Julia Roberts

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 5.43 /głosów: 92

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!


data urodzenia:

28 października 1967

miejsce urodzenia:

Smyrna w stanie Georgia, USA



Wybrana filmografia :

Ocean's Eleven: Ryzykowna gra - 2001

Mexican, The - 2001

Erin Brockovich - 2000

Uciekająca panna młoda - 1999

Notting Hill - 1999

Teoria spisku - 1997

Mój chłopak się żeni - 1997

Wszyscy mówią: Kocham cię - 1996

Sypiając z wrogiem - 1991

Za wcześnie umierać - 1991

Hook - 1991

Linia życia - 1990

Pretty Woman - 1990

Stalowe magnolie - 1989
Data publikacji w portalu: 2004-02-05

Fanklub Julia Roberts

skarbonka ·

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

dead star2004-04-18 15:07
Wieśniara,beztalencie,narkomanka,neurotyczka i twarz jak wyjdź stąd.Co ona ma zamiast górnej wargi? Po prostu wszystko ma na "nie", skąd tyle uwielbienia?

Death2004-05-24 21:14
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ!!

werikoka2004-06-17 23:38
duże brawa, jest ostatnia na liście i niech spada

homos2004-08-06 08:49
ona też już dosyć się tu nabyła ;)

imisiom2004-10-26 22:33
jedyna koibeta ktora ma tutaj minus

homos2004-10-28 00:47
to już chyba kres jej pobytu tutaj...

villa2004-10-30 15:07
.. i dobrze!

28konto22008-07-15 08:04
hehe chyba nieeeee:P

ippon2009-02-10 13:59
po tych postach sadzę,że macie panie jakieś kompleksy!!! jak dla mnie tej kobiecie nic nie brakuje!!!!

agulastic2009-12-18 19:09
i ja równiż zgodzę się ze zdaniem koleżanki. Od zawsze miałam do niej sentyment i mogę wam dziewczyny zyczyc na świeta lusterek powiekszajacych!!

mimi402010-11-06 18:10
ja ją uwielbiam z każdym rokiem bardziej, jest jak wino im starsza tym lepsza, nie rozumiem tych słów panienek poniżej wieku dorosłości, nie podoba wam to spoko, ale te teksty...żal i żenada..

mimi402010-11-06 18:10
ja ją uwielbiam z każdym rokiem bardziej, jest jak wino im starsza tym lepsza, nie rozumiem tych słów panienek poniżej wieku dorosłości, nie podoba wam to spoko, ale te teksty...żal i żenada..

Elutka2010-12-27 22:08
Na pęcherz pławny ! Ktoś jej ryło maczetą rozłupał ?


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Strona Julia Roberts należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje

Witaj, Zaloguj się

ZASADY GŁOSOWANIA

Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.

Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.

Aby głosować musisz być zalogowana.

NOWE W RANKINGU

NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Maria Skłodowska-Curie kobietą wszech czasów
smaku Ciekawe dlaczego? Nie znam zbytnio historii tej pani, ale znam ją na tyle, że dla mnie była badaczką, naukowcem, pracowała sobie jak naukowiec nad tym, co sobie wybrała, na dodatek... opinia dodana 2019-08-21 17:10:06
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Goblin Market - Rossetti Christina
A mnie się to tłumaczenie podoba. Jestem anglistką, literaturoznawczynią, i mogę zapewnić, że fragmenty...

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2019