Julia Roberts

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 5.43 /głosów: 92

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!


data urodzenia:

28 października 1967

miejsce urodzenia:

Smyrna w stanie Georgia, USA



Wybrana filmografia :

Ocean's Eleven: Ryzykowna gra - 2001

Mexican, The - 2001

Erin Brockovich - 2000

Uciekająca panna młoda - 1999

Notting Hill - 1999

Teoria spisku - 1997

Mój chłopak się żeni - 1997

Wszyscy mówią: Kocham cię - 1996

Sypiając z wrogiem - 1991

Za wcześnie umierać - 1991

Hook - 1991

Linia życia - 1990

Pretty Woman - 1990

Stalowe magnolie - 1989
Data publikacji w portalu: 2004-02-05

Fanklub Julia Roberts

skarbonka ·

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

dead star2004-04-18 15:07
Wieśniara,beztalencie,narkomanka,neurotyczka i twarz jak wyjdź stąd.Co ona ma zamiast górnej wargi? Po prostu wszystko ma na "nie", skąd tyle uwielbienia?

Death2004-05-24 21:14
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ!!

werikoka2004-06-17 23:38
duże brawa, jest ostatnia na liście i niech spada

homos2004-08-06 08:49
ona też już dosyć się tu nabyła ;)

imisiom2004-10-26 22:33
jedyna koibeta ktora ma tutaj minus

homos2004-10-28 00:47
to już chyba kres jej pobytu tutaj...

villa2004-10-30 15:07
.. i dobrze!

28konto22008-07-15 08:04
hehe chyba nieeeee:P

ippon2009-02-10 13:59
po tych postach sadzę,że macie panie jakieś kompleksy!!! jak dla mnie tej kobiecie nic nie brakuje!!!!

agulastic2009-12-18 19:09
i ja równiż zgodzę się ze zdaniem koleżanki. Od zawsze miałam do niej sentyment i mogę wam dziewczyny zyczyc na świeta lusterek powiekszajacych!!

mimi402010-11-06 18:10
ja ją uwielbiam z każdym rokiem bardziej, jest jak wino im starsza tym lepsza, nie rozumiem tych słów panienek poniżej wieku dorosłości, nie podoba wam to spoko, ale te teksty...żal i żenada..

mimi402010-11-06 18:10
ja ją uwielbiam z każdym rokiem bardziej, jest jak wino im starsza tym lepsza, nie rozumiem tych słów panienek poniżej wieku dorosłości, nie podoba wam to spoko, ale te teksty...żal i żenada..

Elutka2010-12-27 22:08
Na pęcherz pławny ! Ktoś jej ryło maczetą rozłupał ?


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Strona Julia Roberts należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje

Witaj, Zaloguj się

ZASADY GŁOSOWANIA

Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.

Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.

Aby głosować musisz być zalogowana.

NOWE W RANKINGU

NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

opowiadania_erotyczne Sąsiadeczka
halusia Chciałabym tak przeżyć opinia dodana 2019-02-03 10:36:13
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Rose Madder - King Stephen
d should provide a cushty support for any heel along with ankle.\nWakeboard basics vary in elasticity...

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2019