Sarah Shahi



data urodzenia: 10 stycznia 1980 r.
miejsce urodzenia: Euless, Teksas, USA

Jest pra-prawnuczk 19-sto wiecznego Iraskiego Shaha, Hath Ali Shah Qajara. W latach 1999-2000 bya cheerlederk Dallas Cowboys. Gra w serialach i telewizyjnych show ("Dawson's Creek," "Frasier", "Alias", "Supernatural", "ER", "Boston Public"). W The L Word od sezonu drugiego.


Filmografia:
2006: Adventures of Beatle Boyin, The
2005: Zupenie jak mio (A Lot Like Love)
2004: L Word, The jako Carmen de la Pica Morales
2003: Old School: Niezaliczona
2002: Class of '06
Data publikacji w portalu: 2006-04-16
Podoba Ci si artyku? Moesz go skomentowa, oceni lub umieci link na swoich stronach:
Aktualna ocena: ocena: 0 /gosw: 0
Zaloguj si, aby zagosowa!
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opini  

szpuntek-162006-04-19 18:06
nie najgorsza ale nie w moim typie jest taka..jakby za ostra?

Joanka2006-04-20 09:44
O Boe! A kto to w ogle jest?!?!?!?!?!?! Minus za okadk w "Maximie". Kolejna niunia robi si na Jessic Simpson, Britney czy inn przygupaw Hiltonwn. Blech! Niedobrze si robi od patrzenia na te wszystkie klony. :///////////

Cudowna2006-04-25 19:45
Joanko akurat ta aktorka nie ma nic wspolnego z Britney czy Hilton. Zagrala bardzo ponetna Latynoske w L wordzie, stad pewnie jej miejsce w tym rankingu. Miala tam zajebisty tatuaz- oplatal jej biodra, niesamowicie to wygladalo. Kto oglada L word pamieta pewnie slynna scene z kuchni, kiedy to Carmen- odtwarzana przez te aktorke- robi striptiz przed Shane. Jezzzzuuuu ale cialo

Ash2006-04-27 20:51
Albo Shane i Carmen w sound roomie.... mmm :)))

Cudowna2006-05-04 00:25
==>Ash Prawda, scena w sound roomie jest najlepsza- poczatki Shane i Carmen, od razu ostro pojechaly co:))

pay2006-05-05 23:40
tak. dokadnie ! Shane i Carmen przy tej muzyce. Ten tatua.. Ale i tak kocham Shane!

kizia__mizia2006-05-19 13:50
pokas cycki...

Rebus2006-07-29 03:32
Mona powiedzie, e tylko dla niej mcze swj komputer i ciagam wytrwale kolejne odcinki L Word. Co prawda nie mam pojcia jaka jest w prawdziwym yciu, ale to jak wyglda, mwi, zachowuje si, porusza, umiecha ... (w serialu oczywiscie) sprawia, e mogabym go oglda bez koca :P A WIC BOE ZELIJ MI MOJ WASN CARMEN!!! :D

squeeze2006-09-02 01:32
joanka nie znasz tej pani? hmm..wstyd (pewnie nie wiesz co to L Word ;)) it doesn't matter..sarah jak wiele daabym by spdzi z tob kilka minut;) najlepiej w sound roomie (albo pod prysznicem;)) pozdrawiam fanki Carmen i Bette (ewentualnie Heleny za boski akcent)

darknicegirl2006-09-21 01:37
Heleny za boski akcent..... dobrze powiedziane...squeeze

bashir2006-11-20 20:19
sie niezdrowo zagapilam .. XP

camillej2007-05-10 01:48
Joanka przestan kobieto pierdoly opowiadac ze niby niedobrze ci sie robi na jej widok, jestem pewna ze gdyby stanela obok ciebie to bys sie w 5 minut odwodnila tak by ci slina ciekla i napewno nie porownywalabys jej do Jessici Simpson czy tepej Hilton gdybys widziala z nia choc jeden wywiad. Zaoe sie jeszcze ze zazdroscisz jej tak wspanialego ciaa std ten twoj jad.

