Monica Bellucci

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 5.87 /głosów: 248

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!


data urodzenia:
30 września 1968
miejsce urodzenia:
Citta di Castello, Perugia, Włochy

Wybrana filmografia:
2005: Bracia Grimm (Brothers Grimm, The) jako Królowa luster
2005: Lord of War
Reaktywacja (Matrix Reloaded, The) jako Persefona
2003: Matrix Rewolucje (Matrix Revolutions, The) jako Persefona
2002: Asterix i Obelix: Misja Kleopatra (Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre) jako Kleopatra
2002: Nieodwracalne (Irréversible) jako Alex
2001: Braterstwo wilków (Pacte des loups, Le) jako Sylvia
2000: Podejrzany (Under Suspicion) jako Chantal Hearst
1992: Drakula (Dracula) jako narzeczona wampira Drakuli
Data publikacji w portalu: 2005-01-08

Fanklub Monica Bellucci

bikre · chocoladee · Ciuciubabka26 · clarra1 · dressless · elaine_cassidy · gingerhead · Ireth · Jeanne666 · lessmutek · misschatelaine · Out Of The Body · Pinkberry · Sheela · szczykawa · UJaali · Vik96 · XAniela · zdemotywowana ·

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

mrs_dalloway2004-03-07 21:43
Nigdy mi sie nie podobala...po obejrzeniu Pasji zmienilam zdanie calkowicie....bez ton makijazu wygląda slicznie.

agida2004-03-22 23:01
nigdy mi sie nie podobala?sorka,ale nie moge zrozumiec ludzi,ktorzy tak twierdza; sa kobiety ladne,sa takie sobie,sa kobiety,w ktorych cos bywa,a czasem umyka,ale sa tez takie jak belluci-niewazne,czy z tona makijazu,czy tez bez-sa po prostu pieknem; wszystko na ten temat

kasjopea  qjaguar@wp.pl2004-03-24 23:36
piękna zawsze i wszędzie :D

dead star2004-04-18 14:33
Taaa...jak sławna aktorka na topie,która posoba się wszystkim facetom ze względu na rozmiar biustu,to zaraz wcielenie piękna...Przeciętnie ładna kobieta w średnim wieku,a do tego jej gra w "Pasji" była na poziomie szkolnych jasełek.

seal882004-04-22 17:17
zmiencie juz te zdjecie,jest zbyt dlugo

seal882004-04-23 18:12
a no i ona mi sie podoba:)

seal882004-05-12 18:45
nowe zdjecie!!!!! prosze:)

seal882004-05-21 15:10
zdjecie;)

netya  netya@interia.pl2004-09-16 20:09
kolejna piekna w kazdym calu:):):)

dzidka2004-10-31 09:55
ta zaszła wysoko w rankingu, ale przynajmniej jest seksowna!

agaiedyta2004-12-25 09:49
Monisi niczego nie brakuje.Plusik od Nas!

lenucha2005-02-14 19:17
widzieliscie ja w filmie Malena ?????? boskaa

lenucha2005-02-14 19:17
widzieliscie ja w filmie Malena ?????? boskaa

merrygobyby2005-03-17 10:02
taka piekna i zmyslowa kobieta i na tak niskim miejscu nie rozumiem. ona powinna byc na podium!!!!

słoneczko232005-05-14 13:49
kobieta z marzeń i snów.......każdego

ficus88  sandra_f@op.pl2005-07-12 13:45
Heh... wspaniała... :) a w "Malenie" boska... :P

peeves2005-10-08 01:55
to prawda, słoneczko, jest boska, w ogóle to nie rozumiem dlaczego tak nisko jest:( powinna byc na równi z angeliną... one dwie w moim łóżku to już chyba byłby szczyt szczęścia...

modelka32005-10-17 22:16
monica bellucci-esencja klasy,zmysłowosci, a przedwszystkim kobiecosci w kazdym ruchu, w kazdym spojrzeniu.w pelni zgadzam sie z kolezankami z forum.. powinna byc na podium :)

plimpton3222005-12-13 10:27
najpiękniejsza kobieta świata i do tego klasowa. choć role ma faktycznie nieciekawe, zazwyczaj 'urodziwe'.

plimpton3222005-12-15 00:55
mogłaby chodzić w worku po cebuli i nadal byłaby klasowa. ten typ tak ma. idealna kobieta, szkoda tylko, że obsadzana w mało interesujących rolach lub w stylu "nic nie mów, tylko ładnie wyglądaj".

tinag2006-01-03 13:00
bjuti:)

kobiecyon2006-02-23 08:13
jestem do niej podobna

rook2006-03-17 18:21
kobieta faktycznie jest ładna ale wyczuwa sie chłod ktory od niej bije...moze dlatego jest na niskim miejscu..

