When the Night is Falling (Gdy zapada noc)

Camille i Martin są parą, oboje są też wykładowcami w tym samym kościelnym collegu. Akurat trafia się im okazja zmiany pracy na lepszą, pod warunkiem jednak, iż oboje zawrą związek małżeński.
film1
film1
Kiedy jednak zdycha pies Camille, zdaje sobie ona sprawę z tego, że bardziej kochała swego psa niż przyszłego męża. Wkrótce Camille poznaje Petrę, która się w niej zakochuje. Kobiety spotykają się ponownie, jednak Camille nie jest pewna swych uczuć do Petry. Gdy Martin wyjeżdża na weekend, Petra i Camille spotykają się w cyrku, w którym pracuje Petra i spędzają wspólnie noc. Kiedy Martin dowiaduje się o tym jest w szoku.
Film taki sobie - 5,5/10
Nata
Data publikacji w portalu: 2007-04-09
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

liska2007-05-31 21:56
hmmm... mnie sie podobal... troche bardziej niz 5,5/10 ale to bylo dawno, moze teraz tez bym mu wiecej nie dala :-)

amica2007-06-01 19:28
Film jest niezły 8/10

NieboBezDna2007-06-07 09:39
beznadziejny totalna kaszana nie wiem jak mozna mowic "fajny" o filmie w ktorym wystepuje tak kiepskie aktorstwo i fabula

suenaj2007-07-14 12:38
Rzecz o zmaganiach z własną tożsamością Ujęcia prawdopodobne przeplatane z czystą fikcją a ta przywodzi na myśl czas gdy nie walczyło się o miłość ze strachu przed upokorzeniem odrzuceniem i śmiesznością Co do sztuki aktorskiej jestem pod wrażeniem

Cam2007-07-30 04:19
Muzyka przyjemna dla ucha. Brawa dla Lesley Barber.

Yolka2007-10-11 20:29
8/10 ;-)

kamila2007-11-24 15:57
właśnie skończyłam oglądać...i jestem zauroczona! muzyką i plastyką cyrku...dla mnie 7/10,polecam.

kamilka2007-12-01 15:21
Film jest świetny :) Sliczne aktorki, bardzo ładne zdjęcia , muzyka i scena erotyczna ;) Fabuła raczej średnia, ale i tak gorąco polecam! Jakby ktoś szukał polskich napisków, tu są bardzo dobre http://www.opensubtitles.com/pl/subtitles/3163786/when-night-is-falling-pl

821m7xtrlu2008-02-01 05:21
ygu5pdi6n5f h98k1fws9mljqvw z24l2nlzdqcj

lipitor Text=lipitor2008-03-07 23:21
<Text>

prozac Text=prozac o2008-03-09 05:11
<Text>

mike2008-03-28 22:05
uqNHTd df09v03fv73f7fv74ffh

marky2008-03-29 04:01
XRcq5v 23e230vm45t9n5t9vv6

fred2008-04-09 20:29
ppVsbx gb8g7b6gf6b55sd4fmz

I am2008-04-11 01:25
It is a member of the site.

oczylasu2008-09-05 20:37
szukam napisów do tego filmu pomocy

fella_842010-05-21 06:34
ten film ostatnio ściągnęłam .. troszeczkę mnie pozytywnie zaskoczył .. myślałam, że to będzie kolejna łzawa historia, ale się pomyliłam .. polecam ten film .. warto :)

salanderlis2010-07-08 15:35
film jest nietypowy, ale myślę, że warto, no bo w sumie czemu nie? :)

Arayanne2010-12-13 12:50
Podobał mi się bardzo 8/10

LaPielQueHabito2011-12-30 02:19
Nudny, banalny, z trudem dotrwałam do końca - właściwie tylko po to, by nie oceniać czegoś, czego nie widziałam.


Dopisywanie opinii, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Witaj, Zaloguj się

NAPISZ DO NAS

Masz uwagi, zauważyłaś błędy na tej stronie?
A może chciałabyś opublikować swój tekst?
- Napisz do nas!

NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

basnie Księżniczka, diabeł i złota komnata
medora To o mnie :D opinia dodana 2019-12-13 15:25:53
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Seks lesbijski. 101 pozycji - Schell Jude
Warto przeczytać - polecam.
© KOBIETY KOBIETOM 2001-2019