Charlize Theron

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 5.87 /głosów: 262

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!


data urodzenia:
7 sierpnia 1975
miejsce urodzenia:
Benoni, RPA

Wybrana filmografia:
2003: Monster jako Aileen Wuornos
2002: 24 godziny (Trapped (aka 24 hours))
2001: Klątwa Skorpiona
2000: Uwikłany (Reindeer Games)
2000: Ślepy tor (Yards, The) jako Erica Stoltz
1999: Żona astronauty (Astronaut's Wife)
1998: Celebrity
1998: Wielki Joe (Mighty Joe Young)
1997: Adwokat diabła (Devil's Advocate, The)
1996: Szaleństwa młodości (That Thing You Do!)
Data publikacji w portalu: 2005-01-08

Fanklub Charlize Theron

Alex2 · clare29 · cruel · log-in · Out Of The Body · Sheela · yamaicca ·

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

SkiN2004-03-12 12:41
JeSt SlOdZiUtKa:)))))))

nałka2004-03-27 01:29
banalna uroda

dead star2004-04-18 14:36
Kiedyś była ładniejsza,ale coś się stało z jej twarzą...swoją drogą,ciekawe co,skoro jest gwiazdą Hollywood?

les2004-04-20 23:39
jak to co? upadla na głowę! ;-)

wełonek2004-06-11 21:23
Widzialyscie "Monster" dziewczynki? Jak ją zobaczyłam to musiałam szczęke z podłogi zbierać. Grała zajebiście!!!! A i film nie jest najgorszy, mimo że amerykański.

havenhurst2004-06-14 03:02
mimo,że amerykański??:/...no com

AgniesiA-202004-06-24 15:12
Ona to jest jak aniołeczek, taka słodka buźka

aleksandra6662004-06-24 21:33
Kiedyś była ładniejszanfakt ale przecież wszyscy sie starzeją

Sleeping_Beauty2004-07-19 12:19
tam, bzdury! taka sobie - idę ulica w wawce i jest sporo ładniejszych i jeszcze więcej takich samych jak i ona...nic w niej słodkiego nie ma, niestety...

starter2004-09-03 18:50
Nie wierze, ze to ta sama osoba co w "Monsterze". Jesli tak to jestem pod wrazeniem charakteryzacji.

netya  netya@interia.pl2004-09-16 19:25
piekna:)w 24godzinach fajnie grala:)piekna i inteligentna.w Zonie astronauty tez swietnie grala:)polecam.ale ma malego minusa za to ze ma zajebistego faceta:(:(hehe.

dzidka2004-10-31 09:48
podobała mi się tylko w "Celebrity"

Ash2004-12-05 10:59
Charlize jest właśnie u nas w Łodzi na Camerimage :))) Tylko nie może dłużej zostać :(

agamart2005-02-19 13:49
Ona jest super! Ciekawa postać i swietna aktorka; podobały mi sie jej wszystkie role/

squeeze2006-09-04 00:42
..zagrała bosko w filmie sweet november..polecam go każdej wrazliwej dziewzcynie (i nie tylko)..kiss

squeeze  randk_a@o2.pl2006-09-16 00:22
..szkoda,że wyleciała..ta pani walczy o prawa homoseksualistów..wiedziałyście?! jeśli tak to czemu wyleciała;( ehh..fajna jest

Charlize872008-02-09 22:33
Uwielbiam, a że walczy o prawa homoseksualistów do zawierania małżeństw wiadomo ;) razem ze swoim partnerem powiedziała że wezmą ślub dopiero wtedy gdy takie prawo będą mieli także homoseksualiści. W 2006 roku została nagrodzona przez Gay and Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD) za jej postawę w stosunku do homosekusalistów.

bacardi2008-02-26 19:03
ujmę to w języku tej Pani--> er zijn iets over haar.

kwiatekss-892008-07-28 12:55
jest jedną z nielicznych blondynek które naprawde mi się podobają.Generalnie gust mam inny. Podoba mi sie to,że walczy o prawa innych. ulubione role to Monster byłam pod wielkim wrażeniem jej transformacji. Słodki listopad,śliczna,wrażliwa dziewczyna,ciesząca się życiem w każdej minucie życia.piękny obraz pozdrawiam

kobieta-kot  diablica8@autograf.pl2008-08-29 10:26
Rzeczywiście ujmująca postać i bardzo piękna.Mnie urzekła rolą w "Monster".

Gabinoir2009-04-14 19:16
ma w sobie coś pociągającego mimo bardzo amerykańskiego, nieco dziewczęcego typu urody, w Sweet Nowember zagrała po mistrzowsku, film jest po prostu bezkonkurencyjny, polecam każdemu;)

Hobbeshob2010-05-12 09:09
A co z jej filmem, moim zdaniem rewelacyjnym z Penelopą, ktoś pamięta tytuł. Była tam przepiękna!!!

Hobbeshob2010-05-12 09:13
Przypomniałam sobie "Głowa w chmurach", była tam ot SAM SEKS, tu zresztą nie podano przynajmniej połowy jej filmów.


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Strona Charlize Theron należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
zoo
  ZASADY GŁOSOWANIA  
Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.
Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.
Aby głosować musisz być zalogowana.

  NOWE W RANKINGU  
NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Donald Trump nie chce finansowania organizacji promujących aborcję za granicą
justsomebody10 Posługiwanie się przykładem N. Vujicica nie ma, moim zdaniem, większego sensu, bo to jest wyjątek na tle setek tysięcy niepełnosprawnych. Od dzieciństwa był otoczony opieką, wsparciem,... opinia dodana 2017-02-11 13:52:24
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Lesbos Najlepsze opowiadania erotyczne - Warnock Kathleen
Ciekawe opowiadania :) wciągające ! polecam.\r\n\r\nPS. Odsprzedam za pare groszy . Więcej info na @.

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2017