Mabroder napisała:Powinnam jej unikać?Kto wie do czego jest zdolna?

Mabroder napisała:ona jest niezrowazona przychcznie i na moja dobroc reaguje chamstwem
i obawiam sie o wlasne zdrowie i zycie!!

Mabroder napisała:Chyba nie przeczytalyscie tego dokladnie co napisalam!Nie jestem z nia!rzucila mnie bez powodu i chciala przyjazni
a ta przyjazn jest dla mnie horrorem do ona jest niezrowazona przychcznie i na moja dobroc reaguje chamstwem
i obawiam sie o wlasne zdrowie i zycie!!

Mabroder napisała:Zreszta kobiety ze slaska nie maja w wiekszosci normalnej przychiki

Mabroder napisała:Zreszta kobiety ze slaska nie maja w wiekszosci normalnej przychiki
a moze to wina srodowiska les?

Mabroder napisała:Misiam chyba ty jestes tez niezrowazona

trust_me napisała:tak czytam ten wątek i czytam... i z każdym postem autorki szerzej otwieram oczy. najpierw prosisz o pomoc a jak ktoś obiektywnie spojrzy na sytuację, to atakujesz i obrażasz osoby, które się wypowiadają. Trochę pokory... lub chociaż kultury.
Może jak ktoś się na Ciebie wkurzy nie oczekuje od Ciebie dobroci i głaskania po główce? Czasem takie świętobarankowate zachowanie bardziej prowokuje i zniechęca do dalszych kontaktów niż porządne oczyszczenie atmosfery.
...a na koniec to chamstwo i ataki raczej nie mają za wiele wspólnego z lekami antydepresyjnymi.

coala napisała:skąd ja to znam? robienie balona z autorki , z tego wynika, że tamta, opsywana osoba jest zrównoważona, a autorka niezrównowazona...

coala napisała:byc może to kwestia podejścia? intencji?

coala napisała: bez wątpienia nikt tu się nie użalał
coala napisała: rozwiązanie problemu nie polega na jego bagatelizacji

coala napisała:ha ha ha
skąd ja to znam? robienie balona z autorki , z tego wynika, że tamta, opsywana osoba jest zrównoważona, a autorka niezrównowazona,
i jaką tu pomocą się wykazujecie? robicie sobie szopkę i tyle

coala napisała:Czy pomocne w ogarnięciu Twojej historii było odkrywcze stwierdzenie austin_alex , że problemu nie masz?

Mabroder napisała:.To jest temat rzeka i powinnien byc kiedys na poscie zachowanie i opinie innych
forumowiczek wobec wystawionych postow.Z mojego doswiadczenia widac ze wiekszosc nie rozumie co jest w poscie napisane i wydaje opinie

Aerin napisała:O tym, że podejście "zapisać kogoś na leczenie i problem z głowy" jest be, już było.

oraya napisała:ale wspierać go w tym to juz inna bajka.

papryczka napisała:Wspierać można okazywać zawsze. Tylko nie zawsze rzeczy toczą się po naszej myśli.

papryczka napisała:jeśli zależy Ci na tej znajomości... powinnaś być cały czas w gotowości i uważać na to, co mówisz i robisz. Nie odtrącaj dziewczyny i nic na niej nie wymuszaj (ofc nic nie sugeruję!). Ona może często po prostu nie panować nad sobą i postępować bardzo nieprzewidywalnie, jeśli motają nią emocje.

papryczka napisała:Przecież nie twierdzę, że wspieranie musi być tak widoczne, w stylu "pogłaszcz główkę".
Mabroder, jeśli zależy Ci na tej znajomości... powinnaś być cały czas w gotowości i uważać na to, co mówisz i robisz. Nie odtrącaj dziewczyny i nic na niej nie wymuszaj (ofc nic nie sugeruję!).

