Trzy serca **

Three of Hearts, Reżyseria: Yurek Bogayevicz w rolach głównych: William Baldwin, Kelly Lynch, Sherilyn Fenn, Produkcja amerykańska, 105 minut, 1991
Trzy serca to jeden z tych filmów, które chcą nas przekonać, że nawet najgłupszy facet jest lepszy od kobiety. Oklepany stereotyp i bardzo niemodny.

Connie jest zdeklarowana lesbijką - kobietą pozornie niezależną, która jednak nie może znieść porażki i zdecydowana jest na wszystko, by odzyskać utraconą miłość. Porzucona przez swoją biseksualną przyjaciółkę Ellen, angażuje zawodowego żigolaka, by uwiódł niewierną, rozkochał w sobie i porzucił bez skrupułów. Liczy, że w ten sposób Ellen wróci ze złamanym sercem w jej ramiona. Nie należy jednak igrać z ogniem i Ellen sią o tym boleśnie przekonuje.
Corky
Data publikacji w portalu: 2003-09-12
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

xxx2004-03-27 22:55
wcale nie glupi film.wydaje mi sie prawdziwszy niz story's w rodzaju thelma i luise.tak bywa w zyciu,,a Wiliam Baldwin nie jest wcale taki beznadziejny:-)

iwa2004-06-22 22:46
bardzo fajny film szczegolnie scena wesela w Krakowie...chetnie obejzałabym go jeszcze raz

tola2004-09-03 15:34
Film do dzisiaj bardzo dobrze wspominam, scenariusz interesujący!!!

paulitka2006-01-09 20:08
a mnie podobaja sie wszyskie filmy z Williamem Baldwinem,poprostu go kocham

basia2006-11-08 14:41
czy ktoś powie mi gdzie znaleść muzyke z tego filmu bardzo podoba mi sie jedna piosenka

pani magister2006-11-11 19:23
Być może ta piosenka, o której piszesz Basiu to "Shape of my heart" Stinga. Ten sam utwór pojawił się również w filmie "Leon Zawodowiec". Piosenka jest przepiękna i można jej wysłuchać np. w popularnym serwisie YouTube. Co do filmu, to wart jest obejrzenia.

patusia162007-08-30 14:48
ja tez widziaąłm ten film i mi sie bardzo podobał , a zwłasza piosenka bo własnie to dzieki niej trafiłam na to forum

czestochowianka2008-04-22 10:41
Wiecej na temat tego filmu na stronie www.gdyby-sciany-mogly-mowic.blog.pl/

fella_842010-05-21 06:37
lekki, zabawny, doskonale pokazuje, że uczucia są nie przewidywalne, nie da się nad nimi zapanować .. lekki film na lekki wieczór :)


Dopisywanie opinii, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Witaj, Zaloguj się

NAPISZ DO NAS

Masz uwagi, zauważyłaś błędy na tej stronie?
A może chciałabyś opublikować swój tekst?
- Napisz do nas!

NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

portal Zasady i regulamin blogów
freeberde Chciałabym zrozumieć dlaczego Administratorka Portalu Dla Kobiet nie usuwa mężczyzny, który jest codziennie od dwóch lat na tym portalu. Ten mężczyzna pisze teksty uwłaczające Kobietom,... opinia dodana 2019-12-11 20:52:40
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Seks lesbijski. 101 pozycji - Schell Jude
Warto przeczytać - polecam.

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2019