Audrey Tautou

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 5.41 /głosów: 94

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!




data urodzenia: 9 sierpnia 1978
miejsce urodzenia: Beaumont, Francja
aktorka

Najbardziej znana z kreacji w filmie Amelia. Nagradzana za role w filmach Salon pieknosci Venus, Amelia, Milosc. Nie przeszkadzac!, Coco Chanel.


Filmografia:
2013 L'ecume des jours (pre-production)
2012 Casse-tête chinois (pre-production)
2011 La délicatesse jako Nathalie
2011 Des vents contraires jako Sarah Anderen
2010 De vrais mensonges jako Émilie Dandrieux
2009 Coco Chanel jako Gabrielle 'Coco' Chanel
2007 Po prostu razem jako Camille Fauque
2006 Miłość. Nie przeszkadzać! jako Irène
2006 Kod da Vinci jako Sophie Neveu
2005 Smak życia 2 jako Martine
2004 Bardzo długie zaręczyny jako Mathilde
2003 Tylko nie w usta jako Huguette Verberie
2002 Niewidoczni jako Senay Gelik
2002 Smak życia jako Martine
Kocha ...Nie kocha! - 2002
Niewidoczni - 2002
Amelia (Fabuleux destin d'Amélie Poulain, Le) - 2001
Bóg jest wielki, a ja malutka - 2001
Data publikacji w portalu: 2004-02-05

Fanklub Audrey Tautou

enzymowka · hrabianka · Ireth · kaziabum · skinnyAisha · wild_flowers · XAniela ·

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

nałka2004-03-05 22:45
litości!!! co ona tu robi?

tatanka2004-03-07 11:40
jest piekna kobieta nie rozumiem tego litowania!

nałka2004-03-13 22:48
no nie, to kpina! nie ma choćby Isabelle Adjani, a jest ta cipcia, do tego bardzo nieznośnie manieryczna, grajaca ciągle tę samą role.

Sinea2004-03-16 19:24
Trzeba bylo obejrzec jej zdjecia nie z tych glupich filmow typu "Amelia",tylko takie prywatne na ktorejs z jej stron kiedy ma bardzo bardzo krotkie wloski i wyglada co najmniej slicznie:-)

dzidka2004-03-17 14:51
ja też jej nie lubię! mam nadzieje, że wypadnie przy najbliższej okazji!

kasjopea2004-03-20 21:22
ale wy jestescie okrutne dla tej pani taka slodka kobietka a co do filmu amelia to wypraszam sobie, bo to bardzo ladny film

liv_2004-03-23 15:48
http://www.audrey-tautou.konta.waw.pl/galerie/index.htm - zdjęcia aktorki jakby ktoś chciał...

liv_2004-03-23 15:51
http://free.of.pl/n/nino/foto.htm i jeszcze ta stronka

homos2004-04-03 15:45
liv, po co jeszcze pogrążasz tą dziewczynę? ;-)

pemek2004-04-14 13:33
Najpiekniejsze kobiety www.sexkocieta.glt.pl

nałka2004-04-15 13:21
najpiękniejsze wg kogo?

dead star2004-04-17 22:46
No nie...tu juz brak mi slow.Ona jest niedorozwinieta.Te filmy musza byc koszmarne.Po cieplych kluchach mozna miec niestrwanosc.

dzidka2004-04-26 23:54
niech wreszcie wyleci! tylko blokuje miejsce! :(

les_queer2004-05-22 00:02
ktora to jest taka niedobra???? i co wy dziewczeta chcecie od niej? a filmy wcale nie sa koszmarne dla waszej wiadomosci

les2004-06-10 18:55
ja! ja! ja! :-))))))

labryska19892008-04-17 22:40
mój ideał z Francji ;)

wild_flowers2008-07-05 17:49
bardzo ciekawa osobowść.

bacardi2009-04-24 16:47
gdyby żyła w Pl stałaby się twarzą PiSu.

gingerhead2009-08-15 12:58
Gra ciągle tę samą rolę?? Czy może osoby wydające takie opinie widziały po prostu tylko jeden film z nią w roli głównej? ;P Uwielbiam ją.

red_sun_792010-02-24 20:35
:-)

black_tears2010-04-28 13:21
śliczna, bardzo mi się podobała jej gra z Kodzie Da Vinci i "Miłość, Nie Przeszkadzać", w amelii tak średnio ale generalnie wg mnie uzdolniona młoda aktorka.


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Strona Audrey Tautou należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje

Witaj, Zaloguj się

ZASADY GŁOSOWANIA

Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.

Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.

Aby głosować musisz być zalogowana.

NOWE W RANKINGU

NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Maria Skłodowska-Curie kobietą wszech czasów
smaku Ciekawe dlaczego? Nie znam zbytnio historii tej pani, ale znam ją na tyle, że dla mnie była badaczką, naukowcem, pracowała sobie jak naukowiec nad tym, co sobie wybrała, na dodatek... opinia dodana 2019-08-21 17:10:06
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Goblin Market - Rossetti Christina
A mnie się to tłumaczenie podoba. Jestem anglistką, literaturoznawczynią, i mogę zapewnić, że fragmenty...

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2019