The L Word

Serial USA 2004, reż.: Rose Troche, Daniel Minahan scena.: Ilene Chaiken, Rose Troche, Kathy Greenberg, Michelle Abbott, Guinevere Turner, wyst.: Pam Grier, Jennifer Beals, Laurel Holloman, Mia Kirshner.
film
film
Serial opowiada o grupie młodych kobiet z Los Angeles, o ich życiu, pracy i romantycznych związkach zarówno homoseksualnych jak i heteroseksualnych.
Jenny jest młodą pisarką, która właśnie skończyła studia i przyjechała do Los Angeles, aby rozpocząć dorosłe życie ze swoim chłopakiem Timem (wkrótce narzeczonym). Tim i Jenny mieszkają w zachodnim Hollywood, a ich sąsiadkami są Bette i jej życiowa partnerka Tina. Bette i Tina są razem od siedmiu lat i planują mieć dziecko, dlatego też poszukują właściwego dawcy spermy. Przyjaciółkami Bette i Tiny są: Shane (lokalna łamaczka damskich serc), Dana (zawodowa tenisistka, nadal w ukryciu), Alice (biseksualna dziennikarka), Kit (siostra Bette, piosenkarka i powracająca do zdrowia alkoholiczka) oraz Marina (uwodząca Jenny, właścicielka kawiarenki).
Data publikacji w portalu: 2004-05-18
źródło:
http://www.l-word.com
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

anne2004-07-14 17:36
witam, ten serial jest naprawde super! Mam zamiar stworzyc polska strone The L word... co wy na to? Pozdrawiam!

ma2004-09-01 12:19
Wspaniały serial,coś cudownego!!!Tylko szkoda, ze pewnie w Polsce nigdy sie go nie doczekamy:(

Gr@ż@2004-09-09 09:54
Właśnie ściągam go przez Kaazaa. W tym sezonie było 14 odcinków. Nowa seria startuję w 2005 r. Ten serial jest tym na co czekałam:)Dla kobiet, bez pornografii, życie: subtelne uczucia, gorące emocje, wysmakowane sceny miłosne. Codzienne życie lesbijek, jednakże w Los Angeles:)Jestem pod wrażeniem:)

pchelarocks2004-11-08 07:14
Ekhem... Co by tu nie powiedziec, nie wyczerpie to tematu:) Ten serial nalezy zobaczyc, gdyz jak zaden inny film pokazuje rzeczywistosc... Goraco polecam:)

tai2004-12-07 22:27
rzeczywistosc upiekszona, ale de facto porusza wiekszosc problemow zwiazanych z byciem les... obowiazkowa pozycja :D

unknown_flower2004-12-19 02:22
ten serial jest przefantastyczny :D:D:D

alex_18_les2004-12-30 19:48
Wow,wreszcie cos ciekawego i pieknego!Obie panie sa sliczne i pasuja do siebie,milo popatrzec na ich milosc:D!

winnie2005-01-02 01:34
miodzio................. :o)

Fishbone2005-01-02 20:15
ok, tylko jak skad go macie bo ja probuje sciagnac przez kazaa'e i jakos mi to srednio wychodzi. blagam o jakies instrukcje.

agus_26_tor2005-01-22 20:47
Rewelacja! Poleciła mi to kumpela ze Stanów, podobno w lutym zaczyna się druga seria. Lepsze od jakiegokolwiek filmu. Gorąco polecam!

anne2005-01-24 19:07
chcecie go zobaczyc na tvn?? PODPISZCIE PETYCJE http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=391 przeslijcie to dalej

Shane2005-01-26 16:41
hmm widzialam cala serie obecnie czekam na druga kiedy pojawi sie na dc++ ...podaje adresik rainbow-room.net to jest adres huba z ktorego spewnoscia sciagniecie serial pierwsza serie i muzyke :) zycze szczescia i dobrego transferu...:D