into2007-05-10 20:25
liczna, niesamowita, madra, delikatna i wybuchowa jednoczenie..mmm... cho nie w moim typie- niby to dziewczyny jak Shane zwracaj moja uwage...ale same wiecie, e zauroczamy si, zakochujemy w kim kto przewaznie do tego "naszego typu" zupenie nie pasuje....ojjjj a ja bym w Carmen moga, oj moga:)))) ...Rebus...wiem co masz na myli :)))))))))))

kwiatekss-892007-06-21 18:40
ja dopiero zaczne ogl. ten serial ale widzialam juz skrawek wlasnie tego striptizu w kuchni no poprostu myslalam,ze zejde...czegos tak pieknego nie widziala,ale smuci mnie jedna rzecz,ze to marzenie nie do spelnienia,spotkanie jej na zywo,taki sex,albo taka druga Carmen,az sie serce kraja.moze gdybysmy mieszkaly w tej samej dzielnicy to chociaz by sobie czlowiek popatrzyl

kwiatekss-892007-06-21 18:44
Tatuaz ma bomba,nie uwazam jej za Hiltonowke czy Britney,ma kase na kosmetyki i trenerow dlatego tak wyglada swietnie,jakos mi nie pasuje do Sheyny.i tak na dobra sprawe,zeby taki sex przezyc lub taka milosc jak ktoras z bohaterek to trzeba swietnie wygladac,przebic swoja skorupe,i wyjechac z tej nietolerancyjnej Polski

march-ewa2007-07-31 22:19
Uwielbiam j. Jest taka kobieca, czua, delikata i niezwykle zmysowa zarwno kiedy si zoci, cieszy, taczy nawet gdy je. Jestem pod wraeniem i rwnie mogabym oglda j bez koca :) Nic tylko si zachwyca :) Efekciarsko wcielia si w posta CARMEN. Razem z Shane s takie gorce. Bez niej L Word to ju nie to samo. Oby wrcia w 5 sezonie!!! -

julianne  jakbognekocham@gmail.com2007-09-15 17:55
March-ewa...zgadzam si z Tob! Miss C. to wyjatkowo kobieca,czua, delikatna i niezwykle zmysowa kobieta. Wrcz bezwstydnie czy to wszystko w tym licznym, apetycznym ciele. MMMM...chciaabym by TYM tatuaem....

Sway84  hugo.thai.iii@gmail.com2007-10-11 13:26
Mmm... Pamietam kiedys szukalam czegos na YouTube i trafilam na scene z TLW - zrobilo mi sie gorraco... To byl tylko pocalunek Shane i Carmen, ale ta chemia miedzy nimi totalnie mnie rozbroila:) To jedna z najseksowniejszych par jakie w filmach/serialach widzialam. Chyba nawet ta #1:) Carmen jest idealem kobiety:) moim numerem 1 przez dlugi okres czasu byla Jolie - wszystko u niej ok, ale to Sarah sprawia wrazenie i z tego co czytalam na roznych ciekawych stronach (opinie wspolpracownikow, znajomych, fanow) jest niezwykle ciepla i sympatyczna osoba. Pozatym to jak sie porusza, mowi, barwa jej glosu i to jak niesamowicie seksownie zagryza warge - jest moim totalnie wymarzonym idealem:))) coz pozostaje mi innego jak wejsc do lozka, wlaczyc laptopa, 2 i 3 sezon TLW i ogladac cala noc a potem jeszcze raz i jeszcze i jeszcze w nadzieji, ze moze kiedys spotkam moja Carmen... :)))) a przynajmniej we snie :)

szalonybaa2008-02-04 22:45
mnie w kadym bdz razie krci i to bardzo...szczeglnie w L world

bacardi2008-02-26 18:54
oh ella es muchacha realmente caliente mhm

karola_babs2008-03-23 13:16
nieee

labryska19892008-04-02 19:08
ojj liczna jest, bardzo mi si podoba :)

szalonybaa2008-05-08 07:51
dla mnie idea ...cudna...a w L world sezon 2 najlepszy bo ona tam z shane:P

esencja2008-06-18 19:23
idealna jak dla mnie. Wygld ok, ale przedewszystkim charakter, osobowo jak zagraa....rozoyy mnie na opatki :)

Caroline902008-06-26 17:25
dokadnie ta kobieta jest po prostu idealna. Nic doda nic uj:D Gdyby nie Carmen w L World nie ogldaa bym tego serialu. I jest dobra wiadomo wraca w 6 sezonie:D

szaa2008-07-27 12:10
ohh Sarah.. poprostu pikno :D idea ! ;) nie moge si doczeka 6 sezonu kiedy powrci do L worda ;D

idriel2008-08-09 14:07
jest sliczna,niepowtarzalnej urody kobieta....