Cudowna2006-03-26 19:42
Moim zdaniem Monica jest niesamowicie seksowna, taka kobieta-kocica- przjedzie powoli, z kocia gracja przez pokoj nie zwracajac na nikogo uwagi, nie zauwazajac pelnych pozadania spojrzen..

MORELLA2006-04-17 15:23
ma piękne oczy-takiej niewinnej zmartwionej dziewczynki- chcesz Ją przytulić do serca mówiąc że życie jest trudne ale może być też piękne.

squeeze  randk_a@o2.pl2006-09-02 01:34
..a zaglosuję na nią a co?! hehe..ładna to ona jest, fakt! ..ale nie nadzwyczajna..

Amelia-Rock2007-04-09 11:27
Witam wszystkich! Ja również uważam że Monica Bellucci to najpiękniejsza kobieta na świecie !Naprawde!Zastanawia mnie tylko fakt czy faktycznie poddała się tych operacji plastycznych o które ją posądzają , wydaje mi sie ze usta napewno ...ale trudno stwierdzić...Jest taka idealna xD tutaj załączam link http://www.goodplasticsurgery.com/archives/004937.html na której mozecie obejrzec rzekome bądź nie operacje plastyczne Monici , jaka Wasza opinia na ten temat? Pozdrawiam Amelia xD

lol32007-04-15 12:00
:-) nic wiecej powiedziec nie trzeba..

kwiatekss-892007-06-21 18:55
niby prosta uroda ale jak dla mnie kazda brunetka ma to cos w sobie

qurqa2008-04-19 21:23
Każdy ma swój gust ja uważam że Monisia to przyklad prawdziwej kobiety i nie jest chłodna tylko kobieca,pełna tajemnic.Zobaczcie wszystkie filmy to będziecie inaczej na nią patrzeć,a jest ich trochę

Anuk2008-08-07 08:37
nadmiar słów kiedy na Nią patrzę....niezwykle zmysłowa i piękna istota

gingerhead2008-08-13 00:44
tak właśnie wyglądałaby Wenus...

magdalenaar2008-10-26 12:38
Również moim zdaniem to zdecydowanie najpiękniejsza kobieta, przychodzi mi do głowy tylko jedna, która była (wg mnie) piękniejsza: Sophia Loren

Lajla272009-01-19 11:09
Kwintesencja kobiecości- wprost cudowna!!!

lessmutek2009-11-15 16:44
Nieziemsko piękna...

life_is_a_river2010-01-08 06:53
Niesamowita. Piękna, piękna, piękna...

wazka2010-01-14 21:57
wciąż budzi zachwyt.....

Lajla272010-03-03 23:24
Zachwycająca kobieta,kwintesencja boskośći!!!!!

tententajo2011-01-19 20:22
Przepiękna..

fella_842011-02-15 19:59
może będę powierzchowna ale ma fajną pupę :) w ogóle ją ma :) a w "Malenie" uwydatniają ją jej stroje :)

andrea16902011-03-29 21:30
bardzo kobieca, pociągająca seksualnie ....chyba najlepsza na tej liście, mama mia!!

axamitek2011-11-19 11:18
jedyna brunetka , ktora mi się podoba :) a w Malenie pokazała, że oprócz biustu i swej kobiecej atrakcyjności ma też w pełni opanowany kunszt aktorski i jest w tym dobra.Monica ma ten pierwiastek piękna kobiecego i tajemniczości, który pociąga i facetów i kobiety :)


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Strona Monica Bellucci należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
zoo
  ZASADY GŁOSOWANIA  
Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.
Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.
Aby głosować musisz być zalogowana.

  NOWE W RANKINGU  
NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Donald Trump nie chce finansowania organizacji promujących aborcję za granicą
justsomebody10 Posługiwanie się przykładem N. Vujicica nie ma, moim zdaniem, większego sensu, bo to jest wyjątek na tle setek tysięcy niepełnosprawnych. Od dzieciństwa był otoczony opieką, wsparciem,... opinia dodana 2017-02-11 13:52:24
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Lesbos Najlepsze opowiadania erotyczne - Warnock Kathleen
Ciekawe opowiadania :) wciągające ! polecam.\r\n\r\nPS. Odsprzedam za pare groszy . Więcej info na @.

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2017