Helen Hunt

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 5.39 /głosów: 66

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!


data urodzenia:
15 czerwca 1963
miejsce urodzenia:
Los Angeles

Prawdziwy przełom w jej karierze nastąpił w roku 1997, kiedy to zagrała u boku Jacka Nicholsona w uroczym przeboju kinowym, "Lepiej być nie może". Stworzyła tam świetną kreację ciepłej i mądrej kobiety, za co została nagrodzona Oscarem i Złotym Globem.

Wybrana filmografia:
2004: Empire Falls jako Janine Roby
2001: Klątwa Skorpiona (Curse of the Jade Scorpion, The) jako Betty Ann "Fitz" Fitzgerald
2000: Dr T i kobiety (Dr. T and the Women) jako Bree Davis
2000: Cast Away - Poza Światem (Cast Away) jako Kelly
2000: Czego pragną kobiety (What Women Want) jako Darcy McGuire
1997: Lepiej być nie może (As Good As It Gets) jako Carol Connelly
1995: Pocałunek śmierci (Kiss of Death) jako Bev Kilmartin
1992: Szaleję za tobą (Mad About You) jako Jamie Stemple Buchman
1973: Pioneer Woman jako Sarah Sargeant
Data publikacji w portalu: 2005-01-08

Fanklub Helen Hunt

yoshi ·

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

les2004-04-03 15:53
fatalna!

seal882004-04-05 14:59
to zdjecie jest do dupy!!!

Ash2004-09-30 17:35
Taaak? A mnie sie podoba. Na tym zdjęciu nawet bardzo. Może przez to światło we włosach...

villa2004-10-30 15:24
dno! brzydka i ciągle gra tą samą rolę

Ash2004-10-31 13:34
Jasne villa, gra tą samą rolę...:/ Szczególnie porównując Twister, Czego pragną kobiety i Lepiej być nie może... Proponuję najpierw obejrzeć.

Ash2005-02-27 12:08
Już ją miałam trochę odpuścić, a tu pokazują "Twister" w TV i zmiękłam... :))

madzia 882005-04-08 23:20
nie wiem co wy d niej chcecie mi sie bardzo podoba

mgdln2005-04-19 09:06
ona ma to cos co przyciaga uwage...

Beata Ryan2005-08-04 18:39
ten nos, te oczy... mmm. Delikatne usta. Nic dodać nic ująć, szkoda, że tak daleko na liście:(

Beata Ryan2005-08-04 18:39
ten nos, te oczy... mmm. Delikatne usta. Nic dodać nic ująć, szkoda, że tak daleko na liście:(

bodzio2005-10-04 21:19
dlaczego nie ma ''podaj dalej''

nałka2005-12-12 16:36
dlaczego ona tu jeszcze jest?

ava402010-06-10 03:34
Wspaniała aktorka.

negramaro2010-10-10 20:21
a mnie sie podoba :)


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Strona Helen Hunt należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje

Witaj, Zaloguj się

ZASADY GŁOSOWANIA

Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.

Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.

Aby głosować musisz być zalogowana.

NOWE W RANKINGU

NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Bycie gejem na Kaukazie - film online.
RysioPyyysio Mimo skali kampanii karnej żaden z Czeczenów nie zwrócił się do rosyjskich organów ścigania z oskarżeniem.😜 opinia dodana 2019-02-19 13:19:56
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Rose Madder - King Stephen
d should provide a cushty support for any heel along with ankle.\nWakeboard basics vary in elasticity...

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2019