Trzy serca **

Three of Hearts, Reżyseria: Yurek Bogayevicz w rolach głównych: William Baldwin, Kelly Lynch, Sherilyn Fenn, Produkcja amerykańska, 105 minut, 1991
Trzy serca to jeden z tych filmów, które chcą nas przekonać, że nawet najgłupszy facet jest lepszy od kobiety. Oklepany stereotyp i bardzo niemodny.

Connie jest zdeklarowana lesbijką - kobietą pozornie niezależną, która jednak nie może znieść porażki i zdecydowana jest na wszystko, by odzyskać utraconą miłość. Porzucona przez swoją biseksualną przyjaciółkę Ellen, angażuje zawodowego żigolaka, by uwiódł niewierną, rozkochał w sobie i porzucił bez skrupułów. Liczy, że w ten sposób Ellen wróci ze złamanym sercem w jej ramiona. Nie należy jednak igrać z ogniem i Ellen sią o tym boleśnie przekonuje.
Corky
Data publikacji w portalu: 2003-09-12
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

xxx2004-03-27 22:55
wcale nie glupi film.wydaje mi sie prawdziwszy niz story's w rodzaju thelma i luise.tak bywa w zyciu,,a Wiliam Baldwin nie jest wcale taki beznadziejny:-)

iwa2004-06-22 22:46
bardzo fajny film szczegolnie scena wesela w Krakowie...chetnie obejzałabym go jeszcze raz

tola2004-09-03 15:34
Film do dzisiaj bardzo dobrze wspominam, scenariusz interesujący!!!

paulitka2006-01-09 20:08
a mnie podobaja sie wszyskie filmy z Williamem Baldwinem,poprostu go kocham

basia2006-11-08 14:41
czy ktoś powie mi gdzie znaleść muzyke z tego filmu bardzo podoba mi sie jedna piosenka

pani magister2006-11-11 19:23
Być może ta piosenka, o której piszesz Basiu to "Shape of my heart" Stinga. Ten sam utwór pojawił się również w filmie "Leon Zawodowiec". Piosenka jest przepiękna i można jej wysłuchać np. w popularnym serwisie YouTube. Co do filmu, to wart jest obejrzenia.

patusia162007-08-30 14:48
ja tez widziaąłm ten film i mi sie bardzo podobał , a zwłasza piosenka bo własnie to dzieki niej trafiłam na to forum

czestochowianka2008-04-22 10:41
Wiecej na temat tego filmu na stronie www.gdyby-sciany-mogly-mowic.blog.pl/

fella_842010-05-21 06:37
lekki, zabawny, doskonale pokazuje, że uczucia są nie przewidywalne, nie da się nad nimi zapanować .. lekki film na lekki wieczór :)


Dopisywanie opinii, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Witaj, Zaloguj się

NAPISZ DO NAS

Masz uwagi, zauważyłaś błędy na tej stronie?
A może chciałabyś opublikować swój tekst?
- Napisz do nas!

NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

erotyka Fitness intymny kobiet
Ala44 Ja ćwiczę od dawna i Polecammm ... opinia dodana 2019-09-17 00:22:45
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Goblin Market - Rossetti Christina
A mnie się to tłumaczenie podoba. Jestem anglistką, literaturoznawczynią, i mogę zapewnić, że fragmenty...

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2019