Monica Bellucci


data urodzenia:
30 wrzenia 1968
miejsce urodzenia:
Citta di Castello, Perugia, Wochy

Wybrana filmografia:
2005: Bracia Grimm (Brothers Grimm, The) jako Krlowa luster
2005: Lord of War
Reaktywacja (Matrix Reloaded, The) jako Persefona
2003: Matrix Rewolucje (Matrix Revolutions, The) jako Persefona
2002: Asterix i Obelix: Misja Kleopatra (Astrix & Oblix: Mission Cloptre) jako Kleopatra
2002: Nieodwracalne (Irrversible) jako Alex
2001: Braterstwo wilkw (Pacte des loups, Le) jako Sylvia
2000: Podejrzany (Under Suspicion) jako Chantal Hearst
1992: Drakula (Dracula) jako narzeczona wampira Drakuli
Data publikacji w portalu: 2005-01-08
Podoba Ci si artyku? Moesz go skomentowa, oceni lub umieci link na swoich stronach:
Aktualna ocena: ocena: 5 /gosw: 1
Zaloguj si, aby zagosowa!
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opini  

mrs_dalloway2004-03-07 21:43
Nigdy mi sie nie podobala...po obejrzeniu Pasji zmienilam zdanie calkowicie....bez ton makijazu wyglda slicznie.

agida2004-03-22 23:01
nigdy mi sie nie podobala?sorka,ale nie moge zrozumiec ludzi,ktorzy tak twierdza; sa kobiety ladne,sa takie sobie,sa kobiety,w ktorych cos bywa,a czasem umyka,ale sa tez takie jak belluci-niewazne,czy z tona makijazu,czy tez bez-sa po prostu pieknem; wszystko na ten temat

kasjopea  qjaguar@wp.pl2004-03-24 23:36
pikna zawsze i wszdzie :D

dead star2004-04-18 14:33
Taaa...jak sawna aktorka na topie,ktra posoba si wszystkim facetom ze wzgldu na rozmiar biustu,to zaraz wcielenie pikna...Przecitnie adna kobieta w rednim wieku,a do tego jej gra w "Pasji" bya na poziomie szkolnych jaseek.

seal882004-04-22 17:17
zmiencie juz te zdjecie,jest zbyt dlugo

seal882004-04-23 18:12
a no i ona mi sie podoba:)

seal882004-05-12 18:45
nowe zdjecie!!!!! prosze:)

seal882004-05-21 15:10
zdjecie;)

netya  netya@interia.pl2004-09-16 20:09
kolejna piekna w kazdym calu:):):)

dzidka2004-10-31 09:55
ta zasza wysoko w rankingu, ale przynajmniej jest seksowna!

agaiedyta2004-12-25 09:49
Monisi niczego nie brakuje.Plusik od Nas!

lenucha2005-02-14 19:17
widzieliscie ja w filmie Malena ?????? boskaa

lenucha2005-02-14 19:17
widzieliscie ja w filmie Malena ?????? boskaa

merrygobyby2005-03-17 10:02
taka piekna i zmyslowa kobieta i na tak niskim miejscu nie rozumiem. ona powinna byc na podium!!!!

soneczko232005-05-14 13:49
kobieta z marze i snw.......kadego

ficus88  sandra_f@op.pl2005-07-12 13:45
Heh... wspaniaa... :) a w "Malenie" boska... :P

peeves2005-10-08 01:55
to prawda, soneczko, jest boska, w ogle to nie rozumiem dlaczego tak nisko jest:( powinna byc na rwni z angelin... one dwie w moim ku to ju chyba byby szczyt szczcia...

modelka32005-10-17 22:16
monica bellucci-esencja klasy,zmysowosci, a przedwszystkim kobiecosci w kazdym ruchu, w kazdym spojrzeniu.w pelni zgadzam sie z kolezankami z forum.. powinna byc na podium :)

plimpton3222005-12-13 10:27
najpikniejsza kobieta wiata i do tego klasowa. cho role ma faktycznie nieciekawe, zazwyczaj 'urodziwe'.

plimpton3222005-12-15 00:55
mogaby chodzi w worku po cebuli i nadal byaby klasowa. ten typ tak ma. idealna kobieta, szkoda tylko, e obsadzana w mao interesujcych rolach lub w stylu "nic nie mw, tylko adnie wygldaj".

tinag2006-01-03 13:00
bjuti:)

kobiecyon2006-02-23 08:13
jestem do niej podobna

rook2006-03-17 18:21
kobieta faktycznie jest adna ale wyczuwa sie chod ktory od niej bije...moze dlatego jest na niskim miejscu..

