All over me***

All over me, Reżyseria: Alex Sichel , w rolach głównych: Alison Folland, Tara Subkoff, Cole Hauser Produkcja amerykańska, 90 minut, 1998
Jak to jest być nastolatkiem końca wieku? Jak to jest być nastoletnią lesbijką końca wieku? Film co prawda z wielkomiejskiego środowiska klasy niższej w Nowym Jorku ale czy problemy aż tak nam dalekie?

Z pewnością wiele z nas rozpozna siebie w osobie Claude, która kocha się w swojej przyjaciółce, stara się jej pomagać, daje alibi, gdy ta idzie na całonocne randki z chłopakiem i łudzi się, że w końcu Ellen wybierze ją. Niestety Ellen korzysta z objęć i ust Claude w ramach przyjacielskich pieszczot dziewcząt generacji, która nie boi się głośno mówić o biseksualiźmie ale jej świat jest daleki od świata Claude. Gdy kolejny chłopak Ellen wciąga ją w świat narkotyków, Claude z przerażeniem i bezradnością obserwuje, jak jej przyjaciółka stacza się z dnia na dzień coraz niżej. Moment przełomowy następuje gdy sąsiad Claude, młody gej zostaje zamordowany tuż pod swoim domem i okazuje się, że chłopak Ellen jest w to nieźle zamieszany. Zwierzenie Ellen sluży Claude i jej koledze, również gejowi do zameldowania tego na policji. Claude w międzyczasie powoli traci złudzenia co do Ellen i podczas debiutanckiej wizyty w klubie lesbijskim poznaje nową dziewczynę - gitarzystkę Lucy. Znajomość ta jest początkowo pomyłką oczekiwań, bowiem Claude przeżywa boleśnie psychiczne rozstanie z Ellen i nie jest w stanie obdarzyć Lucy nawet czystym i pozbawionym uczuć pożądaniem. Z czasem początkowo odrzucona Lucy cierpliwie wkrada się w łaski Claude i wprowadza ją w świat nastoletniej, lesbijskiej
i szczęśliwej miłości.
Corky
Data publikacji w portalu: 2003-09-12
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

karolina26poz2004-06-02 12:57
witam.. poszukuje napisow do tego filmu... licze na wasza pomoc, serdeczne dzieki i pozdrowienia karolina

alex2006-06-11 15:31
Chętnie obejrzałabym ten film;-)));*;>

liliana2112006-06-11 15:46
hejka.. czy ma ktos moze napisy do tego filmiku bo nigdzie nie mozna znalezc..prosilabym o przeslanie na maila..z gory dziekuje i pozdrawiam:)

Beatrycze2006-07-18 11:33
Dołączam sie do prośby o napisy. Z góry dziękuje:)

rainbow2006-11-20 15:59
Ja również się dołączam do prośby o napisy :) Dziekuję :)

Tygrysice2006-12-13 21:59
Chcemy zobaczyć ten film i też szukamy napisów więc dołączamy się do prośby :) dziękujemy :)

kasiulka2007-01-12 17:50
Ja rownież chciałabym zobaczyć ten film ale bez napisow to marne ogladanie:/ dołączam sie do prośby o nie :)

Lucky2007-02-20 17:06
Witam serdecznie!!!Czy ma już ktoś napisy do tego filmu?Byłabym bardzo wdzięczna za przesłanie ich, lub strony na której się znajdują. DZIĘKI:)

kalinia2007-03-10 14:30
Również zwracam się z prośbą o napisy :) Z góry Dziękuję! ^^

ELIZA2007-03-24 11:13
Szukam napisów ..więc dołanczam się do prośby

dafre2007-04-15 16:29
napisów nie ma :p trzeba wiec siegnac po slowniczek ;)

J.2007-05-30 18:23
Też szukam napisów, byłabym wdzięczna, gdyby ktoś mi je wysłał (jeśli w ogóle są już na necie)

zoil2007-06-13 20:56
a może podać link (tylko nie torrent) do tego filmu?

nikita252007-09-02 17:47
Szukam napisów...nigdzie ich nie moge znalesc,byłabym wdzięczna gdyby ktos mi je wysłał.Dzieki:)

mcent822007-09-10 12:26
ma ktos moze napisy.jesli tak to prośba o przeslanie na maila.dzięki

Ada2007-09-19 22:53
ja rownież poszukuje napisów

Ada2007-09-23 10:22
Mogłabym prosić o napisy do tego filmu?

koti202007-09-24 17:44
skad moge scoagnac ten film?!nie mam pojecia gdzie szukac linkow a w ,,osloskopie"nie ma!tam prawie zadnego filmu nie ma!!!!!!!prosze powiedzcie ktos:)piszcie na maila

hej_ka2008-02-07 21:34
to prostsze niz moze sie Wam dziewczyny wydawac. film umieszczony jest na youtube (pokrojony jednak na 10-minutowe filmiki). w wyszukiwarce na youtube nalezy wpisac "all Over me part 1". kolejne czesci- analogicznie wpisujac kolejne cyferki. milego ogladania;)

komesa2008-03-03 15:24
hej, czy kto? ju? zdoby? mo?e napisy?? by?abym bardzo wdzi?czna

mychangeperson2008-03-27 17:49
Hey. Mam pytanko. Ma kto? mo?e napisy do tego filmu.? Chcia?abym go obejrze?, ale bez napisów nie jestem w stanie. Niestety.

Kalinka2008-06-04 14:47
Ciekawi mnie ten filmik i poszukuje napisow ;p Czekam na odp

Madzia2008-07-24 09:29
Ja te? poszukuj? napisów...mo?na przet?umaczy?, ale wtedy przyda?yby si? przynajmniej angielskie :(

Anna.2009-01-26 18:33
Ja równie?, prosz? o napisy do tego filmu. By?abym bardzo wdzi?czna.


Dopisywanie opinii, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

zoo
  NAPISZ DO NAS!  

Film jest sztuką emocjalnego i subiektywnego odbioru. Dlatego zapraszam Was do współtworzenia wraz ze mną tej strony. Przysyłajcie swoje recenzje filmów, które was poruszyły, które chcielibyście innym polecić.
Tematyka: Filmy dla lesbijek, filmy o lesbijkach, filmy z wątkami lesbijskimi, filmy LGBTQ.
Moj adres: dagzof@tlen.pl


NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!


Ostatnio komentowane:

news Donald Trump nie chce finansowania organizacji promujących aborcję za granicą
justsomebody10 Posługiwanie się przykładem N. Vujicica nie ma, moim zdaniem, większego sensu, bo to jest wyjątek na tle setek tysięcy niepełnosprawnych. Od dzieciństwa był otoczony opieką, wsparciem,... opinia dodana 2017-02-11 13:52:24
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Na jej rozkazy - CHAUDIÈRE A.D. i CALIGO A.
Słabo. Dobrnęłam do 20 strony mało się przy tym nie topiąc w nadmiarze nic nie wnoszących słów. Żałuję,...

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2016