stabat napisała:Zaczelam obserwowac u siebie typowe objawy tzw kryzysu wieku sredniego.czy moze macie jakies doswiadczenia w twj sprawie?
pozdrawiam

stabat napisała:Zaczelam obserwowac u siebie typowe objawy tzw kryzysu wieku sredniego.czy moze macie jakies doswiadczenia w twj sprawie?
pozdrawiam

selma1 napisała:stabat napisała:Zaczelam obserwowac u siebie typowe objawy tzw kryzysu wieku sredniego.czy moze macie jakies doswiadczenia w twj sprawie?
pozdrawiam
A moglabys doprecyzowac, co to sa "typowe" objawy kryzysu wieku sredniego?oraz co rozumiesz przez "wiek sredni

lalu napisała:U mnie zaczęły pojawiać sie "doły" sporadyczne, ale zawsze. Tylko czy ja mogę się zaliczyć do wieku średniego?

oraya napisała:lalu napisała:U mnie zaczęły pojawiać sie "doły" sporadyczne, ale zawsze. Tylko czy ja mogę się zaliczyć do wieku średniego?
Możesz Lalu, spokojnie możesz. Inaczej okaże się, że ja leniwa się robię z innego powodu

lalu napisała:Jakiej wymówki? do lenistwa?nie jesteś leniwa tylko prowadzisz higieniczny tryb życia

lalu napisała:A znalazłam jeszcze jeden objawdylemat kogo zaprosić na imprezę z rozwiedzionych znajomych

oraya napisała:lalu napisała:A znalazłam jeszcze jeden objawdylemat kogo zaprosić na imprezę z rozwiedzionych znajomych
Dwie pary rozwiedzionych znajomych?

fleurdumal napisała:Podobają mi się coraz młodsze kobiety. Biorąc pod uwagę, że człowiek sam z wiekiem nie pięknieje, jest to po prostu okropne i niesprawiedliwe.

Ireth napisała:fleurdumal napisała:Podobają mi się coraz młodsze kobiety. Biorąc pod uwagę, że człowiek sam z wiekiem nie pięknieje, jest to po prostu okropne i niesprawiedliwe.
Mi jednak wciaz starsze, tylko tu problem, bo wiekszosc z przychowkiem.
U mnie pierwszym objawem kryzysu jest wole. Zrobilo mi sie takie na szyi, jak u indora. Fuj.

Ireth, to wole to raczej hormony i tarczyca się kłaniają. Może odwiedź lekarza.Ireth napisała:U mnie pierwszym objawem kryzysu jest wole. Zrobilo mi sie takie na szyi, jak u indora. Fuj.

Japonka napisała:Za to piwna oponka mi z każdej strony wyskoczyła.

selma1 napisała:Japonka napisała:Za to piwna oponka mi z każdej strony wyskoczyła.
Ale to raczej ma zwiazek z piwem, a nie kryzysem wieku sredniego

Ireth napisała:U mnie pierwszym objawem kryzysu jest wole. Zrobilo mi sie takie na szyi, jak u indora. Fuj.

Japonka napisała:selma1 napisała:Japonka napisała:Za to piwna oponka mi z każdej strony wyskoczyła.
Ale to raczej ma zwiazek z piwem, a nie kryzysem wieku sredniego
Tak myślisz?

oraya napisała:Ja to jeszcze znalazłam, że jak sie balsamem nie posmaruje skóra jakby bardziej sucha sięrobi.

selma1 napisała:oraya napisała:Ja to jeszcze znalazłam, że jak sie balsamem nie posmaruje skóra jakby bardziej sucha sięrobi.
Ten przejaw wieku sredniego to i u mnie wystepuje od czasu do czasu, ale ja juz u schylku wieku sredniego stoje

Przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowniczek i 1 gość