Resident_Movie2005-04-01 14:47
Jakby co chętnie odsprzedam Cały 1 sezon serialu The L Word (bardzo dobrej jakości) na 11 płytkach cd-r 700MB. Cena tylko 50zł! Chetnych proszę o e-maila na adres: angelina2002@tenbit.pl lub na GG: 4067648 :) P.s Posiadam też 6 Najnowszych odcinków z 2 sezonu :) Co poniedziałek Nowy Odcinek do Kolekcji :P

tai2005-04-07 16:51
to jest nielegalne i nieetyczne :/ szczegolnie ze mozna sprawe zalatwic po kwocie plytek.

apotyra2005-04-19 12:34
Widziałam tylko urywki z tego serialu i były absolutnie fantastyczne!!!! Obejrzenie go, to tylko kwestia czasu...

pani_nocy*2005-05-14 14:10
jakby kogoś interesowało to mam całą pierwszą serię, drugiej się spodziewam niebawem, i chcętnie się powymieniam na inne filmy:]

pchelarocks2005-06-16 08:19
A ja kupiłam w kwietniu The L Word Season #1 na DVD!!! :) Chociaż dodatki do niego sś marne... Mam nadzieję, że przy drugiej serii wydawcy bardziej się postarają...

ergosia2005-07-03 19:06
Widziałam fragmenty- serial super. Mam pytanko gdzie można kupić The L Word, czy jest on osiągalny w Polsce.

ToSeeYa2005-07-13 16:48
Coś cudownego !! Świetny i baaaaaaardzo wciągający

aniabyczek2005-11-25 15:20
REWEELLAAACJA!!!!Najlepszy serial branzowy jaki kiedykolwiek widzialam!Moglabym go ogladac non toper!Zaluje ze powstaly tylko 3 sezony.Serial dla kazdego!Rozbawi,wzruszy,zmusi do refleksji.TO JEST WLASNIE TO na co czekalam!BAAARDZO POLECAM!!

egiczek2005-11-30 20:47
Widziałam tylko fragmenty, a chętnie bym obejrzała w całości ten serial. Wiecie gdzie można go kupić albo ściągnąć?

lara_perkins2006-01-05 16:26
od 8 stycznia, od tej niedzieli 3 sezon :DDDDDDDDD od ranca w pon. korki na sieci ;]

ibka2006-01-13 16:18
Dopiero sie o nim dowiedzialam, a juz po przeczytaniu recenzji i Waszych opin mam ochote sciagnac sobie go jak tylko przyjde do domku. Mam ochote na głebokie uczucia...;)

Kasia2006-01-13 20:32
Też chcę obejrzeć ten serial, ale nie wiem, skąd go ściągnąć (najlepiej na VHS). Mogę zapłacić, a kasety sama dostarczę, ale tylko na terenie Warszawy/okolic...

the mether2006-01-15 08:37
film rewelacja a teraz wchodzi 3 seria, a ja jestem szczesliwa posiadaczka calych dwoch:)

bikre2006-01-22 20:44
Właśnie kończę ściągać I sezon. Ogląda go ze mną moja siostra, która jest 100% hetero. Ma na punkcie tego serialu prawie takiego samego hopla jak ja :) ! i to jest w nim tak cholernie super! Polecamy każdemu.

mia2006-01-27 23:36
Film jest znakomity, wyraźne, spójne postaci, perły w obsadzie, znacznie więcej niż dobra zabawa, zadziwiające podobieństwo doświadczeń i charakterów mimo 9 godzin różnicy. Ściągnęłyśmy przez TorrentStorm

ania262006-01-28 15:36
czy ktora z Was posiada napisy do serii drugiej? byłabym bardzo wdzieczna za kontakt, bardzo pilne(same rozumiecie, posiadam filmy bez tekstu..no i wyrabiam sobie cierpliowsc hehe) kontakt cafedelmar@op.pl

RedFoot2006-02-02 22:41
Fajnie sie tez sciaga przez BearShare. Polecam

Angelica2006-02-09 11:07
www.thelword.pl

ana2006-02-25 23:42
Lepszego filmu dawno nie widzialam!Polecam !!!Samo zycie!!! Wkoncu cos! od czego nie moge sie oderwac!!

