Kim Basinger

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 5.63 /głosów: 89

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!


data urodzenia:
8 grudnia 1953
miejsce urodzenia:
Athens, Georgia, USA

Wieku dwudziestu lat top-modelka, dziewczyna Jamesa Bonda w "Nigdy nie mów nigdy" (1983), niezapomniana z "Dziewięć i pół tygodnia". Za drugoplanową rolę w "Tajemnicach Los Angeles" w 1997 otrzymała Oscara i nagrodę Złotego Globa

Wybrana filmografia:
2004: Drzwi w podłodze (Door in the Floor, The) jako Marion Cole
2004: Komórka (Cellular) jako Jessica Martin
2002: 8 Mila (8 Mile) jako Stephanie Smith
1999: Marzyłam o Afryce (I Dreamed of Africa) jako Kuki Gallman
1997: Tajemnice Los Angeles (L.A. Confidential) jako Lynn Bracken
1994: Pret-a-Porter (Prêt-à-Porter) jako Kitty Potter
1994: Ucieczka gangstera (Getaway, The) jako Carol McCoy
1993: Niesamowita McCoy (Real McCoy, The) jako Karen McCoy
1993: Świat Wayne'a 2 (Wayne's World 2) jako Honey Horne
1989: Batman jako Vicki Vale
1988: Moja macocha jest kosmitką (My Stepmother Is an Alien) jako Celeste Martin
1987: Nadine jako Nadine Hightower
1987: Randka w ciemno (Blind Date) jako Nadia Gates
1986: 9 1/2 tygodnia (Nine 1/2 Weeks) jako Elizabeth
1983: Nigdy nie mów nigdy (Never Say Never Again) jako Domino Petachi
Data publikacji w portalu: 2005-01-08

Fanklub Kim Basinger

elzunia ·

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

zophiel2004-04-12 09:50
laaadne zdjecie ;)))))))

dead star2004-04-18 17:21
Amerykański banał.

les2004-04-20 23:15
sdzkoda, że tak zmarnotrawiła swoją kariere. zdjecie przecha! :-)

aleksandra6662004-07-07 23:24
Ona i Sharon Stone mniam mniam mniam

Ash2004-09-30 17:14
Znowu zapaskudziłam klawiaturę śliną......

villa2004-10-30 15:12
tak, zdjecie świetne

witch852005-05-07 20:45
Eh jako Marion Cole w "Drzwiach w podlodze" te jej smutne oczy... a z wiekiem coraz piekniejsza...

RITA2006-07-28 16:51
To co w kobiecie najpiekniejsze ONA to ma..była moją ekranową miłoscią.

qetuo2010-01-14 12:24
Jest PRZEPIĘKNA,moc sex-u

labryska19892010-07-24 19:37
w dzieciństwie zachwycałam się nią w "Moja macocha jest kosmitką" ;)

Paty92les_wawa2010-10-12 16:13
Podobna troche do Urszuli..;)

AnitaKruk2012-04-24 14:04
Dalej jest: SUPER !! ♥♥♥♥♥


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Strona Kim Basinger należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
zoo
  ZASADY GŁOSOWANIA  
Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.
Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.
Aby głosować musisz być zalogowana.

  NOWE W RANKINGU  
NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Donald Trump nie chce finansowania organizacji promujących aborcję za granicą
justsomebody10 Posługiwanie się przykładem N. Vujicica nie ma, moim zdaniem, większego sensu, bo to jest wyjątek na tle setek tysięcy niepełnosprawnych. Od dzieciństwa był otoczony opieką, wsparciem,... opinia dodana 2017-02-11 13:52:24
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Lesbos Najlepsze opowiadania erotyczne - Warnock Kathleen
Ciekawe opowiadania :) wciągające ! polecam.\r\n\r\nPS. Odsprzedam za pare groszy . Więcej info na @.

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2017