Magdalena Mielcarz

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 5.86 /głosów: 14

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!

Magdalena Mielcarz
Magdalena Mielcarz


data urodzenia: 3 marca 1978 r.
miejsce urodzenia: Warszawa
wzrost: 177 cm
- aktorka, modelka. W 2012 będzie promować debiutancką płytę.

W dzieciństwie śpiewała i tańczyła w zespole Gawęda. Absolwentka Wydziału Dziennikarstwa i Nauk Politycznych UW oraz trzyletnich studiów aktorskich w Bill AsperMaggi Flanigan Studio w Nowym Jorku.
Jako modelka pracowała głównie we Francji, Włoszech oraz Stanach Zjednoczonych, gdzie od 2004 roku mieszka. Od 2007 r. żona amerykańskiego prawnika i biznesmena Adriana Ashkenazy. Ma córkę Maję (2009).

Filmografia:

2011: Och, Karol 2 jako Beata
2009: Where Is Joel Baum? jako Anya
2009: Taras Bulba jako polska księżniczka Elżbieta Mazowiecka
2008: Kierowca jako Katarzyna
2007: Fałszerze - powrót Sfory jako Ola
2005: Solidarity jako Dorota
2004: Cena pożądania (Sotto falso nome) jako Ewa
2003: Fanfan Tulipan jako Henriette de France
2002: Quo vadis jako Ligia Kallina
1989: Paziowie jako królewna Jadwisia

Seriale:

2008: Brzydula jako Julia Sławińska

Programy telewizyjne:

2011: "The Voice of Poland" w TVP 2 - współprowadząca.
2010: "Top Model. Zostań modelką" w TVN - współprowadząca, trener

Data publikacji w portalu: 2011-11-27
Strona ze zdjęciami:

Fanklub Magdalena Mielcarz

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

Absolut6na92011-12-05 13:32
Dodałam (jeszcze ciepłe) video z nowej płyty. Muzycznie nie moje, ale głos pani Magda ma ładny.

fleurdumal2011-12-28 08:23
Czy przeszanowna Plastic Fantastic pozostanie już na wieki wieków na głównej, czy jest jakaś szansa, że kiedyś zobaczymy tu kogoś innego? -_-


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

  ZASADY GŁOSOWANIA  
Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.
Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.
Aby głosować musisz być zalogowana.

  NOWE W RANKINGU  
NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Prawa kobiet a Koran
vesania olicadiablica ma całkowitą rację. Szkoda że w Polsce nie mówi się o tym głośno, Użalamy się nad tym jaki ciężki los mają imigranci z krsjów muzułmańskich a zupełnie pomijamy to, jaki... opinia dodana 2017-01-14 16:00:40
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Na jej rozkazy - CHAUDIÈRE A.D. i CALIGO A.
Słabo. Dobrnęłam do 20 strony mało się przy tym nie topiąc w nadmiarze nic nie wnoszących słów. Żałuję,...

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2016