Portia de Rossi

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 5.9 /głosów: 263

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!

Portia de Rossi
Portia de Rossi
Portia de Rossi
Portia de Rossi
aktorka
wł: Amanda Lee Rogers
data urodzenia: 31.01.1973
miejsce urodzenia: Melbourne, Australia

Najpierw marzyła o karierze prawniczej, ale po orzymaniu roli w Syrenach zdecydowała się na aktorstwo. Znana głównie z seriali, ale ma na swoim koncie również filmy pełnometrażowe.
Otwarcie przyznaje się do bycia lesbijką i bardzo mocno udziela się w organizacjach broniących praw mniejszości seksualnych.

Wybrana filmografia:
2004: Dead & Breakfast jako Kelly
2004: Cursed jako Jenny
2003: Night We Called It a Day, The jako Hilary Hunter
2003: I Witness jako Emily Thompson
2003: America's Prince: The John F. Kennedy Jr. Story jako Carolyn Bessette Kennedy
2002: Glow, The jako Jackie Lawrence
2001: Paparazzi (Who Is Cletis Tout?) jako Tess
1999: Stygmaty (Stigmata) jako Jennifer Kelliho
1999: Invisibles, The jako Joy
1998: Dziewczyna (Girl) jako Carla
1998: Perfect Assassins jako Lana Collins
1998: Astoria
1997: Krzyk 2 (Scream 2) jako Sorority Sister Murphy
1997: Ally McBeal jako Nelle Porter (1998-2002)
1996: Nick Freno: Licensed Teacher jako Miss Elana Lewis
1994: Syreny (Sirens) jako Giddy - modelka
Data publikacji w portalu: 2005-01-08

Fanklub Portia de Rossi

becky90 · clare29 · eMANDh · enzymowka · gertaaa · godzilla · gusto · Ireth · magg_0 · megara · petronilka · Sheela · XAniela ·

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

kocik_behemocik2004-03-22 15:08
Jak dobrze, ze ta kobieta znajduje sie poza pierwsza dziesiatka :-P.

demoiselka  demoiselka@gazeta.pl2004-04-02 22:44
ee..juz niedlugo bedzie:>

les2004-04-07 13:21
a ta co tak nagle skoczyła do czołówki??

kocik_behemocik2004-04-08 10:19
Jestem nieutulona w zalu ;). Nie, zebym wszedzie wietrzyla podstep (chociaz po ostatnich wydarzeniach czlowiek niczego nie moze byc pewien...), ale obecnosc tej pani w rankingu budzi moj zdecydowany sprzeciw i dezaprobate.

CO22004-04-09 00:42
jakas taka plastikowa(((((((((((, a moze to wina zdjecia

kocik_behemocik2004-04-11 00:28
Ja bardzo prosze, zeby zwolenniczki tej persony nieco przyhamowaly :D. Zwolnijcie panie, zwolnijcie...chcemy wszak uniknac zguby ;)?

demoiselka2004-04-11 09:48
dziewcze niezle zasuwa;)hy hy :>

kocik_behemocik2004-04-13 17:35
W swietle faktow musze przyznac, ze jest to podejrzane...niedlugo jednak weryfikacja, czyz nie :->?

Sinea2004-04-20 00:47
Zdarza sie,ale dziewczyny opanujcie sie i nie dopatrujcie we wszystkim kanciarstwa:-/.

les2004-04-20 23:26
bardzo nieatrakcyjna!

kocik_behemocik2004-04-22 21:52
'Dopatrujac sie kanciarstwa' wyrazam jeno swoja ogromna dezaprobate dla tej - jak tu juz trafnie zauwazono - bardzo nieatrakcyjnej kobiety. Moze i po trupach...Howgh.

kocik_behemocik2004-04-24 21:08
I jeszcze jedno - nie tak dawno, droga Sineo sama poddawalas w watpliwosc wynik jednej z pan, na ktora mozna w rankingu glosowac. Rozumiem, ze ja skorzystac z podobnego prawa nie moge. Zaiste ciekawe.

Sinea2004-04-24 23:44
Alez ja Ci niczego nie bronie!Tak sobie napisalam bo mi sie nudzilo:-/.Jesuuu jakie Wy tu ciete wszystkie jestescie!Bez kija nie podchodz:-(

kocik_behemocik2004-04-25 08:57
Eeee tam :). Ja wcale cieta nie jestem. Tak sobie napisalam, bo mi sie nudzilo :D. A poza tym tropie wszelkie niekonsekwencje ;). Pozdrawiam cieplo.

Sinea2004-04-26 00:21
A no to sposio:-)Ja tropie wszystko co moze zaszkodzic Sinead;-)Buziaki:-)

kocik_behemocik2004-04-26 12:30
Jako i ja. Popleczniczko moja, nie ustawaj w staraniach :).

Francesca2004-05-14 23:14
Portia jest swietna w Arrested Development!!!

