Elena Anaya

Aktualny wynik w rankingu 80 Kobiet: 6.15 /głosów: 55

Twój głos: Zaloguj się, aby zagłosować!




Data urodzenia: 17 lipca 1975 r
Miejsce urodzenia: Palencia, Castilla y León, Hiszpania
- aktorka

Najbardziej znane role Eleny to wampirzyca w Van Helsing oraz Vera w filmie Almodovara "Skóra, w której żyję". W 2010 roku zagrała w lesbijskim dramacie erotycznym Pokój w Rzymie (Habitación en Roma).
Można ją zobaczyć w teledysku w Justina Timberlake z 2006 jeden do piosenki SexyBack.

Wybrana filmografia:
2011 Skóra, w której żyję jako Vera
2010 Pokój w Rzymie jako Alba
2010 A bout portant jako Nadia Pierret
2009 Wyspa zaginionych jako Maria
2009 Cairo Time jako Kathryn
2008 Aurora i archanioł jako Ana
2007 W świecie kobiet jako Sofia Bunuel
2006 Kapitan Alatriste jako Angelica de Alquezar
2005 Delikatna jako Helen
2004 Dead Fish jako Mimi
2004 Van Helsing jako wampirzyca Drakuli
2002 Porozmawiaj z nią jako Angela
2001 Boskie jak diabli jako Pili
2001 Lucia i seks jako Belen Lozano

Data publikacji w portalu: 2012-01-02

Fanklub Elena Anaya

LaPielQueHabito · olive21 ·

Aby dołączyć do fanklubu musisz przyznać ocenę 7 lub 8.


Ta strona należy do rankingu 80 Kobiet. Zobacz też:
Aktualny ranking Ranking fanklubów Archiwum zmian Komunikaty Propozycje
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

LaPielQueHabito2012-01-04 02:35
Jako Vera - absolutnie bezbłędna!

sneaker852012-01-23 01:20
Cudowna! Prywatnie les ;)

Sonyaa2012-03-27 09:36
Wow.....te jej oczy! ......odlot...

Len2013-06-11 13:58
piękna


Dopisywanie opini, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Witaj, Zaloguj się

ZASADY GŁOSOWANIA

Głosujesz wybierając według własnych kryteriów i upodobania.

Głosujemy w skali od 1 do 8 na każdą z Pań, na stronie z jej opisem i zdjęciem.
Robimy to jeden raz w roku, oceny nie można zmieniać.

Aby głosować musisz być zalogowana.

NOWE W RANKINGU

NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

news Bycie gejem na Kaukazie - film online.
RysioPyyysio Mimo skali kampanii karnej żaden z Czeczenów nie zwrócił się do rosyjskich organów ścigania z oskarżeniem.😜 opinia dodana 2019-02-19 13:19:56
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Rose Madder - King Stephen
d should provide a cushty support for any heel along with ankle.\nWakeboard basics vary in elasticity...
© KOBIETY KOBIETOM 2001-2019