K.D. Lang


data urodzenia:

2.11.1961

miejsce urodzenia:

Alberty, Kanada



Dyskografia:

2001 Live by Request

2000 Invincible Summer

1997 Drag

1995 All You Can Eat

1993 Even Cowgirls Get The Blues

1992 Ingenue

1989 Absolute Torch and Twang

1988 Shadowland

1987 Angel With A Lariat

Strona oficjalna: http://www.kdlang.com/
Data publikacji w portalu: 2004-02-05
Podoba Ci si artyku? Moesz go skomentowa, oceni lub umieci link na swoich stronach:
Aktualna ocena: ocena: 0 /gosw: 0
Zaloguj si, aby zagosowa!
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opini  


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych uytkowniczek portalu

Zaloguj si

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj si!

Witaj, Zaloguj si

ZASADY GOSOWANIA

Gosujesz wybierajc wedug wasnych kryteriw i upodobania.

Gosujemy w skali od 1 do 8 na kad z Pa, na stronie z jej opisem i zdjciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie mona zmienia.

Aby gosowa musisz by zalogowana.

NOWE W RANKINGU

FACEBOOK

Zapraszamy na nasz profil Facebook
© KOBIETY KOBIETOM 2001-2023