Agnieszka Krukówna

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 2.31 /głosów: 42

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!


data urodzenia:

20 marca 1971 r.

miejsce urodzenia:

Chorzów, Polska



Wybrana filmografia:

1999: Egoiści

1999: Fuks jako Sonia

1998: Ogniem i mieczem

1997: Farba

1997: Boża podszewka (serial TV)

1995: Pestka

1994: Dama kameliowa

1993: Kolejność uczuć

1993: Lista Schindlera
Data publikacji w portalu: 2004-02-05

Fanklub Agnieszka Krukówna

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

dzidka2004-03-17 14:54
chyba jednak w tym rankingu potraktowano ją zbyt brutalnie!

dead star2004-04-18 17:25
W "Farbie" była koszmana. W ogóle ten film to jakiś koszmar,może mi się przyśnił?

werikoka2004-06-18 00:06
brzydula:/ na max chce być sexy i kontrowersyjna, a nie jest

starter2004-09-03 18:48
Co ona tu robi? To chyba jakas totalna pomylka!

kafka2011-04-03 13:43
mówcie co chcecie ale rola w bożej podszewce to chyba jej życiowa rola.Dobry serial i dobra rola


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Witaj, Zaloguj się

ZASADY GŁOSOWANIA

Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.

Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.

Aby głosować musisz być zalogowana.

NOWE W RANKINGU

NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Maria Skłodowska-Curie kobietą wszech czasów
smaku Ciekawe dlaczego? Nie znam zbytnio historii tej pani, ale znam ją na tyle, że dla mnie była badaczką, naukowcem, pracowała sobie jak naukowiec nad tym, co sobie wybrała, na dodatek... opinia dodana 2019-08-21 17:10:06
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Goblin Market - Rossetti Christina
A mnie się to tłumaczenie podoba. Jestem anglistką, literaturoznawczynią, i mogę zapewnić, że fragmenty...

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2019