Katarzyna Skrzynecka

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 2.71 /głosów: 42

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!


data urodzenia:

3 grudnia 1970

miejsce urodzenia:

Polska



Wybrana filmografia:

2001: Listy miłosne

2000: Duża przerwa

1997: Księga wielkich życzeń

1997: Królowa złodziei

1996: Nocne graffiti
Data publikacji w portalu: 2004-02-05

Fanklub Katarzyna Skrzynecka

chicago_les ·

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

nałka2004-03-13 23:00
kpina! miernota plywająca latami w polskim szoł-biznesie. slaba aktorka, slaba piosenkarka, średiniej mądrości osoba, jest znana dzieki bywaniu na balach i przyjeciach. wg mnie nie powinna się znalezc w tym rankingu!

Avantasia2004-03-14 13:15
oj nałko.. a co my niby oceniamy? to, że jest świetną aktorką? nie! to na pewno też uwzględniamy przy innych paniach, że lubimy ich śpiew bądź grę aktorską, ale w tym rankingu głosowanie dotyczy głównie walorów zewnętrznych. a sesję w playboyu miała świetną! polecam..

dzidka2004-03-20 09:37
ale czy głupia kobieta może być piękna????? ;-)

les2004-04-03 15:57
dzidka, bardzo dobre pytanie! :-) stawiam je sobie od lat ;-)

Cudowna2006-02-12 01:48
Nie no ludzie bez przesady, dlaczego wieszacie psy na pani Kasi? Dziwia mnie opinie, ze jest glupia- czyzby az tyle osob znalo ja osobiscie? Ja niestety moge oprzec swoj osad wylacznie na wywiadach z nia i opinii kolegi, ktory mial kiedys przyjemnosc poznac Ja osobiscie- to urocza, sympatyczna kobieta. Zabawna, z poczuciem humoru. Nie zawsze dobrze ubrana. Zyczliwa. Na pewno nie glupia. No chyba, ze zawisc spac nam nie daje i glupote przypisuje kazdej pieknej kobiecie

squeeze  randk_a@o2.pl2008-03-03 22:25
oczywiscie ze glupia kobieta piekną byc nie moze .. to sie wyklucza;) precz z tą babą stąd!

EMISs2010-03-22 15:46
gała ! precz... ;p

Elutka2010-12-27 21:32
Sorki ,stare próchno nijakie i kiczowate ,i tak tupie .


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Witaj, Zaloguj się

ZASADY GŁOSOWANIA

Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.

Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.

Aby głosować musisz być zalogowana.

NOWE W RANKINGU

NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Bycie gejem na Kaukazie - film online.
RysioPyyysio Mimo skali kampanii karnej żaden z Czeczenów nie zwrócił się do rosyjskich organów ścigania z oskarżeniem.😜 opinia dodana 2019-02-19 13:19:56
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Rose Madder - King Stephen
d should provide a cushty support for any heel along with ankle.\nWakeboard basics vary in elasticity...

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2019