Natalie Portman

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 5.75 /głosów: 190

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!


data urodzenia:

9 czerwca 1981

miejsce urodzenia:

Jerozolimia, Izrael



Wybrana filmografia:

filmografia - (aktor / aktorka)

2002: Gwiezdne wojny - Epizod 2: Atak Klonów

2000: Gdzie serce twoje

1999: Gwiezdne wojny - Epizod 1: Mroczne Widmo

1996: Marsjanie atakują!

1996: Wszyscy mówią: kocham cię

1994: Leon zawodowiec



http://www.natalie-portman.stopklatka.pl/
Data publikacji w portalu: 2004-02-05

Fanklub Natalie Portman

cissyfrey · elzunia · I-V-Y · kikii · Out Of The Body · rigidigi · Sheela ·

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

dzidka2004-03-20 09:40
wyjatkowo mnie drażni!

adelka  zolty_pokemon@os.pl2004-04-16 20:30
jak była młodsza, była ładniejsza.

dead star2004-04-18 14:52
No właśnie,ładna była z niej dziewczynka.

les2004-04-20 23:18
jak to młodsza?????? przecież to dziecko! w ogóle nie powinno jej tu być!

dead star2004-04-21 12:43
Dzieckiem jest się teoretycznie do 18-tego roku życia,a praktycznie do jakiegoś 13/14-tego.No,chyba,że Ty w tym wieku byłaś jeszcze dzieckiem;)

les2004-04-22 21:53
według definicji nastolatkiem zostaje sie w wieku 11 lat. Ale wg np polskiego prawa dzieckiem się jest do 16 roku życia. Wiec radzę Ci uważać z 13-14 latkami, ktore wg Ciebie nie są już dziecmi, bo za seks z nimi możesz pójść za kratki, za uwodzenie nieletnich ;-) les-dobra rada ;-)

dead star2004-04-23 12:34
Ja nie muszę nikogo uwodzić...Chodziło mi o mój własny przykład. I niekoniecznie o seks...Ale jedni rozwijają się wolniej,inni szybciej :)

les2004-04-26 17:34
a o co Ci chodziło? ;-)

dead star2004-04-26 18:30
O atrakcyjność fizyczną, która nie jest jednoznaczna z aktywnością seksualną. I o rozwój intelektualny, ale to akurat ze zdjęciem tej pani nie miało nic wspólnego, gdyż nie mogę stwierdzić, na jakim jest poziomie.

squeeze  randk_a@o2.pl2006-09-04 00:31
może nie jets najpękniejsza,ale jest świetna aktorka i z tego co mi wiadomo cudowną kobieta..ehh

labryska19892008-04-17 22:57
wspaniała aktorka i piękna kobieta, bardzo mi się podoba^^

fanta752009-03-21 18:11
Mnie się bardzo podoba!

ava402010-06-10 03:56
Zjawiskowo piękna aktorka i bardzo zdolna.

cissyfrey2011-06-28 16:17
uwielbiam ją, z każdym filmem coraz bardziej. świetna aktorka

weird942012-12-25 01:32
uwielbiam ją za rolę w v jak vendetta. i uważam, że jest prześliczna :P

sumer_land2012-12-26 18:52
Byłoby pięknie i świetnie, gdyby nie próbowano robić z niej seksbomby, jak w \"Closer\" czy \"Czarnym łabędziu\". Do scen erotycznych i wywoływania podniecenia nadaje się jak świni siodło.


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Strona Natalie Portman należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
zoo
  ZASADY GŁOSOWANIA  
Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.
Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.
Aby głosować musisz być zalogowana.

  NOWE W RANKINGU  
NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Donald Trump nie chce finansowania organizacji promujących aborcję za granicą
justsomebody10 Posługiwanie się przykładem N. Vujicica nie ma, moim zdaniem, większego sensu, bo to jest wyjątek na tle setek tysięcy niepełnosprawnych. Od dzieciństwa był otoczony opieką, wsparciem,... opinia dodana 2017-02-11 13:52:24
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Na jej rozkazy - CHAUDIÈRE A.D. i CALIGO A.
Słabo. Dobrnęłam do 20 strony mało się przy tym nie topiąc w nadmiarze nic nie wnoszących słów. Żałuję,...
© KOBIETY KOBIETOM 2001-2016