Do woops2006-04-03 20:42
Wiekszosc jest na napisy.org.pl !!!

paulinka2006-05-07 13:13
jejku...:( w żaden sposób nie mogę dorwać tego filmu, a baardzo, bardzo bym chciała! No przecież nie jest nieosiągalny...a jednak kiszka :(

majerson2006-05-14 11:27
jeśli chcecie to sciagnijcie sobie program Azureus a pozniej wejdzcie na strone http://www.torrentportal.com/details/493790/The-L-Word-Season-1.torrent?id=493790&nothing=The-L-Word-Season-1.torrent i ściągnijcie sobie torrenta to jest cały 1 sezon. jakby któraś nie mogła sobie poradzić to chętnie pomoge pisać na maila :)

kimmi2006-06-30 16:47
sciagam to na bearshare i jest tego cale mnostwo, mam zaczac od season 1 episode 1? i tak po kolei? jeden epizod to jeden odcinek? pomozcie:(

kimmi2006-06-30 16:51
i jeszcze dodam, ze jeden epizod sciaga sie 12 godz., to oznacza, ze zeby ogladnac kolejne odcinki bede musiala czekac na nie po 12 godz?:( nie da rady jakos sciagnac od razu calosci?

pilkarka2006-07-19 16:42
mam 3 sezony na plytce boski serial uwielbiam go :D gdyby ktos chcial 3 sezon to chetnie wysle..pozdro

bamboszek2006-08-01 12:24
widzialm tylko jeden sezon pierwszy. i nie ma co wiecej powiedziec niz miodzio. chatnie obejrze 2 i 3 czesc jak by ktos byl chetny mi wyslac. prosze napisac moj mailik bamboszeek@o2.pl dzieki dziolky:)

jast2006-08-01 19:04
chętnie odkupie the l word obojętnie który sesoz ale musze mieć z napisami pl. mój numer 607 384 261

patihe2006-08-08 00:15
Sprzedam 3 serie "L word".

patihe2006-08-08 00:18
Sprzedam tanio 3 serie "L word". moje gg 816218.

Shad2006-08-10 20:03
Mam pytanko?gdzie można dostać dvd L word z polskimi napisami,bo szukałam,ale nie mogę znaleźć:/A bardzo zainteresował mnie ten serialik:>proszę o szybkie info...

music_lover2006-08-11 00:19
Gdzie mozna znalezc? Ja mam sciagniete 3 serie z polskimi napisami. Jak cos to napisz.

anouk2006-08-18 16:07
ma ktoś może napisy serii 1 do wersji DVDRip.XviD-SAVANNAH? nie moge nigdzie znaleźć zsynchronizoanych do paru odcinków:(

zfickle2006-08-27 20:51
hmm... a podobno ma wrocic Marina...:D Czekam z zaciekawieniem na sezon czwarty:) anouk-> przykro mi, ja tez nie znalazlam nic zsynchronizowanego i meczylam sie, co chwile przesuwajac po prostu napisy;) Pozdrawiam!

Klaudyna2006-08-31 23:25
Bardzo pilnie potrzebuje napisów Do 3 sezonu odc.9-12 czy ktoś byłby tak miły i mógł mi przesłać lub podpowiedzieć gdzie znaleźć? Dziękuję z góry!!!

biała królowa2006-09-08 23:10
Dołączam się do prośby klaudyny! Nie znalazłam nigdzie napisów do odcinków 10-12 3 sezon (9 jest na napisy.org). Bardzo proszę o wskazówki w tej sprawie :)

Klaudyna2006-09-09 22:09
Mogę przetłumaczyć z angielskiego, więc gdyby ktoś spotkał chociaż angielskie napisy...POZDRAWIAM!!:)

amacord2006-09-11 02:18
moze jakis link z torrentem?....

aerith2006-09-11 11:04
A w napisy.org sa napisy do 10 odc trzeciego sezonu

amacord2006-09-11 18:51
alarm odwolany - sciaga sie :)

Misiek2006-09-22 20:38
Mam taki odcinek... The L-Word (Fantastische Leidenschaft) ale nie mogę znaleźć napisów... może ktoś wie gdzie mógłbym je zdobyć?

