Rachel Shelley

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 5.99 /głosów: 305

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!

Rachel Shelley
Rachel Shelley


data urodzenia: 25 sierpnia 1969
miejsce urodzenia: Swindon, England, UKA
wzrost: 173 cm
aktorka

Znana głównie z roli Heleny Peabody w serialu The L Word oraz Elizabeth Russell w Lagaan

Dzieciństwo spędziła w Londynie. Ukończyła Sheffield University with a B.A. Hons in English and Drama. Mieszka w Notting Hill. Jest zamężna, w 2009 roku urodziła córkę.


Filmografia:

2008: Under jako Det. Underhill
2008: Children, The jako Chloe
2006: Rozterki Gray (Gray Matters) jako Julia Barlett
2004: Seeing Other People jako Lauren
2003: Musujący cyjanek (Sparkling Cyanide) jako Rosemary Barton
2003: Bone Snatcher, The jako Mikki
2002: Dinosaur Hunters jako Mary Mantell
2002: Cruise of the Gods jako Yasmina
2001: Lagaan: Dawno temu w Indiach (Lagaan: Once Upon a Time in India) jako Elizabeth Russell
2001: Jack i Czarodziejska Fasola (Jack and the Beanstalk: The Real Story) jako Harmonia
2000: Zew piekieł (Calling, The) jako Shelley
2000: Latarnia morska (Lighthouse) jako Dr Kirsty McCloud
2000: Historia miłosna (Canone Inverso - making love) jako Matka Jeno
1999: Wojna gangów (Everybody Loves Sunshine) jako Clare
1997: Fotograf elfów (Photographing Fairies) jako Pani Anne-Marie Castle
1997: Wycliffe: Dance of the Scorpions jako Sarah

Seriale:

2004-2009: Słowo na L (L Word, The) jako Helena Peabody
2003: Mów mi swatka (Miss Match) jako Rebecca Hanley
2003-2004: L/R: Licensed by Royalty jako Linda Kubrick
2002: Ambasada USA (American Embassy, The) jako Mandy
2000-2004: Każdy z każdym (Coupling) jako Samantha
1997-1999: Nowe przygody Robin Hooda (New Adventures of Robin Hood, The) jako Boadicea
1995-1998: Na podsłuchu (Bugs) jako Jenna Spinks
1992: Heartbeat jako Sue Dixon
Data publikacji w portalu: 2010-05-01

Fanklub Rachel Shelley

Alex2 · cruel · internaltouch · LaPielQueHabito · morning_coffee · mtx · rainbow1891 · Shane_L · Sistars78 · sudoku ·

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

Centauri2010-05-13 23:00
moja ulubiona postać z LW... śniła mi się nie raz ;)

Monika_-_2010-05-14 20:51
piekna kobieta, mogę na nią patrzec i patrzec ;) ale słyszałam, że chyba jest hetero

Arizona782010-06-04 21:31
Piekna kobieta, moja ulubiona bohaterka The L Word :)

phoenix_MG2010-07-16 00:25
Piękna, po prostu brak słów...

sudoku2010-07-21 16:05
mmmmmm jej akcent:D:D:D

Livingstone2010-11-25 21:51
sexy, mega zajebiste ciało, w Lword cudna...ponoc nie dawno urodzila syna i ponoc jest zamezna

lest2010-12-27 04:12
w niesamowity sposob emanuje kobiecoscia ale i tez meskim zdecydowaniem.

harm  jselwesiuk@wp.pl2010-12-27 19:59
Kwintesencja kobiecości...I to"nieuchwytne coś"w oczach;)

ewelina_882010-12-30 23:04
niesamowita, a jej akcent mmmm...ciarki przechodza

mparker2011-01-02 22:07
stworzona by jä podziwiac;))))) sexy i to jak!!!!!

Angel_of_dark2011-03-21 20:15
wg mnie też jedna z Fajniejszych w the L word:)

amazonka942011-08-09 10:48
jak dla mnie chodzący sex ;)

mparker2011-10-17 07:49
mniaaaaaaaaaaam :)

domi_nika872011-10-17 13:47
Uwielbiam ją!!!!! :) Najpiękniejsza z L Word ;D

deadvoice2012-04-07 23:00
Ma niesamowite oczy i to spojrzenie. Magia.

By_Wonder2012-04-12 18:18
cudowna jest! szkoda, ze nie les albo chociaz bi bo w l wordzzie byla tak niesamowicie wiarygodna w scenach z kobietami, ze az szok :) ale coz...

julitka1214  julitka1214@wp.pl2012-11-10 21:58
mówiąc w skrócie zajebista


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Strona Rachel Shelley należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
  ZASADY GŁOSOWANIA  
Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.
Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.
Aby głosować musisz być zalogowana.

  NOWE W RANKINGU  
NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Prawa kobiet a Koran
vesania olicadiablica ma całkowitą rację. Szkoda że w Polsce nie mówi się o tym głośno, Użalamy się nad tym jaki ciężki los mają imigranci z krsjów muzułmańskich a zupełnie pomijamy to, jaki... opinia dodana 2017-01-14 16:00:40
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Na jej rozkazy - CHAUDIÈRE A.D. i CALIGO A.
Słabo. Dobrnęłam do 20 strony mało się przy tym nie topiąc w nadmiarze nic nie wnoszących słów. Żałuję,...

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2016