Geena Davis

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 4.91 /głosów: 58

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!


data urodzenia:
21 stycznia 1957 r.
miejsce urodzenia:
Wareham w stanie Massachusetts, USA

Pełne nazwisko: Virginia Elizabeth Davis

Wybrana filmografia:
Mucha - 1986
Sok z żuka - 1988
Thelma i Luise - 1991
Przypadkowy bohater - 1992
Miłosne wybory - 1994
Długi pocałunek na dobranoc - 1996
Data publikacji w portalu: 2005-01-08

Fanklub Geena Davis

vanilka22 ·

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

mrs_dalloway2004-03-05 19:25
istny demon sexu w "Długim pocałunku na dobranoc"

dead star2004-04-18 17:14
Brzydactwo.Nic dodać,nic ująć.

HaRibo_2004-04-30 03:23
Fajna babeczka i do tego (podobno) niezwykle inteligentna :) Beetle juice wymiata :D

Death2004-05-24 21:26
Długi pocałunek na dobranoc, Thelma i Luise - te filmy kocham a jako dziecko uwielbiałam "Ziemskie dziewczyny są łatwe" :D

werikoka2004-06-18 12:25
nigdy nie mogłam zrozumieć, jak takie.... hmm ...nieatrakcyjne kobiety umieją udawać że są ładne.

aleksandra6662004-07-31 13:39
Chciałabym od niej dostać dłuuuuuuuuuuuuugi pocałunek na dobranoc.

Ash2004-09-30 17:46
Ma troszkę za duże usta jak na mój gust, ale sex appeal'u jej nie odmawiam. A "Geena Davis Show" oglądam codziennie, bo naprawdę laska jest zabawna.

villa2004-10-30 15:41
sympatyczna i potrafi byc niezła aktorsko, ale... seku u niej nie widze. Na tym zdjeciu wygląda jak krowa...

squeeze  randk_a@o2.pl2008-03-03 22:23
polecam "długi pocałunek ..." tym które lubią kino akcji (ja nie lubię a jednak ten mnie urzekł, może za sprawa przecudnej urody pani davis)


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Strona Geena Davis należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje

Witaj, Zaloguj się

ZASADY GŁOSOWANIA

Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.

Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.

Aby głosować musisz być zalogowana.

NOWE W RANKINGU

NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

opowiadania_erotyczne Sąsiadeczka
halusia Chciałabym tak przeżyć opinia dodana 2019-02-03 10:36:13
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Rose Madder - King Stephen
d should provide a cushty support for any heel along with ankle.\nWakeboard basics vary in elasticity...

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2019