Leisha Hailey

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 6.05 /głosów: 631

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!

Leisha Hailey
Leisha Hailey

data urodzenia: 11 lipca 1971 r.
miejsce urodzenia: Okinawa, Japonia
aktorka

W The L Word zagrała Alice Pieszecki. Do 2002 przez 6 lat była związana z K.D. Lang, obecnie spotyka się z Niną Garduno. Skończyła American Academy of Dramatic Arts w Nowym Jorku. Występuje w epizodach seriali telewizyjnych. W latach 1992-98 wydała kilka płyt z Heather Grody jako "The Murmurs", potem "Gush". w 2005 roku założyła Hailey Records Marfa.
W 2008 roku wydała w duecie z Camila Grey jako Uh Huh Her album Common Reaction.
W 2011 ukazał się album Nocturnes.

Filmografia:
2011: Fertile Ground jako Emily Weaver
2009: Make Up jako Shelley Cabot
2007: La Cucina jako Shelly
2004: The L Word jako Alice Pieszecki
2002: Snowflake Crusade, The jako Marigold
2001: Size Em Up jako Clea Shapiro
1999: Sleeping Beauties jako Sno Blo Band
1997: All Over Me jako Lucy

Data publikacji w portalu: 2005-12-10
Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

bikre2005-12-27 00:00
następna z moich pięknych ;) głosujcie a nie będziecie żałować :)

Karolina842005-12-27 22:31
Zgadzam się ona ma w sobie poprostu to coś, ona jest wspaniała :*

lenuchaaa2006-01-26 01:39
oj ma to cos ... hmmm tylko co ?:P

Cudowna2006-03-14 14:58
Lenuchaaa czas najwyzszy odpowiedziec Ci na pytanie. Leisha potrafi w niesamowity sposob polaczyc cieplo i seksownosc z poczuciem humoru. Oczywiscie pisze przez pryzmat postaci jaka odtwarza w L word, czyli Alice. Leisha zagrala Alice po prostu cudownie- jest przezabawna i kochana, do tego troche zwariowana i smieszna. Uwielbiam ta postac! Leisha swietnie oddaje Alice- niby biseksualistke a tak naprawde nikt tak nie kocha kobiet jak Alice- jej obsesyja milosc do Dany z poczatku bawi a na koniec wzrusza. Poza tym Leisha jako jedyna z ekipy L worda od poczatku nie kryla sie z tym, ze jest les. zreszta trudno byloby jej udawac hetero, skoro ma za soba wieloletni zwiazek z k.d.lang.

szpuntek-162006-04-19 18:08
nie nie nie...

kizia__mizia2006-05-19 13:52
mhm...

darknicegirl2006-06-17 19:32
nie nie nie ona na pewno nie

Karolina842006-06-29 12:00
szpuntek-16 i darknicegirl czemu nie? Leisha jest po prostu swietna, może te zdjęcia na tej stronie nie są najlepsze (odsyłam na jej oficjalna strone jest na co popatrzeć :) )jest fajna i sympatyczna dziewczyną i jest bardzo piękna

kwiatekss-892007-06-21 18:52
taka urocza kobitka

kropka822007-11-28 15:23
Witam Panie:D Cudowna rola, cudowna Kobieta same pozytywy:D zycze Jej powodzenia! Pozdrawiam!

maadzia__2009-11-08 15:57
Tej pani mówię stanowcze: tak. Jest cudowna :)

grus872009-12-11 17:33
Zdecydowane TAK :)

alyster2009-12-13 23:14
oj tak!

mloda1102009-12-31 10:58
Mmmmm... Alice....Cudowna;)taką bym mogla mieć;)Oczywiscie na tak;*

Alinka762010-01-02 17:08
jest zarąbista,w szczególności w filmie "Słowo na L".Szkoda,że ja nie mam takiej laski :)

Alinka762010-01-02 17:09
poprawka oczywiście na tak :)

labryska19892010-07-24 19:43
chyba moja ulubiona postać w "The L Word" ;) no i miło, że jest "nasza" :D

damica2010-09-07 14:24
LEISHA!!!!!!!!!! kocham....w Alice zakochałam się od razu:D

angiee342010-09-30 21:56
pełna uroku,seksu,poczucia humoru....kobietka z charrrakterkiem..a takie lubię najbardziej...;)...oczywiście na tak;)*

Julia552010-10-06 18:52
W "L W" jest przekonująca - gra świetnie.

Paty92les_wawa2010-11-02 16:08
Urocza kobietka;)

volley2010-12-06 11:04
Jest idealna...A ten uśmiech...Klękajcie narody Królowa nadchodzi...

mnemo2010-12-27 20:08
po prostu wspaniała! ;)

CommandoGIRL2010-12-30 01:18
uwielbiam ją...i te jej wpadki..."ups...sorry shane".... no kocham alice =D

mtx2011-01-02 16:13
pomijając jej wkład w TLW - w All over me też była bardzo dobra - właściwie uratowała ten film..

amazonka942011-01-06 00:54
Jest cudowna ;)

kokita2011-02-25 13:52
Cudowna jest!!! Kocham ją:* Ideał kobety:)

hidden_prey2011-05-02 14:43
Ładna jest :)

panda692011-05-22 01:27
Leisha Polki są piękne nie tylko zewnętrznie. Ale już masz partnerkę .Talenciara z Ciebie .Masz niepowtarzalny naturalny talent aktorski.

penseeserrantes2012-03-22 02:32
cudowna i wszechstronnie utalentowana : )

niedamnazwy2012-05-01 09:21
Byście dały jakieś nowsze zdjęcie. To z długimi włosami. Przecudowna jest w nowych teledyskach UHH.

niedamnazwy2012-05-02 16:46
w starych też;)

nnatalia942015-05-22 21:57
Jest świetna! Do tego gra w zespole i świetnie wygląda, szczególnie ostatnio!

paty1282015-08-05 23:49
ja już gdzieś słyszałam tą piosenkę


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Strona Leisha Hailey należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
zoo
  ZASADY GŁOSOWANIA  
Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.
Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.
Aby głosować musisz być zalogowana.

  NOWE W RANKINGU  
NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Donald Trump nie chce finansowania organizacji promujących aborcję za granicą
justsomebody10 Posługiwanie się przykładem N. Vujicica nie ma, moim zdaniem, większego sensu, bo to jest wyjątek na tle setek tysięcy niepełnosprawnych. Od dzieciństwa był otoczony opieką, wsparciem,... opinia dodana 2017-02-11 13:52:24
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Lesbos Najlepsze opowiadania erotyczne - Warnock Kathleen
Ciekawe opowiadania :) wciągające ! polecam.\r\n\r\nPS. Odsprzedam za pare groszy . Więcej info na @.

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2017