Helen Hunt

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 5.39 /głosów: 66

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!


data urodzenia:
15 czerwca 1963
miejsce urodzenia:
Los Angeles

Prawdziwy przełom w jej karierze nastąpił w roku 1997, kiedy to zagrała u boku Jacka Nicholsona w uroczym przeboju kinowym, "Lepiej być nie może". Stworzyła tam świetną kreację ciepłej i mądrej kobiety, za co została nagrodzona Oscarem i Złotym Globem.

Wybrana filmografia:
2004: Empire Falls jako Janine Roby
2001: Klątwa Skorpiona (Curse of the Jade Scorpion, The) jako Betty Ann "Fitz" Fitzgerald
2000: Dr T i kobiety (Dr. T and the Women) jako Bree Davis
2000: Cast Away - Poza Światem (Cast Away) jako Kelly
2000: Czego pragną kobiety (What Women Want) jako Darcy McGuire
1997: Lepiej być nie może (As Good As It Gets) jako Carol Connelly
1995: Pocałunek śmierci (Kiss of Death) jako Bev Kilmartin
1992: Szaleję za tobą (Mad About You) jako Jamie Stemple Buchman
1973: Pioneer Woman jako Sarah Sargeant
Data publikacji w portalu: 2005-01-08

Fanklub Helen Hunt

yoshi ·

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

les2004-04-03 15:53
fatalna!

seal882004-04-05 14:59
to zdjecie jest do dupy!!!

Ash2004-09-30 17:35
Taaak? A mnie sie podoba. Na tym zdjęciu nawet bardzo. Może przez to światło we włosach...

villa2004-10-30 15:24
dno! brzydka i ciągle gra tą samą rolę

Ash2004-10-31 13:34
Jasne villa, gra tą samą rolę...:/ Szczególnie porównując Twister, Czego pragną kobiety i Lepiej być nie może... Proponuję najpierw obejrzeć.

Ash2005-02-27 12:08
Już ją miałam trochę odpuścić, a tu pokazują "Twister" w TV i zmiękłam... :))

madzia 882005-04-08 23:20
nie wiem co wy d niej chcecie mi sie bardzo podoba

mgdln2005-04-19 09:06
ona ma to cos co przyciaga uwage...

Beata Ryan2005-08-04 18:39
ten nos, te oczy... mmm. Delikatne usta. Nic dodać nic ująć, szkoda, że tak daleko na liście:(

Beata Ryan2005-08-04 18:39
ten nos, te oczy... mmm. Delikatne usta. Nic dodać nic ująć, szkoda, że tak daleko na liście:(

bodzio2005-10-04 21:19
dlaczego nie ma ''podaj dalej''

nałka2005-12-12 16:36
dlaczego ona tu jeszcze jest?

ava402010-06-10 03:34
Wspaniała aktorka.

negramaro2010-10-10 20:21
a mnie sie podoba :)


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Strona Helen Hunt należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje

Witaj, Zaloguj się

ZASADY GŁOSOWANIA

Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.

Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.

Aby głosować musisz być zalogowana.

NOWE W RANKINGU

NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Maria Skłodowska-Curie kobietą wszech czasów
smaku Ciekawe dlaczego? Nie znam zbytnio historii tej pani, ale znam ją na tyle, że dla mnie była badaczką, naukowcem, pracowała sobie jak naukowiec nad tym, co sobie wybrała, na dodatek... opinia dodana 2019-08-21 17:10:06
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Goblin Market - Rossetti Christina
A mnie się to tłumaczenie podoba. Jestem anglistką, literaturoznawczynią, i mogę zapewnić, że fragmenty...

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2019