oraya napisała:Jednym słowem traktuj ją jak przysłowiowe "śmierdzące jajo" i uważaj żeby niczym jej nie sprowokować, zapominając zupełnie o sobie i swoich potrzebach?
Aglaja napisała:Podporządkowywanie się komukolwiek wbrew własnej woli jest niezbyt dobrym pomysłem. Jeśli jest to osoba niezrównoważona czyli nie panująca nawet nad sobą, jak można dojść do wniosku, że najlepszym wyjściem jest dać się jej kierować?
oraya napisała:Cenzuruj się a po jakimś czasie terapia będzie bardziej potrzebna Ci niz jej? bo możesz być pewna, ze kiedy będziesz tak postępowała ona do perfekcji opanuje sztukę obarczania Cue za każdy swój wybuch.
Świetny plan

Mabroder napisała:Gretchen twierdzi ze sama powinnam isc do psychiatry..coż..nie czuje sie osobą z depresją inaczej radze sobie z moimi problemami niz leki antydepresyjne

gretchen napisała:Stwierdziłam tylko, że ty jej i tak nie pomożesz.

austin_alex napisała:gretchen napisała:Stwierdziłam tylko, że ty jej i tak nie pomożesz.
Ty jej tez nie.

gretchen napisała:Dlatego zasugerowałam pomoc psychiatry bądź psychologa. W końcu od czegoś są. I zdziwiło mnie, że niektórzy wolą szukać pomocy na forum internetowym, gdzie jest wielu pomocnych teoretyków.

Mabroder napisała:Jestem w szoku po tym jak mnie potraktowała.Powinnam jej unikać?
Skaterin napisała:Moja własna ciekawość mnie kiedyś zabije![]()

Skaterin napisała:476r, panie kapitanie

frogi napisała:nie spamuj tu Mabroderowi wątku, tylko opowiedz się: odpuścić czy nie?!

austin_alex napisała:Wy tu gadu gadu, a Mabroder już dawno uduszony.

gretchen napisała:austin_alex napisała:Wy tu gadu gadu, a Mabroder już dawno uduszony.
Własnymi jelitami.

Mabroder napisała:Reszta doprowadza mnie do smiechu:))

Skaterin napisała:Nerwowy chichocik?

Mabroder napisała:Austin_Alex nie uzywaj jezykow obcych jesli nie znasz gramatyki:)

Mabroder napisała:Witam:)
Mam wielki problem, który mnie przeraża.Poznalam kilka mięsiecy temu kobietę bylyśmy razem przez miesiąc
wszystko bylo pięknie aż do czasu jak sie jej spytalam co do mnie czuje.Wycofała sie a potem zerwała.Spotkałyśmy sie
i spokojnie rozmawiałam z nią chciala przyjażni więc sie na to zgodziłam.Próbowałam być przyjacielem dla niej pomagalam jej
zawsze mogla na mnie liczyc aż tu nagle zaczeła sie chamsko zachowywać obrażać sie o byle co.Raz mówiłam że na nia lece
innym razem że ja zlewam.W koncu przyznala się że bierze leki antydepresyjne bo ma depresje!
Raz jest mila a za chwile chamska,wściekła.Miałysmy razem jechać na kilka dni zagranice zapłacilismy za bilety
a ona dzień przed wyjazdem sie wycofała!!Nie wiem czy ona sie bawi mna i wykorzystuje moja dobroc ze na nia nie krzycze
tylko grzecznie tlumacze.Jestem w szoku po tym jak mnie potraktowała.Powinnam jej unikać?Kto wie do czego jest zdolna?

gretchen napisała:Mabroder napisała:Austin_Alex nie uzywaj jezykow obcych jesli nie znasz gramatyki:)
Batman też nie znał, a był superbohaterem.

Aerin napisała:Może wrócimy do sprawdzonych metod i któraś skoczy po sznur?

Mabroder napisała:Rua tym razem nasz calkowita racje:)Zgadzam sie z Toba w 100%

Przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowniczek i 2 gości