Agnieszka Krukówna

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 2.31 /głosów: 42

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!


data urodzenia:

20 marca 1971 r.

miejsce urodzenia:

Chorzów, Polska



Wybrana filmografia:

1999: Egoiści

1999: Fuks jako Sonia

1998: Ogniem i mieczem

1997: Farba

1997: Boża podszewka (serial TV)

1995: Pestka

1994: Dama kameliowa

1993: Kolejność uczuć

1993: Lista Schindlera
Data publikacji w portalu: 2004-02-05

Fanklub Agnieszka Krukówna

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

dzidka2004-03-17 14:54
chyba jednak w tym rankingu potraktowano ją zbyt brutalnie!

dead star2004-04-18 17:25
W "Farbie" była koszmana. W ogóle ten film to jakiś koszmar,może mi się przyśnił?

werikoka2004-06-18 00:06
brzydula:/ na max chce być sexy i kontrowersyjna, a nie jest

starter2004-09-03 18:48
Co ona tu robi? To chyba jakas totalna pomylka!

kafka2011-04-03 13:43
mówcie co chcecie ale rola w bożej podszewce to chyba jej życiowa rola.Dobry serial i dobra rola


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Witaj, Zaloguj się

ZASADY GŁOSOWANIA

Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.

Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.

Aby głosować musisz być zalogowana.

NOWE W RANKINGU

NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

opowiadania_erotyczne Sąsiadeczka
halusia Chciałabym tak przeżyć opinia dodana 2019-02-03 10:36:13
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Rose Madder - King Stephen
d should provide a cushty support for any heel along with ankle.\nWakeboard basics vary in elasticity...

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2019