Cudowna2006-03-26 19:42
Moim zdaniem Monica jest niesamowicie seksowna, taka kobieta-kocica- przjedzie powoli, z kocia gracja przez pokoj nie zwracajac na nikogo uwagi, nie zauwazajac pelnych pozadania spojrzen..

MORELLA2006-04-17 15:23
ma pikne oczy-takiej niewinnej zmartwionej dziewczynki- chcesz J przytuli do serca mwic e ycie jest trudne ale moe by te pikne.

squeeze  randk_a@o2.pl2006-09-02 01:34
..a zaglosuj na ni a co?! hehe..adna to ona jest, fakt! ..ale nie nadzwyczajna..

Amelia-Rock2007-04-09 11:27
Witam wszystkich! Ja rwnie uwaam e Monica Bellucci to najpikniejsza kobieta na wiecie !Naprawde!Zastanawia mnie tylko fakt czy faktycznie poddaa si tych operacji plastycznych o ktre j posdzaj , wydaje mi sie ze usta napewno ...ale trudno stwierdzi...Jest taka idealna xD tutaj zaczam link http://www.goodplasticsurgery.com/archives/004937.html na ktrej mozecie obejrzec rzekome bd nie operacje plastyczne Monici , jaka Wasza opinia na ten temat? Pozdrawiam Amelia xD

lol32007-04-15 12:00
:-) nic wiecej powiedziec nie trzeba..

kwiatekss-892007-06-21 18:55
niby prosta uroda ale jak dla mnie kazda brunetka ma to cos w sobie

qurqa2008-04-19 21:23
Kady ma swj gust ja uwaam e Monisia to przyklad prawdziwej kobiety i nie jest chodna tylko kobieca,pena tajemnic.Zobaczcie wszystkie filmy to bdziecie inaczej na ni patrze,a jest ich troch

Anuk2008-08-07 08:37
nadmiar sw kiedy na Ni patrz....niezwykle zmysowa i pikna istota

gingerhead2008-08-13 00:44
tak wanie wygldaaby Wenus...

magdalenaar2008-10-26 12:38
Rwnie moim zdaniem to zdecydowanie najpikniejsza kobieta, przychodzi mi do gowy tylko jedna, ktra bya (wg mnie) pikniejsza: Sophia Loren

Lajla272009-01-19 11:09
Kwintesencja kobiecoci- wprost cudowna!!!

lessmutek2009-11-15 16:44
Nieziemsko pikna...

life_is_a_river2010-01-08 06:53
Niesamowita. Pikna, pikna, pikna...

wazka2010-01-14 21:57
wci budzi zachwyt.....

Lajla272010-03-03 23:24
Zachwycajca kobieta,kwintesencja boskoi!!!!!

tententajo2011-01-19 20:22
Przepikna..

fella_842011-02-15 19:59
moe bd powierzchowna ale ma fajn pup :) w ogle j ma :) a w "Malenie" uwydatniaj j jej stroje :)

andrea16902011-03-29 21:30
bardzo kobieca, pocigajca seksualnie ....chyba najlepsza na tej licie, mama mia!!

axamitek2011-11-19 11:18
jedyna brunetka , ktora mi si podoba :) a w Malenie pokazaa, e oprcz biustu i swej kobiecej atrakcyjnoci ma te w peni opanowany kunszt aktorski i jest w tym dobra.Monica ma ten pierwiastek pikna kobiecego i tajemniczoci, ktry pociga i facetw i kobiety :)

Sapioseksualna2021-09-30 01:36
Piknie si starzeje. Jak wino... Ech! Zdecydowanie mam sabo do niej.


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych uytkowniczek portalu

Zaloguj si

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj si!

Witaj, Zaloguj si

ZASADY GOSOWANIA

Gosujesz wybierajc wedug wasnych kryteriw i upodobania.

Gosujemy w skali od 1 do 8 na kad z Pa, na stronie z jej opisem i zdjciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie mona zmienia.

Aby gosowa musisz by zalogowana.

NOWE W RANKINGU

NEWSLETTER I SPOECZNOCI

Chcesz by powiadamiana o nowociach w portalu? Zarejestruj si i zaprenumeruj nasz newsletter lub kana Nowoci RSS!
Moesz te doczy do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

80kobiet Sharon Stone
Sapioseksualna Moja szczenica mio 🙃 opinia dodana 2021-09-30 01:38:37
muzyka Zawsze mocno yam i teraz mam co wspomina
Hitoshi W pitek byam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowit kobiet, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, daa przepikny wystp. Uwielbiam j.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Widoki Londynu - Woolf Virginia
Jest ksika a nie ma opisu
© KOBIETY KOBIETOM 2001-2021