Ruta Gedmintas




data urodzenia: 23 sierpnia 1983
miejsce urodzenia: Litwa
wzrost: 178 cm

Aktorka znana gwnie z rl w serialach angielskich: Dynastia Tudorw, Spooks: Code 9 oraz Lip Service (Na jzykach). Studiowaa w Drama Centre London.


Filmografia :
2011 Exteriors jako Pearl
2011 You Instead jako Lake
2010 Prowl jako Suzy
2010 Zerosome jako Lara
2009 Atleta jako Charlotte
2008 Zajcie awaryjne (Miss Conception) jako Alexandra
2008 Ostatni Samarytanin jako Elle Haas

Data publikacji w portalu: 2012-02-12
Podoba Ci si artyku? Moesz go skomentowa, oceni lub umieci link na swoich stronach:
Aktualna ocena: ocena: 0 /gosw: 0
Zaloguj si, aby zagosowa!
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opini  

ilavi2012-03-23 23:51
idea <3

frizidizi2012-03-27 01:25
myslicie, ze moze byc les? albo chociaz bi?

happyplus2012-03-27 09:12
Ruta jest hetero.

HoldMyHand2012-04-04 21:13
Jaka hetero? przeciez to moja zona lamusy.

happyplus2012-04-05 16:36
hihi, Hold, jakze by inaczej:D

deadvoice2012-04-07 23:03
HoldMyHand - moe i twoja ona, ale to ja jestem jej kochank :P

szczur  eliza.norynberg@gmail.com2012-05-01 02:47
Zdezelowana wersja Shane.

pocalunekduszy2012-05-01 23:46
Ursula Bonadeo w Rodzinie Borgia. Tam jej nie poznaam z pocztku. Dobra aktorka trzeba przyzna.

happyplus2012-05-04 11:55
@szczur- o wiele ladniejsza niz shane;) btw, ogladacie 2. sezon?

unconscious2012-05-05 18:59
ogldamy, nieza jest

pocalunekduszy2012-05-05 22:11
Jest ju nowy odcinek w necie ? 4 maja miaa by chyba premiera

szczur  eliza.norynberg@gmail.com2012-05-11 16:03
Wybitnie zdezelowana wersja Shane. Nie podoba mi si.

JeszczeNiepewna2012-05-14 18:29
ona jest przepikna i rewelacyjnie gra Frankie- buntownicza, trudna a jednoczenie warta podjcia o ni walki. Niesamowicie pocigajca babka. Gdybym tylko bya z kim takim... ;>

Kasia172012-06-06 20:51
nie pierdol bylam z Twoja dziewczyna w lozku;dd. hahaha RUTA JEST PRZEREWELACYJNA ! a dzieki temu jakze krotkiemu niestety serialowi odnalazlam rozwiazanie na moj dylemat z byla....;< GENIALNA FRANKIE ! ona jak I SHANE ! < 333333

rakija2012-06-13 00:00
za, zepsuta, buntownicza skd ja to znam ;)

laught2012-06-19 11:41
Bd-ruta urodzila sie w Anglii i tam dorastala,jedynie jej rodzice s Litwinami...ehh,media....

dycha2012-08-04 22:52
Ale ona jest liczna. Wole j w krtkich wosach ;P

dycha2012-08-04 22:52
Ale ona jest liczna. Wole j w krtkich wosach ;P

majka23152012-09-07 20:10
Niezla jest a te oczy cudne.

sabina932012-12-29 00:37
pikna i seksowna :-*

passionate792013-01-05 18:23
Te oczy ,usta i zeby...najpiekniejsza :-)

Lena862013-04-29 16:50
zdecydowanie mj typ, zarwno Frankie jak i Shane, niepokorna, twarda, mimo wszystko wraliwa i pocigajca ....

olinda1232013-04-30 01:42
Zgadzam si w 100% z opisem Lena86 (ze wskazaniem na Shane, bo to pierwowzr - dla mnie)

jolix_iwix2013-06-14 11:52
e tam...ja ju mam swj idea...:P

Justyna882013-09-18 16:43
nie mj typ

weronikaless2013-12-20 19:05
<3

DrDee  maddoxi1@hotmail.com2014-06-17 19:02
labas Ruta :)

OstraDziwka  elzimsp@onet.pl2015-06-25 12:05
Spotkaaby si ? Na takie mae obmacywanko.. ?? :)

Katis2015-09-11 17:44
liczna jest, nie powiem ^^

Azaya2015-09-11 23:32
Jest liczna <3 ale w sumie nie jest to jaka wyjtkowa uroda, mona podobne spotka na ulicach (tak!) :>


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych uytkowniczek portalu

Zaloguj si

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj si!

Witaj, Zaloguj si

ZASADY GOSOWANIA

Gosujesz wybierajc wedug wasnych kryteriw i upodobania.

Gosujemy w skali od 1 do 8 na kad z Pa, na stronie z jej opisem i zdjciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie mona zmienia.

Aby gosowa musisz by zalogowana.

NOWE W RANKINGU

NEWSLETTER I SPOECZNOCI

Chcesz by powiadamiana o nowociach w portalu? Zarejestruj si i zaprenumeruj nasz newsletter lub kana Nowoci RSS!
Moesz te doczy do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

opowiadania_erotyczne W rosie podniecenia
jagielko wow...dawno nie czytaam nic bardziej podniecajcego...:)super! opinia dodana 2021-01-03 20:48:58
muzyka Zawsze mocno yam i teraz mam co wspomina
Hitoshi W pitek byam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowit kobiet, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, daa przepikny wystp. Uwielbiam j.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Bo to jest w mioci najstraszniejsze - Mueller Nicole
Czytana na chwil po rozstaniu boli... \r\nPikna, sensualna powie- zapiski mioci,ktra mina.

Docz do naszej spoecznoci!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2021