Alanis Morissette

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 5.36 /głosów: 111

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!




data urodzenia: 1 czerwca 1974
miejsce urodzenia: Ottawia, Kanada

Tej pani chyba nikomu przedstawiać nie trzeba. Ostatnio łagodniejsza choć dzięki debiutanckiemu albumowi Jagged Little Pill zyskała przydomek "pierwszej damy gniewu". Na którymś z rozdań nagród grammy została zapowiedziana (cytat z pamięci) jako autorka ksiązki "Kobiety są z Wenus, a mężczyźni są z gówna" :D


Dyskografia:
Jagged Little Pill, 1995
Supposed Former Infatuation Junkie, 1998
MTV Unplugged, 1998
Under Rug Swept, 2002
Feast On Scraps, 2002
So-Called Chaos, 2004
Jagged Little Pill Acoustic, 2005
The Collection, 2005

Filmy i sztuki teatralne:
Dogma, film, 1999
The Vagina Monologues, sztuka, 1999
Sex and the City, serial TV, 1999
Jay and Silent Bob Strike Again, film, 2000
Curb Your Enthusiasm, serial TV, 2000
Celebridate, serial TV (Brazylia), 2003
The Exonerated, sztuka, 2003
De-Lovely, film, 2004
American Dreams, serial TV, 2004
Absolut6na9
Data publikacji w portalu: 2005-10-14

Fanklub Alanis Morissette

dark_shadow · XAniela ·

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

Rosz2005-12-27 18:23
W krótkich dobrze, ale w dłuższych jeszce lepiej:)

kizia__mizia2006-05-19 14:16
choć ma gruby tyłek to plus

squeeze  randk_a@o2.pl2006-08-21 17:54
..isn't it ironic, don't you think;) lubię tą dziewoję i już;p

Fijolek2007-04-09 22:20
mam ja stale w moim empetrojniku i uwazam za jedna z piekniejszych kobiet ameryki:)

fella_842011-02-15 19:51
a ja bardzo lubię jej głos :)

wijola2012-11-17 16:09
uwielbiam :)


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Witaj, Zaloguj się

ZASADY GŁOSOWANIA

Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.

Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.

Aby głosować musisz być zalogowana.

NOWE W RANKINGU

NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

opowiadania_erotyczne Sąsiadeczka
halusia Chciałabym tak przeżyć opinia dodana 2019-02-03 10:36:13
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Rose Madder - King Stephen
d should provide a cushty support for any heel along with ankle.\nWakeboard basics vary in elasticity...

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2019