Magdalena Mielcarz

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 5.86 /głosów: 14

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!

Magdalena Mielcarz
Magdalena Mielcarz


data urodzenia: 3 marca 1978 r.
miejsce urodzenia: Warszawa
wzrost: 177 cm
- aktorka, modelka. W 2012 będzie promować debiutancką płytę.

W dzieciństwie śpiewała i tańczyła w zespole Gawęda. Absolwentka Wydziału Dziennikarstwa i Nauk Politycznych UW oraz trzyletnich studiów aktorskich w Bill AsperMaggi Flanigan Studio w Nowym Jorku.
Jako modelka pracowała głównie we Francji, Włoszech oraz Stanach Zjednoczonych, gdzie od 2004 roku mieszka. Od 2007 r. żona amerykańskiego prawnika i biznesmena Adriana Ashkenazy. Ma córkę Maję (2009).

Filmografia:

2011: Och, Karol 2 jako Beata
2009: Where Is Joel Baum? jako Anya
2009: Taras Bulba jako polska księżniczka Elżbieta Mazowiecka
2008: Kierowca jako Katarzyna
2007: Fałszerze - powrót Sfory jako Ola
2005: Solidarity jako Dorota
2004: Cena pożądania (Sotto falso nome) jako Ewa
2003: Fanfan Tulipan jako Henriette de France
2002: Quo vadis jako Ligia Kallina
1989: Paziowie jako królewna Jadwisia

Seriale:

2008: Brzydula jako Julia Sławińska

Programy telewizyjne:

2011: "The Voice of Poland" w TVP 2 - współprowadząca.
2010: "Top Model. Zostań modelką" w TVN - współprowadząca, trener

Data publikacji w portalu: 2011-11-27
Strona ze zdjęciami:

Fanklub Magdalena Mielcarz

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

Absolut6na92011-12-05 13:32
Dodałam (jeszcze ciepłe) video z nowej płyty. Muzycznie nie moje, ale głos pani Magda ma ładny.

fleurdumal2011-12-28 08:23
Czy przeszanowna Plastic Fantastic pozostanie już na wieki wieków na głównej, czy jest jakaś szansa, że kiedyś zobaczymy tu kogoś innego? -_-


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

zoo
  ZASADY GŁOSOWANIA  
Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.
Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.
Aby głosować musisz być zalogowana.

  NOWE W RANKINGU  
NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Donald Trump nie chce finansowania organizacji promujących aborcję za granicą
justsomebody10 Posługiwanie się przykładem N. Vujicica nie ma, moim zdaniem, większego sensu, bo to jest wyjątek na tle setek tysięcy niepełnosprawnych. Od dzieciństwa był otoczony opieką, wsparciem,... opinia dodana 2017-02-11 13:52:24
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Lesbos Najlepsze opowiadania erotyczne - Warnock Kathleen
Ciekawe opowiadania :) wciągające ! polecam.\r\n\r\nPS. Odsprzedam za pare groszy . Więcej info na @.

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2017