Gray Matters

Obfitująca w zabawne sytuacje romantyczna komedia o zmaganiach z uczuciami, które uwielbiają pojawiać się niespodziewanie.
gray
gray
Zabawna opowieść o nierozłącznym rodzeństwie. Brat Sam i siostra Gray to najlepsi przyjaciele rozumiejący sie bez słowa. Gray (Heather Graham) pomaga swojemu bratu Samowi (Tom Cavanaugh) odnaleźć miłość jego życia.

Poszukiwania nie trwają długo. Krótko po tym swiat Gray staje na głowie, gdy uświadamia ona sobie, że żywi uczucia do wybranki brata. Obfitująca w zabawne sytuacje romantyczna komedia o zmaganiach z uczuciami, które uwielbiają pojawiać się niespodziewanie. :)

Z pomocą dla Gray spieszą jej koleżanka z pracy (Molly Shannon), przypadkiem poznany taksówkarz (Alan Cumming- znany nam z paru epizodow The L Word) i jej ekscentryczna terapeutka (Sissy Spacek). W filmie pojawia się również Rachel Shelley.


Gray Matters
produkcja: USA
gatunek: Komedia romatyczna
data premiery: 2006-10-21
reżyseria Sue Kramer
scenariusz Sue Kramer
czas trwania: 96
Karolina
Data publikacji w portalu: 2007-06-15
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

wombat2007-06-18 09:23
Bardzo sympatyczny lekki film.

DreamEther2007-06-21 22:22
milusi film (^^) aktualnie nie potrafię znaleźć innego adekwatnego określenia ponieważ jestem świeżo po:) milusie...;p

crazy862007-06-24 22:03
Witam! Bardzo bym prosiła o przesłanie napisów do filmu "Gray Matters" na mail crazy123@poczta.fm Z góry dziękuję!!

Justyna82007-06-30 15:35
Mnie również spodobał się ten film lekka romantyczna komedia na wieczór z fajnym zakończeniem .W życiu nigdy nic nie wiadom jak się ułoży.

rotaa2007-07-03 21:31
miła i lekka komedia romantyczna, w sam raz na poprawienie humoru

kurcia2007-07-11 23:45
świetny film :) oby takich więcej gry weselne i gray matters to nadzieja na rozkrecenia sie na dobre tego typu filmów z wątkiem mniejszości :) pozdr

Magdalena-wawa2007-07-31 13:25
Czesc:-) Bardzo bym prosila o przeslanie napisow do filmu "Gray Matters" na mail anjacloster@wp.pl Z góry bardzo dziekuję:-)!!!! Pozdrawiam cieplo:-)

ironiq692007-08-07 10:47
Jak dla mnie hmmm... wydaje mi sie, że film powstał na fali mody i tyle. Rozhisteryzowana główna bohaterka, te niby dylematy, bardzo, bardzo skrótowe a i zakończenie nijakie. To, że Rachel Shelley jest bohaterką les widać od pierwszego pojawienia się w filmie więc i wiadomo, że losy Gray z nią właśnie sie połączą i w tym wątku widziałabym dobre rozwinięcie filmu, no ale to nie mój film;). Dla mnie wspaniałaymi i ciepłymi filmami w naszej tematyce, pozostaną i "Pamięć złotej rybki" i "Gry weselne" oraz cozywiście TLW

delphina2007-08-09 13:41
bardzo interesujący film;lekko się go ogląda choć zakończenie pozostawia pewien niedosyt...

emo2007-09-01 20:36
morzna Sciagnac ten film? Z Czego?

jamie2007-09-02 09:26
Film moim zdaniem średni, ściągnęłam tylko i wyłącznie dla rachel Shelley, nawet nie wiedziałam o czym jest;) Ale obejrzeć można:)

passingby2007-09-02 16:21
uroczy film

Madd2007-09-05 22:18
Hej jak ktoś posiada to prosze o przeslanie napisow do filmu "Gray Matters" na adres madd22@o2.pl.Jak na razie dla mnie również najlepszy jest film "Pamięć złotej rybki" taki naturalny...

mamales2007-09-11 12:19
Film fajny,miło się ogląda. Polecam

klaudyna2007-09-12 21:11
Posiadam film i napisy...Jeśli ktoś jeszcze nie ma tych napisów prosze dać znać!!! Co do samego filmu to nie zaliczyłabym go do najwazniejszych , ale na pewno do tych zabawnych...Pozdrawiam

oLa2007-09-17 11:25
fajny film, komedia romantyczna :) polecam :)

jejku2007-10-05 20:45
hej ludzie!wlasciwie to dziewuszki!!:) jak szukacie napisow to polecam program <::napiprojekt::> wyszukuje i dopasowuje napisy do filmow .pozdrowionka

olcia2007-11-12 22:12
oj zgadzam sie Helena powala :D:D jak zawsze :D

shiri2007-12-12 22:12
boshh a kiedy wejdzie cos nowego :>?

czestochowianka2008-04-22 10:34
Wiecej na temat tego filmu na stronie www.gdyby-sciany-mogly-mowic.blog.pl/

BiankadeSade2008-07-11 14:56
Ten film wywo?uje u?miech na mojej twarzy :) Jest s?odki, z odpowiedni? doz? humoru. Nie mo?na go podpi?? pod komedie romantyczn?, ani odwrotnie, pod dramat. To, film o burzliwym odkryciu swojego prawdziwego JA i próba poradzenia sobie z tym. Podoba? mi si? sposób prowadzenia terapii :) mo?e wypróbuje ;)

fella_842010-05-21 06:13
zabawny filmik..może nie zrobił na mnie wielkiego wrażenia, ale scena tańca głównych bohaterek jest urocza to muszę przyznać :) pozdrawiam

heret2011-02-16 20:18
Zgodzę się z przedmówczynią w kwestii sceny, gdzie bohaterki tańczą - sama słodycz tak na nie popatrzeć ;) Film lekki, z humorem, choć i ckliwość komedii romantycznej mu nie obca... a jednak na codzienną nudę i odreagowanie - polecam ;)


Dopisywanie opinii, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

  NAPISZ DO NAS!  

Film jest sztuką emocjalnego i subiektywnego odbioru. Dlatego zapraszam Was do współtworzenia wraz ze mną tej strony. Przysyłajcie swoje recenzje filmów, które was poruszyły, które chcielibyście innym polecić.
Tematyka: Filmy dla lesbijek, filmy o lesbijkach, filmy z wątkami lesbijskimi, filmy LGBTQ.
Moj adres: dagzof@tlen.pl


NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!


Ostatnio komentowane:

news Donald Trump nie chce finansowania organizacji promujących aborcję za granicą
justsomebody10 Posługiwanie się przykładem N. Vujicica nie ma, moim zdaniem, większego sensu, bo to jest wyjątek na tle setek tysięcy niepełnosprawnych. Od dzieciństwa był otoczony opieką, wsparciem,... opinia dodana 2017-02-11 13:52:24
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Na jej rozkazy - CHAUDIÈRE A.D. i CALIGO A.
Słabo. Dobrnęłam do 20 strony mało się przy tym nie topiąc w nadmiarze nic nie wnoszących słów. Żałuję,...
© KOBIETY KOBIETOM 2001-2016