Sugar Rush

Serial nakręcony na podstawie powieści Julie Burchill.
sugar rush
sugar rush
łówna bohaterka
ma 16 lat i mieszka w Brighton, w Anglii. Ma sporo problemów, jej rodzice
się rozwodzą a brat zachowuje się dziwnie. Co więcej, zaczyna podobać jej
się jej przyjaciółka, Sugar.

Z tego co wiem dostepne sa juz 2 sezony tego serialu, polecam :)
miejscami bardzo zabawna, zwariowana i jakze prawdziwa opowiesc o
nastolatkach, ktorymi sami kiedys bylismy :)

Produkcja: Wielka Brytania.
reżyseria Harry Bradbeer, Sean Grundy scenariusz Katie Baxendale, Holly
Phillips,
zdjęcia Jim O'Donnell na podstawie: powieści Julie Burchill od lat: 18
czas trwania: 24
Karolina
Data publikacji w portalu: 2007-04-09
http://www.channel4.com/life/microsites/S/sugar_rush/index.html
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

DreamEther2007-05-11 14:03
Polecam całkowicie bo to naprawdę dobry serial. W moim osobistym rankingu jest zaraz po the L Word. Jest świetny na zrelaksowanie i poprawę humoru. W jednym odcinku podczas "romantycznej" sceny z pudingiem, w której biorą udział rodzice Kim, popłakałam się ze śmiechu:)) Wciągająca lekka komedyjka.

Olivia0072007-05-17 23:20
serial jest absolutnie moim ulubionym, polecam goraco, jest swietny

volk2007-05-19 23:58
pierwszy raz serial obejrzałam w odcinkach na YouTubie, ale spodobał mi się tak, że na oba sezony wydałam 150zł lekką ręką :) jest naprawdę genialny, szczególnie podoba mi się drugi sezon :D a płakałam ze śmiechu (dosłownie!) w bardzo wielu momentach! :) bardzo polecam!

kasial2007-05-21 08:26
witam gdzie mozna zdobyc ten serial

aniaaa7042007-05-22 13:05
Nie wiecie skąd można ściągnąć ten serial? Na torrentach nie ma:(

czestochowianka2007-05-28 21:24
więcej o filmie na stronie: http://gdyby-sciany-mogly-mowic.blog.pl/komentarze/index.php?nid=11482321 sezon II http://gdyby-sciany-mogly-mowic.blog.pl/komentarze/index.php?nid=11763079

zoil2007-06-13 20:54
hej, domi, a możesz podać invitation code do ej strony ;)

alegz2007-06-16 14:57
Widziałam cała 2 serie 1 chyba ze 2 odcinki. Serial super!!

rotaa2007-07-03 21:29
jak to trzeciego? Z moich informacji takowy niestety nie powstał...

Kate2007-07-11 15:07
Masz racje, nie powstal sciagajac Sugar Rush 3 sciagnelam filmy porno hehe a tak sie cieszylam:(

Kam2007-07-19 14:39
A czy 3 sezon ma w ogole powstac? Czy niestety nie?

kej2007-07-27 14:07
z tego co wiem - na forum kobiety-kobietom wyczytalam ze najprawdopodobniej nie bedzie nastepnych czesc :/ tez zaluje ale... serial cieszyl sie dosc duza popularnoscia wiec mozliwe ze ktos kiedys wpadnie na pomysl zeby pociagnac go dalej i zrobic na tym jeszcze torche wiecej pieniedzy :)

passingby2007-09-13 11:57
wow :) oglądałyśmy wczoraj do 3 nad ranem :) 18 odcinków :) na ostatnich 2 padłyśmy :) polecam gorąco. W wydaniu ahmerykańskim pewnie byłby wulgarny - po Brytyjsku fantastyczny (humor)

willejka2007-10-01 00:05
pyszne :) obejrzałam już 12 odcinków i trochę boje sie momentu kiedy skoncze drugą serię - bo podobno więcej nie ma. oglądam na youtube - każdy odcinek w dwóch częściach. dzięki za info o tym serialu i polecam każdej :))

jejku2007-10-05 20:52
nie widze wzmianki na portalu o South of Nowhere ,ogladalam 3 serie,mam nadzieje na jeszcze nastepna... a tego serialu nie ogladalam ale napewno to zrobie !

karina1984_142007-12-03 10:35
hej!! również polecam sugar rush - mam ten film na płytkach, udało mi się go kupić oryginalne na allegro za zaledwie 50 zł :D świetny humor, bywa pikantnie i baaardzo uczuciowo :) również south of nowhere jest godny polecenia, obecnie leci na mtv polska we wtorki o 20:30 pod polskim tytułem DALEKO OD DOMU, niektóre odcinki można znaleźć na youtube. Pozdrawiam :*)

czestochowianka2008-04-22 10:37
Wiecej na temat tego filmu na stronie www.gdyby-sciany-mogly-mowic.blog.pl/

leska2008-05-28 17:48
nie, nie, nie!-banal dla nastolatek:/

Paula...152008-10-05 14:46
Jak ogladalam zwiastunu filmu strasznie mi sie podobal...serial wogole jest w jakiejs polskiej wersji?napisy albo lektor ...?chetnie bym sciagnelam;)

gosza2008-10-08 08:30
Paula...15 serial mozna bez problemy sciagnac, a i napisy do niego sa:)

Ma?a2009-01-28 22:44
Czy mo?e kto? wrzucic linka do 3 seasonu bylabym bardzo wdzieczna :) z góry dziekuje :))

w.2009-05-17 11:38
trzeciego sezonu nie ma. i nie b?dzie. a szkoda troch?. :( jak dla mnie serial nawet lepszy ni? l word. ale to tylko gusta. ;q

gigner2009-09-12 22:48
sci?gnijcie z chomikuj.pl!

ann2009-09-15 17:15
SUPER SERIAL:) polecam!!szczegolnie drugi sezon,bo 1 jest troszke dziecinny,ale potem sie juz rozkreca:)szkoda ze nie ma 3 sezonu:( No i BRIGHTON NASZE MIASTO...mmmm:)

fella_842010-05-21 06:45
zabawniutki i głupiutki serialik :]

salanderlis2010-07-08 15:37
taki popcorn mentalny, ale przecież tego nam czasem potrzeba


Dopisywanie opinii, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Witaj, Zaloguj się

NAPISZ DO NAS

Masz uwagi, zauważyłaś błędy na tej stronie?
A może chciałabyś opublikować swój tekst?
- Napisz do nas!

NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

basnie Księżniczka, diabeł i złota komnata
medora To o mnie :D opinia dodana 2019-12-13 15:25:53
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Seks lesbijski. 101 pozycji - Schell Jude
Warto przeczytać - polecam.
© KOBIETY KOBIETOM 2001-2019