Kasia Nosowska


wokalistka, autorka tekstw, felietonistka
data urodzenia: 30 sierpnia 1971r.
miejsce urodzenia: Szczecin

Oficjalna strona zespou Hey:
www.hey.art.pl

Wybrana dyskografia:

Pyty solowe:
SUSHI - 2000
MILENA - 1998
PUK.PUK - 1996

Z Hey:
[KONCERTOWY] - 2003
[SIC!] - 2001
HEY - 1999
KARMA - 1997
? - 1995
HO! - 1994
FIRE - 1993
Data publikacji w portalu: 2004-02-05
Podoba Ci si artyku? Moesz go skomentowa, oceni lub umieci link na swoich stronach:
Aktualna ocena: ocena: 0 /gosw: 0
Zaloguj si, aby zagosowa!
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opini  


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych uytkowniczek portalu

Zaloguj si

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj si!

Witaj, Zaloguj si

ZASADY GOSOWANIA

Gosujesz wybierajc wedug wasnych kryteriw i upodobania.

Gosujemy w skali od 1 do 8 na kad z Pa, na stronie z jej opisem i zdjciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie mona zmienia.

Aby gosowa musisz by zalogowana.

NOWE W RANKINGU

FACEBOOK

Zapraszamy na nasz profil Facebook
© KOBIETY KOBIETOM 2001-2023