Halle Berry

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 5.41 /głosów: 94

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!


data urodzenia:
14 sierpnia 1968
miejsce urodzenia:
Cleveland, Ohio

Dziewczyna z Oskarem.

Wybrana filmografia:
2006: X-Men 3 jako Storm/Ororo Munroe
2004: Kobieta-Kot (Catwoman) jako Patience Phillips/Kobieta-Kot
2002: Śmierć nadejdzie jutro (Die Another Day) jako Jinx
2001: Kod dostępu (Swordfish) jako Ginger Knowles
2001: Czekając na wyrok (Monster's Ball) jako Leticia Musgrove
1996: Dziewczyna nr 6 (Girl 6) jako grała siebie
1994: Flintstonowie (Flintstones, The) jako Sharon Stone
1992: Bumerang (Boomerang) jako Angela
Data publikacji w portalu: 2005-01-08

Fanklub Halle Berry

Alex2 · Gapiszoneknixlo · kalinka211 · XAniela ·

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

dead star2004-04-18 14:59
Neurotyczka.Na każdym zdjęciu pokazuje całe uzębienie w przerażającym grymasie.Tutaj akurat wyjątkowo oszczędnym.

kateee2004-04-19 11:43
nie prawda, mam jej fotki o wiele wiele lepsze, i bardziej interesujące!!!!

dzidka2004-04-28 01:21
nie lubię jej

netya  netya@interia.pl2004-09-16 18:57
piekna kobieta.brzuch ideal dla mnie:):)wogole cialko jak marzenie.w Kodzie dostepu i w Bondzie fajna byla:):)

Joanka2004-12-07 22:46
Podzielam zdanie dzidki;) Moim zdaniem, marna z niej akorka, a przynajmniej nijaka.

scoora2006-03-05 16:16
Takie kobiety mnie podniecają a ta zwłaszcza jest sliczna:) jestem jej fanem

Gabinoir2009-04-14 19:04
kobitka z powerem;) a do tego piękna... jako kobieta kot super;)

Julia552010-10-06 18:29
Piękna i konkretna uroda , świetna aktorka , też mi sie podoba ...

malayka2011-11-01 19:33
Orginalna i subtelna ma to cos co przyciaga uwage patrzac na jej powierzchownosc.

malayka2011-11-01 19:33
Orginalna i subtelna ma to cos co przyciaga uwage patrzac na jej powierzchownosc.


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Strona Halle Berry należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje

Witaj, Zaloguj się

ZASADY GŁOSOWANIA

Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.

Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.

Aby głosować musisz być zalogowana.

NOWE W RANKINGU

NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Maria Skłodowska-Curie kobietą wszech czasów
smaku Ciekawe dlaczego? Nie znam zbytnio historii tej pani, ale znam ją na tyle, że dla mnie była badaczką, naukowcem, pracowała sobie jak naukowiec nad tym, co sobie wybrała, na dodatek... opinia dodana 2019-08-21 17:10:06
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Goblin Market - Rossetti Christina
A mnie się to tłumaczenie podoba. Jestem anglistką, literaturoznawczynią, i mogę zapewnić, że fragmenty...

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2019