alegz2006-11-03 18:59
Mam pytanko to jes w ogóle 4 sezon?

anouk2006-11-03 21:37
wlasnie,, wie ktos moze kiedy bedzie 4 sezon?

alegz2006-11-04 20:35
teraz juz wiem, że podobno w 2007...

cookie2006-11-10 02:14
premiera 7 stycznia 2007

Gosiak2006-11-29 01:49
AAA dzisas to juz... tuz tuz... :-DDD ofcourse miejsce na dysku przyszykowane;-)

m.ch.2006-12-23 21:31
skad to sciagacie? szukalam ale nigdzie nie moge znalezc torrentow, pomozcie

anouk2006-12-27 21:27
wszedzie jest, na bit comet mozesz calosciowo sciagac sezony, na bear share pojedyncze odcinki, pewnie na mulu tez jest choc ja tego nie uzywam

chmiel_882007-01-07 17:54
ok moj problem polegal na tym ze wpisywalam The L world zamiast The L word ;) jeszcze tylko mam problem ze znalezieniem napisow do wersji w formacie rmvb :/

winna2007-01-25 22:49
dlaczego w opisach nie ma serialu QUEER AS FOLK? Jest równie dobry jak The L Word! :(

Gosiak2007-01-30 03:22
Do sciagania polecam program uTorrent. Ma 6 wyszukiwarek ... w ktorych najczesciej sa cale sezony, jezeli juz ktos ma kilka odcinkow przy sciaganiu calego sezonu moze je poprostu pominac w ten sposob uzupelnia swoja kolekcje i nie sciaga 2x tego samego:-) ps Jezu dopiero 3 odcinki 4 sezonu wyszly...:-// no i Carmen juz nie ma...:-( poprostu masakra;-)

saska2007-02-16 00:08
fajny serialek!!! faktycznie wielka szkoda, że Carmen nie ma, a zamiast niej jest ta beznadziejna Pappi. mam nadzieje, że wywalą Tinę, bo od 2 serii jest beznadziejna. brawo dla Alice, za świetne poczucie humoru. pozdrawiam!

NieboBezDna2007-02-19 15:19
naprawde nie wiem czym tu sie tak zachwycac, serial jest przesadzony i bardzo wyolbrzymiony i napewno nie, jak to ktos napisal, nie ukazuje swiata zwiazkow lesbijskich takimi jakie sa, nie pokazuje prawdy, raczej osmiesza

ktoś_gdzieś_kiedyś2007-02-23 06:35
kochane dziewczyny poszukuję całego pierwszego sezonu L WORD na płytkach cd -/koszty płytek, robocizny, przesłani itd do dogadania się oczywiście/:) gdyby któraś z was miała i była tak miła do podzielenia się to będę wdzięczna. Info na gg:1333689. PS-w grę wchodzi wyłącznie angielska wersja językowa.

NicemeN2007-03-02 16:19
ma ktos moze napisy do serialu queer as folk seaso 1 w wersji rmvb nie moge nigdzie znalesc bardzo prosze o szybka odpowiedz w miare mozliwosci .z góry dziekuje:-)

ana2007-03-04 20:30
Coś cudownego ! Przebija wszelkie seriale i film ! Polecam

komesa2007-04-01 22:54
Witam, dysponuję 4 sezonami The L Word na płytach DVD.. to tak dla zainteresowanych :)

Klaudyna2007-07-03 23:26
Hej!! Jesli ktos by mial napisy do 4 sezonu od odcinka 8-12 i do 3- bylabym niezmiernie wdzieczna!!

anouk842007-07-09 19:01
dziewczyny (i chlopaki;)) wiecie cos na temat serialu "sugar rush"? warto sciagac? i gdzie sciagac:D?

k2007-07-13 23:02
ok!! pytanie, ktore nie daje mi spokoju, w ktorym odcinku pojawia sie piosenka Paul Oakenfold & Brittany Murphy "Faster Kill Pussycat"????????????????????????? kto wie????

Klaudyna2007-07-26 00:40
Obejrzalam caly 4 sezon juz dwa razy...nowy dopiero za rok..wspaniala glucha aktorka MARLEE MATLIN -grajaca Jodi. Dzieki Ilene Chaiken za tak cudowny serial!