BullTerka2004-06-07 18:14
Urodzila sie 31. stycznia 1973 w Melbourne (Tak brzydko wyglada, jak pusto jest...) - google rulezik! Ta kobitka ma cos w sobie, choc jest zbyt szablonowa 'pieknoscia', ale za to 'branzowa' ;D

werikoka2004-06-19 19:53
przerośnięta lalka Barbie (+ image tygrysicy)

havenhurst2004-06-23 20:29
mnie się tam podoba..nie jest szablonowa i zdecydowanie nie ma nic z barbie:/..być może to zdjęcie tak sugeruje,ale polecam obejrzeć film z jej udziałem..np."Na własne oczy"...Zdecydowanie ma coś w sobie:)...hmm-jestem ciekawa co oznacza "image tygrysicy"..skąd Ci się to wzięło,na jakiej podstawie tak twierdzisz??Czysta ciekawość...pozdrawiam.

demoiselka2004-06-30 12:48
o kurka wodna!;)przecieram oczy ze zdumienia:))juz 1000 glosow!!!jak to sie stalo?;)wczoraj bylo dopiero 900:))<hmmm>..oczywiscie ciesze sie z tego (zeby nie bylo;)ale myslalam ze to JA dam 1000 plusik...<rozczarowanie> ;) coz..moze przy 2000 mi sie uda ??.. ;)

camelo 222004-07-01 23:53
beznadzieja:-)

zadra2004-07-10 23:46
co ta krowa tu robi? :(

homos2004-07-11 22:01
znowu nieuczciwe głosy :/

mia_ny2004-07-14 21:18
moje glosy sa uczciwe, to moze nie jest dobre zdjecie Portii, ale to bardzo ladna kobieta.

alien2004-07-16 01:04
mi sie nie podoba. łee. jeszcze mnie bedzie w nocy straszyc...

demoiselka2004-07-19 14:53
no nie moge!:)nie bylo mnie w necie przez 2 tygodnie a tu takie zmiany!:)))no i sie nie zalapalam na 2000 plus :)no to moze uda mi sie na 3000?:))

zadra2004-07-20 01:15
może wreszcie ktoś się zajmie tymi nieuczciwymi głosami dla Portii??????!!!!!!!!!!

blondi2004-07-20 18:42
ona jest okropna, farbowana blondyna, jak moze byc na drugim miejscu?

aleksandra6662004-07-21 16:46
no tak teraz jest na pierwszym

demoiselka2004-07-21 17:25
hahaha od razu mi sie humor poprawil!:DDD bialowlosa RULEZ!!!:DDD hahaha

nałka2004-07-21 17:25
kiedy zostaną sprawdzone głosy? przecież szwindlem śmierdzi na kilometr!

dushka2004-07-21 18:18
Szefowa wraca w weekend - ma urlop. Az sie zastanawiam czy "wielbicielki" blondyny wiedzialy o tym?

minkany2004-07-21 19:05
Przepraszam a czy "szefowa" bedzie odejmowac glosy, bo to nie jest ta, na ktora ona by glosowala?

trudie2004-07-22 01:14
sie okaze, czy wszystko jest ok

kocik_behemocik2004-07-22 14:06
"Wszelkie próby nadużyć i ominięcia zasad będą wykrywane, a możliwość głosowania dla nieuczciwych "fanek" będzie zablokowana". Hyhyhy :].

tl_pola2004-07-22 22:15
no dobra coś tu nie gra, JAK TO SIĘ STAŁO?, wczoraj była 3cia z dużymi stratami do pięknej KORY i maszkarnej KAZIMIERY... haha wiecie, że o strasznej kazimierze zrobiono komiks ... jakoś pani kazimiera i granda banda:)... a portia ok ale pytam się jak???

lala2004-07-23 11:47
pola ty masz chyba oczy na niwłaściwym miejscu, jest odwrotnie Kazia sliczna i Kora paskudna

tl_pola2004-07-23 12:21
lala ty wez się odczep nareszcie, i idz do okulisty... ja nie wiem w jakich kategoriach widzisz piękno, na pewno w innych niż ja, w ogóle to podejrzewam, że nie ma o co się kłócić, ale nie wmówisz mi, że kazimiera jest ładna, jest sexy ... bo NIE JEST, a portia nie jest zła, nie wiem co do niej masz?

lala2004-07-23 14:29
to ty sie odczep, takie mam zdanie i nie bede zmieniać, nie widze potrzeby pojscia do okulisty bo wzrok mam dobry. Nic ci nie chce wmawiac ani narzucać, masz swój gust ok możesz sobie mieć, ty też nie wmówisz mi ze kora jest piękna bo nie jest

tl_pola2004-07-24 14:12
lala przez ciebie boli mnie brzuch... śmiałam się 5 minut, bo w porównaniu do pani kazimiery, szczotka do kibla jest piękna... nie wiem zbyt dokładnie dlaczego jesteś taka uparta i co w niej widzisz, ja widzę tylko wredną babę;)

dzidka2004-07-25 10:39
ja Was pogodzę ;-) Kora jest boska, a Kazia to sam chodzący seks! Tego akurat nie można jej odmówić! :-)

blondi2004-07-25 22:30
jak to mozliwe że ta lodziara dostała tyle głosów, to jakies oszustwo!