mmm...832008-08-18 03:17
noooo jacha ze fajowa hm <lol> :D

mmm...832008-08-18 03:21
eeeej wcale nie jest 3 tylko 5 h cygany jedne :DD

kobieta-kot2008-08-29 10:23
Droga Joanko,ta pani akurat ma duo wicej ambicji ni Britney Spears.Jest nie tylko pikn aktorka,ale rwnie bardzo dobr.Uwierz mi na sowo,i nikt inny nie odtworzy by lepiej roli Carmen w The L Word,ni ona.Radz zapoznaj si troch z filmem zanim zaczniesz kogo ocenia.P.s. scena w sound roomie rzeczywicie bardzo podniecajca.

moskwa2008-09-20 18:02
Drtwa. W L Word laski tylko si pieprz i dlatego serial jest taki "fajny".

anahera2009-06-08 14:47
caa moja przygoda z lwordem zacza si przez carmen. zobaczyam na youtube filmikw kilka (shane mierzca bia sukienk, lap dance carmen dla shane, soundroom...) i jeszcze tego samego dnia zaczam cigac z sieci odcinki. carmen jest boska! niekoniecznie jako osobowo, ale ciao ma przepikne i totalnie hot... mmm...

Krytykantka2009-08-24 21:30
Ahhh Kocham t kobiet !

EvBiAjj2009-09-15 21:59
Ja znalazam wgl ten serial przypadkowo. Spodoba mi si strasznie, poniewa pierwszym kawakiem odc. jaki widziaam bya scena w soundroomie <3. Sarah jest pikna, zmysowa... po prostu idealna! Szkoda wanie, e zapewne nie spotkam kobiety cho troch podobnej do niej. Jak bym miaa jedyna marzenie przed mierci to chciaabym si z ni spotka ;D. I pocaowa j oczywicie... ;**. A tak a propos The L Word-czy ten serial jest tumaczony na polski? Jeli tak to prosia bym o podanie stronki z ktrej moga bym go cign, albo chocia pooglda :). Bo miaam tylko okazje przeczyta streszczenia odcinkw :(.

bogota2010-01-31 21:45
hot hot hot...mhhhhhh...taka ponetna...

Agnieszka892010-03-21 16:25
Moja ulubiona posta z L Worda, ex-aequo z Bette <3 :))))

wanted2010-04-09 21:38
hot hot hot hot

mzlena2010-04-17 00:31
... smutne niestety. Ale eby uciec od paranoi hien, erujcych na nieszczciach, byoby przyjemnie do tak uroczej kobiety (choby w wyobrani) si przytuli. Tymczasem mamy py wulkaniczny ... no i odyy zmczone serwowaniem szlachetnych wspomnie media. Jest nowy dramatyczny wtek: czy ci najgodniejsi dotr. Rzyga si chce. Bo to kompleksy i hipokryzja. Nic wsplnego z tym szalestwem mie nie chc Telebimy ju zainstalowane. Osierocony nard pogry si spazmie rozpaczy.

angiee342010-06-07 23:13
cukiereczek..mmmm..:))

kageru2010-09-27 14:54
Britney i inne tego typu dziewczynki nie sigaj Jej do pit. Wida kto jakie tu ma oglne pojcie o kinie i tv. A Shara jest wietna. Pozdrawiam :-)

tonight72011-01-08 22:46
ona jest zajebista ocieka seksem ahh!!

Kix2011-03-27 00:22
mj idea.

amazonka942011-08-09 10:50
przeliczna ;) te OCZY!!! zdecydowanie najpikniejsza w tlw ;D

loca832011-08-31 18:50
jest boooooooskaaaaa!!

deadvoice2012-04-07 23:05
cakowicie nie mj typ


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych uytkowniczek portalu

Zaloguj si

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj si!

Witaj, Zaloguj si

ZASADY GOSOWANIA

Gosujesz wybierajc wedug wasnych kryteriw i upodobania.

Gosujemy w skali od 1 do 8 na kad z Pa, na stronie z jej opisem i zdjciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie mona zmienia.

Aby gosowa musisz by zalogowana.

NOWE W RANKINGU

FACEBOOK

Zapraszamy na nasz profil Facebook
© KOBIETY KOBIETOM 2001-2023