Elena Anaya

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 6.23 /głosów: 53

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!




Data urodzenia: 17 lipca 1975 r
Miejsce urodzenia: Palencia, Castilla y León, Hiszpania
- aktorka

Najbardziej znane role Eleny to wampirzyca w Van Helsing oraz Vera w filmie Almodovara "Skóra, w której żyję". W 2010 roku zagrała w lesbijskim dramacie erotycznym Pokój w Rzymie (Habitación en Roma).
Można ją zobaczyć w teledysku w Justina Timberlake z 2006 jeden do piosenki SexyBack.

Wybrana filmografia:
2011 Skóra, w której żyję jako Vera
2010 Pokój w Rzymie jako Alba
2010 A bout portant jako Nadia Pierret
2009 Wyspa zaginionych jako Maria
2009 Cairo Time jako Kathryn
2008 Aurora i archanioł jako Ana
2007 W świecie kobiet jako Sofia Bunuel
2006 Kapitan Alatriste jako Angelica de Alquezar
2005 Delikatna jako Helen
2004 Dead Fish jako Mimi
2004 Van Helsing jako wampirzyca Drakuli
2002 Porozmawiaj z nią jako Angela
2001 Boskie jak diabli jako Pili
2001 Lucia i seks jako Belen Lozano

Data publikacji w portalu: 2012-01-02

Fanklub Elena Anaya

LaPielQueHabito · olive21 ·

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

LaPielQueHabito2012-01-04 02:35
Jako Vera - absolutnie bezbłędna!

sneaker852012-01-23 01:20
Cudowna! Prywatnie les ;)

Sonyaa2012-03-27 09:36
Wow.....te jej oczy! ......odlot...

Len2013-06-11 13:58
piękna


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

zoo
  ZASADY GŁOSOWANIA  
Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.
Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.
Aby głosować musisz być zalogowana.

  NOWE W RANKINGU  
NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Donald Trump nie chce finansowania organizacji promujących aborcję za granicą
justsomebody10 Posługiwanie się przykładem N. Vujicica nie ma, moim zdaniem, większego sensu, bo to jest wyjątek na tle setek tysięcy niepełnosprawnych. Od dzieciństwa był otoczony opieką, wsparciem,... opinia dodana 2017-02-11 13:52:24
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Na jej rozkazy - CHAUDIÈRE A.D. i CALIGO A.
Słabo. Dobrnęłam do 20 strony mało się przy tym nie topiąc w nadmiarze nic nie wnoszących słów. Żałuję,...

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2017