Michèle Laroque

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 3.31 /głosów: 13

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!


Data urodzenia: 15 czerwiec 1960
Miejsce urodzenia: Nicea
Francuska scenarzystka i aktorka.
Po matce ma w połowie rumuńskie pochodzenie.

Wybrana filmografia:

"Pédale dure" 2004
"Malabar Princess" 2003
"La Chose publique" 2003
"La Planète au trésor, un nouvel univers" (Treasure planet) 2001
"J'ai faim !!!" 2001
"Le Placard" 2000
"Epouse-moi" (Wyjdź za mnie) 1999
"Doggy Bag" 1998
"Serial lover " 1997
"Ma vie en rose" (Różowe lata) 1997
"Le Plus beau métier du monde" 1996
"Pedale douce" 1996
Data publikacji w portalu: 2004-03-04

Fanklub Michèle Laroque

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

les2004-04-20 23:13
sympatyczna na pewno, ale czy cos wiecej?

wino2004-07-07 12:25
fajna babka, ma u mnie plusa


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Witaj, Zaloguj się

ZASADY GŁOSOWANIA

Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.

Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.

Aby głosować musisz być zalogowana.

NOWE W RANKINGU

NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Bycie gejem na Kaukazie - film online.
RysioPyyysio Mimo skali kampanii karnej żaden z Czeczenów nie zwrócił się do rosyjskich organów ścigania z oskarżeniem.😜 opinia dodana 2019-02-19 13:19:56
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Rose Madder - King Stephen
d should provide a cushty support for any heel along with ankle.\nWakeboard basics vary in elasticity...

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2019