KOBIETY KOBIETOM   : LITERATURA

Frida - Barbara Mulica

Frida - Barbara Mulica
Frida Mujica Barbara
Frida Mujica Barbara
Ocena: ocena: 3.88 /głosów: 17

Zaloguj się, aby ocenić!

Beletryzowana biografia meksykańskiej artystki. Życie Fridy Kahlo widziane oczami jej młodszej siostry. Książką lekka, łatwa i przyjemna. Polecam raczej jako lekturę rozrywkową. Uwaga – są „sceny”:)

MUZA, Warszawa 2002
Kraska
Data publikacji w portalu: 2003-09-01
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

squeeze2006-10-05 22:48
co to są "sceny"?!

olioli2007-02-14 21:16
sceny erotyczne - brawa dla domyślnych...

inez.wawa  agnieszka.inez@gmail.com 2008-11-06 09:25
ksiazka zaskakuje, rozsmiesza, smuci... polecam! :)

fella_842010-05-21 08:27
czyta się wieki .. za dużo tam wszystkiego .. ale warto :)

Karola882010-07-20 13:33
świetna książka, dużo się dzieje- polecam

basiamlca2013-01-29 11:26
Ostatnio na rynku wydawniczym pojawiły się ksążki, biografie(?) poświęconrę Fridzie Kahlo. Duży wpływ na wzrost zainteresowania miał film z rewelacyjną rolą pięknej Salmty Hayek. Postać Fridy Kahlo to bardzo wdzięczny temat do rozważań o sztuce, złożoności natury kobiecej i wielkiej potrzebie miłości bez której chcoćny największy talent niczego nie stworzy. Warto przeczytać książkę tak jak warto nigdy nie rezygnowaźć z miłości.


Dopisywanie opinii, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

  KUPUJ TANIO  

Nie prowadzimy księgarni, ale podpowiadamy gdzie kupić najtaniej:

  WYSZUKIWARKA  





  KSIĘGARNIA DLA LESBIJEK  

Dzięki współpracy z kilkoma księgarniami oraz porównywarką cen Nokaut.pl mamy katalog kilkudziesięciu tysięcy książek i możemy pokazać ceny i miejsca gdzie możesz kupić książki najtaniej.

Nasza specjalność to oczywiście wybór literatury o tematyce LGBTQ i feminizmu.

Korzystaj, oceniaj, zaznaczaj książki, które chcesz przeczytać, komentuj. A już wkrótce zobaczysz zestawienia i porównania jakich nigdzie indziej nie znajdziesz.


  NAPISZ DO NAS  

Jeśli przeczytałaś książkę, która Cię poruszyła, podziel się wrażeniami. To nie musi byc profesjonalna recenzja. Takie możemy przeczytać w gazetach i na innych portalach. Może być nawet parę zdań, byle subiektywnie.

Zaprzaszam też do przesyłania wszelkich uwag, pomysłów, sugestii. Ty też możesz współtworzyć ten dział:)

Napisz do nas: info@kobiety-kobietom.com


NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!


Ostatnio komentowane:

news Prawa kobiet a Koran
vesania olicadiablica ma całkowitą rację. Szkoda że w Polsce nie mówi się o tym głośno, Użalamy się nad tym jaki ciężki los mają imigranci z krsjów muzułmańskich a zupełnie pomijamy to, jaki... opinia dodana 2017-01-14 16:00:40
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Na jej rozkazy - CHAUDIÈRE A.D. i CALIGO A.
Słabo. Dobrnęłam do 20 strony mało się przy tym nie topiąc w nadmiarze nic nie wnoszących słów. Żałuję,...

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2016