Doda

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 3.48 /głosów: 31

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!

Doda GALA GLAMOUR 2011 fot. z dodaqueen.com
Doda GALA GLAMOUR 2011 fot. z dodaqueen.com
Doda TOP TRENDY 2011 fot. z dodaqueen.com
Doda TOP TRENDY 2011 fot. z dodaqueen.com
Doda THE SEVEN TEMPTATIONS TOUR 2011 fot. z dodaqueen.com
Doda THE SEVEN TEMPTATIONS TOUR 2011 fot. z dodaqueen.com
wł. Dorota "Doda" Rabczewska
data ur. 15 lutego 1984
miejsce urodzenia: Ciechanów
- piosenkarka wykonująca muzykę z pogranicza popu i rocka, autorka tekstów.

Dorota "Doda" Rabczewska urodziła się 15 lutego 1984 w Ciechanowie.
Jej rodzicami są dwukrotny medalista mistrzostw świata w podnoszeniu ciężarów, Paweł Rabczewski, oraz Wanda Rabczewska (w młodości trenowała biegi i pchnięcie kulą). Uczęszczała do szkoły muzycznej (klasa fortepianu) oraz do Studium Wokalnego Elżbiety Zapendowskiej.

W 1994 r. wygrała Konkurs Piosenki Dziecięcej w Ciechanowie oraz wzięła udział w programie telewizji Polsat - Powitanie Lata w Gdańsku. Na początku 1998 przyjęto ją do teatru Studio Buffo ("Metro" czy "Przeżyj to sam").

W 2000 roku Doda została wybrana wokalistką grupy muzycznej Virgin

W 2002 roku Doda wzięła udział w reality show "Bar"

W 2004 roku wstąpiła do Mensa Polska. Zobacz wątek "Doda" na forum

Od 2007 rozpoczęła ona karierę solową.

Laureatka niezliczonej liczby nagród do Fryderyków przez Top Trendy, Mikrofony Popcornu, Złote Dzioby do Hitów Lata i Hitów dekady.

Niezaprzeczalnie najsłynniejsza polska celebrytka.


Dyskografia

Albumy solowe

Diamond Bitch (27 lipca 2007)
7 pokus głównych (30 maja 2011)

Virgin

Virgin (16 września 2002)
Bimbo (17 maja 2004)
Ficca (24 października 2005)


Data publikacji w portalu: 2011-07-19

Fanklub Doda

alexp ·

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

hidden_prey2011-07-21 08:01
Skąd ona się tu wzięła?

simone192011-07-24 18:32
gorszej propozycji nie było ?:)

Mopowa2011-08-22 07:15
Proszę was. Ona jest aseksualna.

katri782011-09-06 20:18
Nie jestem jej fanką!ale uważam,że powyższe opinie są przesadzone.

pati6782011-10-24 20:47
Jest strasznie plastikowa ale gdyby wygląd nadrabiała charakterem, jeszcze by uszło. Tymczasem - tu braki są jeszcze poważniejsze ;)

xillusionx2012-01-12 01:29
Zgadzam się z komentarzem powyżej..


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

zoo
  ZASADY GŁOSOWANIA  
Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.
Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.
Aby głosować musisz być zalogowana.

  NOWE W RANKINGU  
NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Donald Trump nie chce finansowania organizacji promujących aborcję za granicą
justsomebody10 Posługiwanie się przykładem N. Vujicica nie ma, moim zdaniem, większego sensu, bo to jest wyjątek na tle setek tysięcy niepełnosprawnych. Od dzieciństwa był otoczony opieką, wsparciem,... opinia dodana 2017-02-11 13:52:24
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Lesbos Najlepsze opowiadania erotyczne - Warnock Kathleen
Ciekawe opowiadania :) wciągające ! polecam.\r\n\r\nPS. Odsprzedam za pare groszy . Więcej info na @.

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2017