All over me***

All over me, Reżyseria: Alex Sichel , w rolach głównych: Alison Folland, Tara Subkoff, Cole Hauser Produkcja amerykańska, 90 minut, 1998
Jak to jest być nastolatkiem końca wieku? Jak to jest być nastoletnią lesbijką końca wieku? Film co prawda z wielkomiejskiego środowiska klasy niższej w Nowym Jorku ale czy problemy aż tak nam dalekie?

Z pewnością wiele z nas rozpozna siebie w osobie Claude, która kocha się w swojej przyjaciółce, stara się jej pomagać, daje alibi, gdy ta idzie na całonocne randki z chłopakiem i łudzi się, że w końcu Ellen wybierze ją. Niestety Ellen korzysta z objęć i ust Claude w ramach przyjacielskich pieszczot dziewcząt generacji, która nie boi się głośno mówić o biseksualiźmie ale jej świat jest daleki od świata Claude. Gdy kolejny chłopak Ellen wciąga ją w świat narkotyków, Claude z przerażeniem i bezradnością obserwuje, jak jej przyjaciółka stacza się z dnia na dzień coraz niżej. Moment przełomowy następuje gdy sąsiad Claude, młody gej zostaje zamordowany tuż pod swoim domem i okazuje się, że chłopak Ellen jest w to nieźle zamieszany. Zwierzenie Ellen sluży Claude i jej koledze, również gejowi do zameldowania tego na policji. Claude w międzyczasie powoli traci złudzenia co do Ellen i podczas debiutanckiej wizyty w klubie lesbijskim poznaje nową dziewczynę - gitarzystkę Lucy. Znajomość ta jest początkowo pomyłką oczekiwań, bowiem Claude przeżywa boleśnie psychiczne rozstanie z Ellen i nie jest w stanie obdarzyć Lucy nawet czystym i pozbawionym uczuć pożądaniem. Z czasem początkowo odrzucona Lucy cierpliwie wkrada się w łaski Claude i wprowadza ją w świat nastoletniej, lesbijskiej
i szczęśliwej miłości.
Corky
Data publikacji w portalu: 2003-09-12
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

karolina26poz2004-06-02 12:57
witam.. poszukuje napisow do tego filmu... licze na wasza pomoc, serdeczne dzieki i pozdrowienia karolina

alex2006-06-11 15:31
Chętnie obejrzałabym ten film;-)));*;>

liliana2112006-06-11 15:46
hejka.. czy ma ktos moze napisy do tego filmiku bo nigdzie nie mozna znalezc..prosilabym o przeslanie na maila..z gory dziekuje i pozdrawiam:)

Beatrycze2006-07-18 11:33
Dołączam sie do prośby o napisy. Z góry dziękuje:)

rainbow2006-11-20 15:59
Ja również się dołączam do prośby o napisy :) Dziekuję :)

Tygrysice2006-12-13 21:59
Chcemy zobaczyć ten film i też szukamy napisów więc dołączamy się do prośby :) dziękujemy :)

kasiulka2007-01-12 17:50
Ja rownież chciałabym zobaczyć ten film ale bez napisow to marne ogladanie:/ dołączam sie do prośby o nie :)

Lucky2007-02-20 17:06
Witam serdecznie!!!Czy ma już ktoś napisy do tego filmu?Byłabym bardzo wdzięczna za przesłanie ich, lub strony na której się znajdują. DZIĘKI:)

kalinia2007-03-10 14:30
Również zwracam się z prośbą o napisy :) Z góry Dziękuję! ^^

ELIZA2007-03-24 11:13
Szukam napisów ..więc dołanczam się do prośby

dafre2007-04-15 16:29
napisów nie ma :p trzeba wiec siegnac po slowniczek ;)

J.2007-05-30 18:23
Też szukam napisów, byłabym wdzięczna, gdyby ktoś mi je wysłał (jeśli w ogóle są już na necie)

zoil2007-06-13 20:56
a może podać link (tylko nie torrent) do tego filmu?

nikita252007-09-02 17:47
Szukam napisów...nigdzie ich nie moge znalesc,byłabym wdzięczna gdyby ktos mi je wysłał.Dzieki:)

mcent822007-09-10 12:26
ma ktos moze napisy.jesli tak to prośba o przeslanie na maila.dzięki

Ada2007-09-19 22:53
ja rownież poszukuje napisów

Ada2007-09-23 10:22
Mogłabym prosić o napisy do tego filmu?

koti202007-09-24 17:44
skad moge scoagnac ten film?!nie mam pojecia gdzie szukac linkow a w ,,osloskopie"nie ma!tam prawie zadnego filmu nie ma!!!!!!!prosze powiedzcie ktos:)piszcie na maila

hej_ka2008-02-07 21:34
to prostsze niz moze sie Wam dziewczyny wydawac. film umieszczony jest na youtube (pokrojony jednak na 10-minutowe filmiki). w wyszukiwarce na youtube nalezy wpisac "all Over me part 1". kolejne czesci- analogicznie wpisujac kolejne cyferki. milego ogladania;)

komesa2008-03-03 15:24
hej, czy kto? ju? zdoby? mo?e napisy?? by?abym bardzo wdzi?czna

mychangeperson2008-03-27 17:49
Hey. Mam pytanko. Ma kto? mo?e napisy do tego filmu.? Chcia?abym go obejrze?, ale bez napisów nie jestem w stanie. Niestety.

Kalinka2008-06-04 14:47
Ciekawi mnie ten filmik i poszukuje napisow ;p Czekam na odp

Madzia2008-07-24 09:29
Ja te? poszukuj? napisów...mo?na przet?umaczy?, ale wtedy przyda?yby si? przynajmniej angielskie :(

Anna.2009-01-26 18:33
Ja równie?, prosz? o napisy do tego filmu. By?abym bardzo wdzi?czna.


Dopisywanie opinii, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

  NAPISZ DO NAS!  

Film jest sztuką emocjalnego i subiektywnego odbioru. Dlatego zapraszam Was do współtworzenia wraz ze mną tej strony. Przysyłajcie swoje recenzje filmów, które was poruszyły, które chcielibyście innym polecić.
Tematyka: Filmy dla lesbijek, filmy o lesbijkach, filmy z wątkami lesbijskimi, filmy LGBTQ.
Moj adres: dagzof@tlen.pl


NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!


Ostatnio komentowane:

news Prawa kobiet a Koran
vesania olicadiablica ma całkowitą rację. Szkoda że w Polsce nie mówi się o tym głośno, Użalamy się nad tym jaki ciężki los mają imigranci z krsjów muzułmańskich a zupełnie pomijamy to, jaki... opinia dodana 2017-01-14 16:00:40
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Na jej rozkazy - CHAUDIÈRE A.D. i CALIGO A.
Słabo. Dobrnęłam do 20 strony mało się przy tym nie topiąc w nadmiarze nic nie wnoszących słów. Żałuję,...

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2016