedna z najseksowniejszych par jakie w filmach/serialach widzialam. Chyba nawet ta #1:) Carmen jest idealem kobiety:) moim numerem 1 przez dlugi okres czasu byla Jolie - wszystko u niej ok, ale to Sarah sprawia wrazenie i z tego co czytalam na roznych ciekawych stronach (opinie wspolpracownikow, znajomych, fanow) jest niezwykle ciepla i sympatyczna osoba. Pozatym to jak sie porusza, mowi, barwa jej glosu i to jak niesamowicie seksownie zagryza warge - jest moim totalnie wymarzonym idealem:))) coz pozostaje mi innego jak wejsc do lozka, wlaczyc laptopa, 2 i 3 sezon TLW i ogladac cala noc a potem jeszcze raz i jeszcze i jeszcze w nadzieji, ze moze kiedys spotkam moja Carmen... :)))) a przynajmniej we snie :)

szalonybaa2008-02-04 22:45
mnie w każdym bądz razie kręci i to bardzo...szczególnie w L world

bacardi2008-02-26 18:54
oh ella es muchacha realmente caliente mhm

karola_babs2008-03-23 13:16
nieee

labryska19892008-04-02 19:08
ojj śliczna jest, bardzo mi się podoba :)

szalonybaa2008-05-08 07:51
dla mnie ideał ...cudna...a w L world sezon 2 najlepszy bo ona tam z shane:P

esencja2008-06-18 19:23
idealna jak dla mnie. Wygląd ok, ale przedewszystkim charakter, osobowość jaką zagrała....rozłożyły mnie na łopatki :)

Caroline902008-06-26 17:25
dokładnie ta kobieta jest po prostu idealna. Nic dodać nic ująć:D Gdyby nie Carmen w L World nie oglądała bym tego serialu. I jest dobra wiadomość wraca w 6 sezonie:D

szaa2008-07-27 12:10
ohh Sarah.. poprostu piękność :D ideał ! ;) nie moge się doczekać 6 sezonu kiedy powróci do L worda ;D

idriel2008-08-09 14:07
jest sliczna,niepowtarzalnej urody kobieta....

mmm...832008-08-18 03:17
noooo jacha ze fajowa hm <lol> :D

mmm...832008-08-18 03:21
eeeej wcale nie jest 3 tylko 5 h cygany jedne :DD

kobieta-kot2008-08-29 10:23
Droga Joanko,ta pani akurat ma dużo więcej ambicji niż Britney Spears.Jest nie tylko piękną aktorka,ale również bardzo dobrą.Uwierz mi na słowo,iż nikt inny nie odtworzył by lepiej roli Carmen w The L Word,niż ona.Radzę zapoznaj się trochę z filmem zanim zaczniesz kogoś oceniać.P.s. scena w sound roomie rzeczywiście bardzo podniecająca.

moskwa2008-09-20 18:02
Drętwa. W L Word laski tylko się pieprzą i dlatego serial jest taki "fajny".

anahera2009-06-08 14:47
cała moja przygoda z lwordem zaczęła się przez carmen. zobaczyłam na youtube filmików kilka (shane mierząca białą sukienkę, lap dance carmen dla shane, soundroom...) i jeszcze tego samego dnia zaczęłam ściągac z sieci odcinki. carmen jest boska! niekoniecznie jako osobowość, ale ciało ma przepiękne i totalnie hot... mmm...

Krytykantka2009-08-24 21:30
Ahhh Kocham tą kobietę !

EvBiAjj2009-09-15 21:59
Ja znalazłam wgl ten serial przypadkowo. Spodobał mi się strasznie, ponieważ pierwszym kawałkiem odc. jaki widziałam była scena w soundroomie <3. Sarah jest piękna, zmysłowa... po prostu idealna! Szkoda właśnie, że zapewne nie spotkam kobiety choć trochę podobnej do niej. Jak bym miała jedyna marzenie przed śmiercią to chciałabym się z nią spotkać ;D. I pocałować ją oczywiście... ;**. A tak a propos The L Word-czy ten serial jest tłumaczony na polski? Jeśli tak to prosiła bym o podanie stronki z której mogła bym go ściągnąć, albo chociaż pooglądać :). Bo miałam tylko okazje przeczytać streszczenia odcinków :(.

bogota2010-01-31 21:45
hot hot hot...mhhhhhh...taka ponetna...

Agnieszka892010-03-21 16:25
Moja ulubiona postać z L Worda, ex-aequo z Bette <3 :))))

wanted2010-04-09 21:38
hot hot hot hot

mzlena2010-04-17 00:31
... smutne niestety. Ale żeby uciec od paranoi hien, żerujących na nieszczęściach, byłoby przyjemnie do tak uroczej kobiety (choćby w wyobraźni) się przytulić. Tymczasem mamy pył wulkaniczny ... no i odżyły zmęczone serwowaniem szlachetnych wspomnień media. Jest nowy dramatyczny wątek: czy ci najgodniejsi dotrą. Rzygać się chce. Bo to kompleksy i hipokryzja. Nic wspólnego z tym szaleństwem mieć nie chcę Telebimy już zainstalowane. Osierocony naród pogrąży się spazmie rozpaczy.

angiee342010-06-07 23:13
cukiereczek..mmmm..:))

kageru2010-09-27 14:54
Britney i inne tego typu dziewczynki nie sięgają Jej do pięt. Widać kto jakie tu ma ogólne pojęcie o kinie i tv. A Shara jest świetna. Pozdrawiam :-)

tonight72011-01-08 22:46
ona jest zajebista ocieka seksem ahh!!

Kix2011-03-27 00:22
mój ideał.

amazonka942011-08-09 10:50
prześliczna ;) te OCZY!!! zdecydowanie najpiękniejsza w tlw ;D

loca832011-08-31 18:50
jest boooooooskaaaaa!!

deadvoice2012-04-07 23:05
całkowicie nie mój typ


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Strona Sarah Shahi należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
zoo
  ZASADY GŁOSOWANIA  
Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.
Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.
Aby głosować musisz być zalogowana.

  NOWE W RANKINGU  
NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Donald Trump nie chce finansowania organizacji promujących aborcję za granicą
justsomebody10 Posługiwanie się przykładem N. Vujicica nie ma, moim zdaniem, większego sensu, bo to jest wyjątek na tle setek tysięcy niepełnosprawnych. Od dzieciństwa był otoczony opieką, wsparciem,... opinia dodana 2017-02-11 13:52:24
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Na jej rozkazy - CHAUDIÈRE A.D. i CALIGO A.
Słabo. Dobrnęłam do 20 strony mało się przy tym nie topiąc w nadmiarze nic nie wnoszących słów. Żałuję,...
© KOBIETY KOBIETOM 2001-2016