tl_pola2004-07-26 00:05
blondi... sama jesteś lodziara:P

BullTerka2004-07-26 00:57
Wreszcie detronizacja Szczuki, jesli juz mialabym wybierac, to Portia przed Szczuka, choc obie tak jakby nie w moim guscie... Ale jak zobaczylam fotke Kazi w 'Wysokich obcasach' to sie zadziwilam, hoho! Ale Portia fajowa blondyna jest... a czy lodziara to trudno stwierdzic, acz nie bardzo chyba, bo podobniez lesbijka :> :P

nałka2004-07-26 19:06
blondi, jasne, że oszustwo! przecież głupi by sie zorientował, że to jakiś przekręt!

blondi2004-07-27 18:34
nie jestem lodziarą , bo jestem lesbijką

tl_pola2004-07-27 22:26
ona też jest lesbijką, a nazwałaś ją lodziarą przypominam, może więc waż słowa...

zadra2004-08-05 11:24
he, he! to musiało tak się skończyć! :-)

aleksandra6662004-08-05 15:19
No i teraz wszystko jasne. Bo kto normalny na to coś głosuje. Gdyby naprawdę była prawniczką tak jak w serialu to co innego. A to zwykłe blond dziewczę które ostatnio trochę przytyło

zyulkovskaya2004-08-05 19:11
notka dla pani webmaster z tego sajtu;) proponuje ustawienie blokad IP computera;) po glosowaniu...wtedy nie bedzie pani miala zadnych problemow z odejmowaniem glosow i wszytko bedzie bardziej uczciwe;) jesli tak naparwde o to w tej zabawie chodzi;)wszak nie jest to nadwyraz trudny wyczynek;) Pozdrowienia z virtualnego Sakhalinu;)

demoiselka2004-08-14 19:31
ulala..co za zmiany..hmmm..

dzidka2004-10-31 10:18
dobrze, że zmieniono zdjęcie. Dalej mi sie nie podoba, ale jest lepiej! :-)

Joanka2004-12-08 15:40
Oj!:shudders: Nie lubię tej pani.:/ Duży minus;)

sawi2004-12-10 11:37
fajnie kiedy kobieta o wygladzie 100% hetero okazuje sie les :))))

minkany2005-01-01 00:38
Nie wiem czy to juz doszlo do Polski, ale Portia od miesiaca jest z Ellen Degeneres. Portia zerwala z Francesca Gregorini, a Ellen ze swoja parterka od 4 lat, zeby byc razem z Portia. Szkoda, bo Portia i Francesca ladnie razem wygladaly, a wydaje mi sie, ze Portia jest z Ellen dla kariery.

plimpton3222005-12-13 10:35
Portia jest idealna dla naszego marketingu

mandyyy222008-01-29 22:10
Wbrew pozorom-nie tylko za piękno zewnętrzne.

AleksandraMaria2008-03-26 19:01
Zauroczyła mnie rolą Nell Porter( Sub O Nell :p ) z serialu Ally McBeal... świetnie odegrana rola i sposób w jaki okazuje emocje w tej roli powala mnie, taka bardzo urocza osóbka uważam

squeeze2009-02-15 23:56
ja jestem z niej cholernie dumna, bo przeciez tak niewiele osob ryzykuje kariere wychodzac z szafy i prowadzac tak normalne zycie na oczach swiata;) pieknie;)

nitromint2010-04-01 11:50
Portia-idealna partnerka Ellen.Obie są piękne.

simone192010-04-10 11:20
cudownie wyglada razem z Ellen.Szczescia im!!! :))) :***

ava402010-06-10 04:01
Mój ideał kobiecości. Zazdroszczę Ellen.

CzarnyKot72010-08-01 19:37
W Ally McBeal jest SUUPER!!! Fajną ma Żonę:) I sama jest fajna:))

lingwistka2010-08-08 19:51
E tam, żona fajniejsza ;)))

lingwistka2010-08-13 15:56
To znaczy, mąż fajniejszy.

Szpenia2010-08-19 20:59
Właśnie, ja bym wolała jako żonę męża Portii. Czy to normalne?

Paty92les_wawa2010-09-07 17:43
Pieeeekna kobieta..


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Strona Portia de Rossi należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
zoo
  ZASADY GŁOSOWANIA  
Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.
Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.
Aby głosować musisz być zalogowana.

  NOWE W RANKINGU  
NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Donald Trump nie chce finansowania organizacji promujących aborcję za granicą
justsomebody10 Posługiwanie się przykładem N. Vujicica nie ma, moim zdaniem, większego sensu, bo to jest wyjątek na tle setek tysięcy niepełnosprawnych. Od dzieciństwa był otoczony opieką, wsparciem,... opinia dodana 2017-02-11 13:52:24
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Lesbos Najlepsze opowiadania erotyczne - Warnock Kathleen
Ciekawe opowiadania :) wciągające ! polecam.\r\n\r\nPS. Odsprzedam za pare groszy . Więcej info na @.

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2017