Edyta Olszówka

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 4.66 /głosów: 53

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!

Edyta Olszówka (źródło: www.gudejko.pl)
Edyta Olszówka (źródło: www.gudejko.pl)
Data urodzenia: 15 grudnia 1971
Miejsce urodzenia: Strzelec
Zawód: aktorka

Jest absolwentką wydziału aktorskiego PWSFTViT w Łodzi (1994). Jest związana z Teatrem Powszechnym w Warszawie. Występuje również w Teatrze Telewizji, serialach i filmach.

Filmografia:
2003: Rodzinka jako Malwina
2003: Ciało jako Sandra West
2002: Samo życie jako Maria Majewska
2001: Tam i z powrotem jako Krystyna
2001: Garderoba damska jako Magda Byczewska
2000: Przetrwać noc jako Iza
2000: Noc świętego Mikołaja jako Iza Supel
2000: Pół serio
2000: Zakochani jako matka Zosi
2000: Sezon na leszcza jako żona policjanta
2000: Strefa ciszy jako Iza
1999: Palce lizać jako Kasia Rudzka
1999: Ja, Malinowski jako Laura Malinowska
1999: Randka z diabłem jako Joanna
1998: Elvis i Marilyn (Elvjs e Merilijn) jako Ileana/Merilijn
1998: Złoto dezerterów jako sołtysowa
1997: Wojenna narzeczona (Bride of War) jako Stasia
1997: Przystań jako Jola
1995: Prowokator jako Hanka
1995: Ekstradycja jako Narkomanka "Mysza", córka Ratyńskiego
1994: Spis cudzołożnic jako Iza Gęsiareczka
1994: Anioł śmierci (Blood of the Innocent) jako kelnerka
1993: Motyw cienia (Hollow man, The) jako Mina-Moona
1992: Psy jako Pielęgniarka
Data publikacji w portalu: 2005-05-15

Fanklub Edyta Olszówka

UJaali ·

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

Yfandes2005-05-15 12:49
W końcu ;)

dont_hurt_me2005-05-21 15:56
no właśnie, olszówki to tu dawno brakowało :)

happy_girl2005-09-09 14:25
tylko nie ta idiotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kiszka2005-11-23 01:36
hmh..widziałam ja wczoraj..nieładna ona taka;/

pandora852008-02-10 00:02
8 punktów za spektakl "Dotyk" z teatru Powszechnego w Warszawie i za to co mówi o problemie homoseksualizmu w Polsce...

UJaali2008-08-13 21:12
zjadłabym ją na śniadanie... W wywiadzie w tvnStyle była cudna :)

Paty92les_wawa2010-09-07 17:32
Ma bardzo seksowny glos;)


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Witaj, Zaloguj się

ZASADY GŁOSOWANIA

Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.

Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.

Aby głosować musisz być zalogowana.

NOWE W RANKINGU

NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Bycie gejem na Kaukazie - film online.
RysioPyyysio Mimo skali kampanii karnej żaden z Czeczenów nie zwrócił się do rosyjskich organów ścigania z oskarżeniem.😜 opinia dodana 2019-02-19 13:19:56
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Rose Madder - King Stephen
d should provide a cushty support for any heel along with ankle.\nWakeboard basics vary in elasticity...

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2019