Katarzyna Skrzynecka

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 2.71 /głosów: 42

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!


data urodzenia:

3 grudnia 1970

miejsce urodzenia:

Polska



Wybrana filmografia:

2001: Listy miłosne

2000: Duża przerwa

1997: Księga wielkich życzeń

1997: Królowa złodziei

1996: Nocne graffiti
Data publikacji w portalu: 2004-02-05

Fanklub Katarzyna Skrzynecka

chicago_les ·

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

nałka2004-03-13 23:00
kpina! miernota plywająca latami w polskim szoł-biznesie. slaba aktorka, slaba piosenkarka, średiniej mądrości osoba, jest znana dzieki bywaniu na balach i przyjeciach. wg mnie nie powinna się znalezc w tym rankingu!

Avantasia2004-03-14 13:15
oj nałko.. a co my niby oceniamy? to, że jest świetną aktorką? nie! to na pewno też uwzględniamy przy innych paniach, że lubimy ich śpiew bądź grę aktorską, ale w tym rankingu głosowanie dotyczy głównie walorów zewnętrznych. a sesję w playboyu miała świetną! polecam..

dzidka2004-03-20 09:37
ale czy głupia kobieta może być piękna????? ;-)

les2004-04-03 15:57
dzidka, bardzo dobre pytanie! :-) stawiam je sobie od lat ;-)

Cudowna2006-02-12 01:48
Nie no ludzie bez przesady, dlaczego wieszacie psy na pani Kasi? Dziwia mnie opinie, ze jest glupia- czyzby az tyle osob znalo ja osobiscie? Ja niestety moge oprzec swoj osad wylacznie na wywiadach z nia i opinii kolegi, ktory mial kiedys przyjemnosc poznac Ja osobiscie- to urocza, sympatyczna kobieta. Zabawna, z poczuciem humoru. Nie zawsze dobrze ubrana. Zyczliwa. Na pewno nie glupia. No chyba, ze zawisc spac nam nie daje i glupote przypisuje kazdej pieknej kobiecie

squeeze  randk_a@o2.pl2008-03-03 22:25
oczywiscie ze glupia kobieta piekną byc nie moze .. to sie wyklucza;) precz z tą babą stąd!

EMISs2010-03-22 15:46
gała ! precz... ;p

Elutka2010-12-27 21:32
Sorki ,stare próchno nijakie i kiczowate ,i tak tupie .


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Witaj, Zaloguj się

ZASADY GŁOSOWANIA

Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.

Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.

Aby głosować musisz być zalogowana.

NOWE W RANKINGU

NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Maria Skłodowska-Curie kobietą wszech czasów
smaku Ciekawe dlaczego? Nie znam zbytnio historii tej pani, ale znam ją na tyle, że dla mnie była badaczką, naukowcem, pracowała sobie jak naukowiec nad tym, co sobie wybrała, na dodatek... opinia dodana 2019-08-21 17:10:06
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Goblin Market - Rossetti Christina
A mnie się to tłumaczenie podoba. Jestem anglistką, literaturoznawczynią, i mogę zapewnić, że fragmenty...

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2019