Karina Lombard

Karina Lombard
Karina Lombard

data urodzenia: 21 stycznia 1969 r.
miejsce urodzenia: Tahiti
aktorka, modelka, tancerka, pisze piosenki

W The L Word zagraa Marine Ferrer. Bya zamna. Od lat szkolnych mieszkaa w Europie. Zna 5 jzykw: hiszpaski, angielski, niemiecki, woski, francuski (duo podruje ;)). Kariere zacza w Nowym Yorku jako modelka, tancerka i aktorka.

Wicej ciekawych informacji na stronie: www.karinaworld.com

Filmografia:
2004: Big Kiss jako Liz
2004: L Word, The jako Marina Ferrer
2001: Deception (I) jako Margareth
2001: Seventh Scroll, The jako Royan
2000: Murder at the Cannes Film Festival jako Inspektor Renee Reno
2000: Stranik (Guardian) jako Ketherine Kross
1998: Expos jako Amber Collins
1998: Violent Earth, The jako Anna Temaru
1997: Kull zdobywca (Kull the Conqueror) jako Zareta
1996: Ostatni sprawiedliwy (Last Man Standing) jako Felina
1994: Wichry namitnoci (Legends of the Fall) jako Isabel Decker Ludlow
1993: Wide Sargasso Sea jako Antoinette Cosway
1993: Firma (Firm, The) jako Moda kobieta na play
1991: The Doors (Doors, The) jako Aktorka Warhola
1987: le, L'
Data publikacji w portalu: 2005-12-11
Podoba Ci si artyku? Moesz go skomentowa, oceni lub umieci link na swoich stronach:
Aktualna ocena: ocena: 0 /gosw: 0
Zaloguj si, aby zagosowa!
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opini  

deb-ute2005-12-11 10:26
kojace dla oka egzotyczne piekno ;)

Dryzek2005-12-13 12:49
Pikno jak pikno ale jaki gos ...

calineczxa2005-12-15 09:00
dla mnie bomba !! w szczeglnoci w serialu ...

lora2005-12-17 11:24
uwaga! zmasowane natarcie panienek z serialu hehe na jak dugo?

lenuchaaa2006-01-26 01:39
szkoda ze nie gra w 2 i 3 sezonie the L word

Cudowna2006-02-12 01:57
Chodzacy seks, zrobila z Jenny lesbijke- kto bylby hetero po minetce w jej wykonaniu? L word gora!

szpuntek-162006-04-19 18:10
o kurcze..brak sw...........................niesamowite...tyle moge wykrztusi...

rook2006-05-13 18:50
Jest wietna...a w postaci ktora gra w L word trudno sie nie zakochac..:)

kizia__mizia2006-05-19 13:54
o wrecie cycki... jestem za plus dla pani:)

Leila2006-07-07 10:49
najpiekniejsza kobieta l worda urzekajaca...

darknicegirl2006-08-05 00:51
ojej jakie boskie cialko uuuuuuuuu niam

squeeze  randk_a@o2.pl2006-08-21 17:24
..bya zamna! czyby teraz miaa si oeni;) marina przyjed do polski;) hehe,fajna kobitka, fajna, ale gos..hehe;)

kwiatekss-892007-06-21 18:53
super jest ma cos w sobie takiego co nasowa mi slowa wredna suka,ale ponetne

kwiatekss-892007-06-21 18:54
wszystko zalezy od fotki czy jest piekna czy nie,ale i tak jest ladna

Dotyk_  ibanezka@vp.pl2007-06-27 14:11
ma niesamowity GOSSSSSSSSS

K82008-02-26 14:20
Dla wielbicielek Mariny, do ktrych sie zaliczam, zamieszczam cytat z internetu: "In an interview with Planet Out Lombard says, "Yes, these are the first onscreen scenes I've ever done with a woman, and personally, I do not have any issues at all about same-sex love scenes or same-sex anything. I grew up in Europe, and you know -- you love who you love, so I didn't have to prepare, you know what I mean? " Hmmm.... What DO you mean Karina?" Mmmm... Moe Karina te lubi z kobietami...? Rozmarzyam si ;) Pozdrawiam

K82008-02-26 14:24
A w ogle jest pikna. 100% zmysowoci i kobiecoci. Wielka szkoda, e w L word romans z Jenny tak si urwa po 1 sezonie :( 4 jeszcze nie ogldaam, podobno Marina wraca!

bacardi2008-02-26 18:55
bosh ta Pani jest poprostu BOSKA. i ten temper gosu.. mniam

labryska19892008-04-17 22:34
cudowna, taka zmysowa i urzekajca...

wbrewciszy2008-11-08 12:57
tajemnica...

mozzi2010-01-15 22:50
w l word Marina ocieka seksem myyyyyyy

axamitek2010-10-16 14:00
ma po przodkach krew i indiansk i rosyjsk i chyba francuzk i ....widac te meiszank oj wida .biseks obecnie chyba z kobiet.juz nie pamietam. mila kobieta bez odpaw..tak mysl, przez przypadek z ni wymieniam par zda :). aktorsko srednia skala.

florenz2010-11-07 22:06
i'm in love. <3

milka198902010-12-19 13:45
ona jest moim ideaem pikna cho takiego nie mam :) ale jest naprawde mega.... te usta... :) ten gos... jest bardzo kobieca :)) mmmm :D

bachal2010-12-25 17:42
piekna i intrygujaca....

Nanna2011-01-11 01:59
liczna kobieta...

hidden_prey2011-05-02 14:52
Pikna <3

karira2012-02-09 01:36
ku,, mojej kobiecie sie spodobala .coz sie nie dziwie ,,

frizidizi2012-02-09 02:18
jest fenomenalna! skad wiecie , ze jest bi ?


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych uytkowniczek portalu

Zaloguj si

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj si!

Witaj, Zaloguj si

ZASADY GOSOWANIA

Gosujesz wybierajc wedug wasnych kryteriw i upodobania.

Gosujemy w skali od 1 do 8 na kad z Pa, na stronie z jej opisem i zdjciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie mona zmienia.

Aby gosowa musisz by zalogowana.

NOWE W RANKINGU

NEWSLETTER I SPOECZNOCI

Chcesz by powiadamiana o nowociach w portalu? Zarejestruj si i zaprenumeruj nasz newsletter lub kana Nowoci RSS!
Moesz te doczy do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

opowiadania_erotyczne W rosie podniecenia
jagielko wow...dawno nie czytaam nic bardziej podniecajcego...:)super! opinia dodana 2021-01-03 20:48:58
muzyka Zawsze mocno yam i teraz mam co wspomina
Hitoshi W pitek byam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowit kobiet, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, daa przepikny wystp. Uwielbiam j.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Bo to jest w mioci najstraszniejsze - Mueller Nicole
Czytana na chwil po rozstaniu boli... \r\nPikna, sensualna powie- zapiski mioci,ktra mina.

Docz do naszej spoecznoci!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2021