Rachel Shelley

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 5.99 /głosów: 305

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!

Rachel Shelley
Rachel Shelley


data urodzenia: 25 sierpnia 1969
miejsce urodzenia: Swindon, England, UKA
wzrost: 173 cm
aktorka

Znana głównie z roli Heleny Peabody w serialu The L Word oraz Elizabeth Russell w Lagaan

Dzieciństwo spędziła w Londynie. Ukończyła Sheffield University with a B.A. Hons in English and Drama. Mieszka w Notting Hill. Jest zamężna, w 2009 roku urodziła córkę.


Filmografia:

2008: Under jako Det. Underhill
2008: Children, The jako Chloe
2006: Rozterki Gray (Gray Matters) jako Julia Barlett
2004: Seeing Other People jako Lauren
2003: Musujący cyjanek (Sparkling Cyanide) jako Rosemary Barton
2003: Bone Snatcher, The jako Mikki
2002: Dinosaur Hunters jako Mary Mantell
2002: Cruise of the Gods jako Yasmina
2001: Lagaan: Dawno temu w Indiach (Lagaan: Once Upon a Time in India) jako Elizabeth Russell
2001: Jack i Czarodziejska Fasola (Jack and the Beanstalk: The Real Story) jako Harmonia
2000: Zew piekieł (Calling, The) jako Shelley
2000: Latarnia morska (Lighthouse) jako Dr Kirsty McCloud
2000: Historia miłosna (Canone Inverso - making love) jako Matka Jeno
1999: Wojna gangów (Everybody Loves Sunshine) jako Clare
1997: Fotograf elfów (Photographing Fairies) jako Pani Anne-Marie Castle
1997: Wycliffe: Dance of the Scorpions jako Sarah

Seriale:

2004-2009: Słowo na L (L Word, The) jako Helena Peabody
2003: Mów mi swatka (Miss Match) jako Rebecca Hanley
2003-2004: L/R: Licensed by Royalty jako Linda Kubrick
2002: Ambasada USA (American Embassy, The) jako Mandy
2000-2004: Każdy z każdym (Coupling) jako Samantha
1997-1999: Nowe przygody Robin Hooda (New Adventures of Robin Hood, The) jako Boadicea
1995-1998: Na podsłuchu (Bugs) jako Jenna Spinks
1992: Heartbeat jako Sue Dixon
Data publikacji w portalu: 2010-05-01

Fanklub Rachel Shelley

Alex2 · cruel · internaltouch · LaPielQueHabito · morning_coffee · mtx · rainbow1891 · Shane_L · Sistars78 · sudoku ·

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

Centauri2010-05-13 23:00
moja ulubiona postać z LW... śniła mi się nie raz ;)

Monika_-_2010-05-14 20:51
piekna kobieta, mogę na nią patrzec i patrzec ;) ale słyszałam, że chyba jest hetero

Arizona782010-06-04 21:31
Piekna kobieta, moja ulubiona bohaterka The L Word :)

phoenix_MG2010-07-16 00:25
Piękna, po prostu brak słów...

sudoku2010-07-21 16:05
mmmmmm jej akcent:D:D:D

Livingstone2010-11-25 21:51
sexy, mega zajebiste ciało, w Lword cudna...ponoc nie dawno urodzila syna i ponoc jest zamezna

lest2010-12-27 04:12
w niesamowity sposob emanuje kobiecoscia ale i tez meskim zdecydowaniem.

harm  jselwesiuk@wp.pl2010-12-27 19:59
Kwintesencja kobiecości...I to"nieuchwytne coś"w oczach;)

ewelina_882010-12-30 23:04
niesamowita, a jej akcent mmmm...ciarki przechodza

mparker2011-01-02 22:07
stworzona by jä podziwiac;))))) sexy i to jak!!!!!

Angel_of_dark2011-03-21 20:15
wg mnie też jedna z Fajniejszych w the L word:)

amazonka942011-08-09 10:48
jak dla mnie chodzący sex ;)

mparker2011-10-17 07:49
mniaaaaaaaaaaam :)

domi_nika872011-10-17 13:47
Uwielbiam ją!!!!! :) Najpiękniejsza z L Word ;D

deadvoice2012-04-07 23:00
Ma niesamowite oczy i to spojrzenie. Magia.

By_Wonder2012-04-12 18:18
cudowna jest! szkoda, ze nie les albo chociaz bi bo w l wordzzie byla tak niesamowicie wiarygodna w scenach z kobietami, ze az szok :) ale coz...

julitka1214  julitka1214@wp.pl2012-11-10 21:58
mówiąc w skrócie zajebista


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Strona Rachel Shelley należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
zoo
  ZASADY GŁOSOWANIA  
Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.
Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.
Aby głosować musisz być zalogowana.

  NOWE W RANKINGU  
NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Donald Trump nie chce finansowania organizacji promujących aborcję za granicą
justsomebody10 Posługiwanie się przykładem N. Vujicica nie ma, moim zdaniem, większego sensu, bo to jest wyjątek na tle setek tysięcy niepełnosprawnych. Od dzieciństwa był otoczony opieką, wsparciem,... opinia dodana 2017-02-11 13:52:24
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Na jej rozkazy - CHAUDIÈRE A.D. i CALIGO A.
Słabo. Dobrnęłam do 20 strony mało się przy tym nie topiąc w nadmiarze nic nie wnoszących słów. Żałuję,...
© KOBIETY KOBIETOM 2001-2017