Konop2007-08-03 01:02
hejka mam prośbę czy byłybyście w stanie wysłać mi na maila napisy do 3 i 4 sezonu ? :) bede wdzieczny :)

sencha2007-08-10 12:39
hej! miałabym prośbę o namiary na czwarty sezon, skąd moge ściągnąć? z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam

mamales2007-09-11 12:36
Oglądałam już 4 sezony tego serialu, nie znudził mi się. Jest wspaniały, zabawny, głęboki. Uwielbiam..

komesa2007-10-04 01:14
hej, ja też posiadam 4 sezony i jego nie da sie nie uwielbiać :) Jakby ktoś chciał obejrzeć a nie miał skąd to piszcie na maila :)

eLfiszcze2007-11-01 22:20
Zapraszam na stronę + forum poświęcone oczywiścei serilaowi The L Word http://thelword.pl

magda2007-11-03 13:44
do osób, które chcą sprzedać pierwszą całą serię L World. Jestem zainteresowana. Z pewnością odkupię ale jescze nie teraz.Jeżeli jest możliwość zachowania dla mnie tego filmu. Podaję telefon kontaktowy: 508922215.

OLa2007-11-19 23:04
hey ma ktos może napisy do 1 sezony the l word ? sa mi badzo ppilnie potrzebna bo mam caly sezon tylko napisow brak prosze poratujcie

Pinokio2007-11-22 08:43
Hej Sloonko przez uTorrent'a możesz ściągnąć cały serial w ok 3 dni. Sa 4 sezony a z niecierpliwością czekamy do stycznia aż zacznie się 5 pozdrawiam:)

Moni2007-11-23 21:07
Tak! uwielbiem ten film.... jedyne co to szkoda ze tylko sezonow bedzie :(

Pinokio2007-11-24 11:38
Hej ile ma być sezonów??

Pinokio2007-11-29 17:01
http://pl.youtube.com/watch?v=93Hbsdw-918 to 2 minutowa zapowiedz sezonu 5

dabek2007-12-08 20:32
mam pytanie kture nie daje mi zyć czy pati umrze w filmie

dąbek2007-12-08 20:35
niech ktos szybko odpowie fast czy cos ja uratuje prosze was o szybki kontakt niech ktos odpowie na e-mail lub a tej stronie napisze sssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzbbbbbbkkkkkkkkkkkkkkkkkkooooooooooooooooooooo

fanka2007-12-11 21:52
Hej! moze ktos wie co to jest za utworek z sezonu 1 odcinek 8 ("L'ennui") graja go, gdy zaczyna sie imprezka na jachcie :) pomocy!!!

Pinokio2008-02-08 21:58
Hej! może ktoś wie co to jest za utworek z sezonu 4 odcinek 10 jak Moira/Max wychodzi z domu rodzinnego a zaczyna się scenka z Shane na lodach jeśli ktoś wie to dajcie znać na maila, Pozdrawiam:)

aniusia2008-02-18 08:58
buuu sciagam 3season i nie moge znalezc napisooow ;( napisy.org juz nie ma i nie mam pojecia cooo robic;( pliiiss ooo pomoc

Pinokio2008-02-18 22:20
hej jeśli ktoś potrzebuje nap. to ewentualnie mogę coś wysłać mailem

Pinokio2008-02-19 22:35
Hej piszcie których nie macie odcinków bo nie chce mi sie całych sezonów wysyłać a no chyba że nie macie:) pozdrawiam:)

Go??2008-03-10 10:09
Hej dziewczyny b?dzie 6 sezon i wróci Carmen:)

missy2008-03-16 14:08
Pinokio bardzo prosze o napisy do 2 seri bylabym wdzieczna

Mary Lu2008-03-20 23:59
gdzie to mo?na ?ci?gn??? mog?by ktos podac link strony, by?abym wdzieczna.

Mary Lu2008-03-21 00:00
gdzie to mozna sciagnac? moglby ktos podac link strony, bylabym wdzieczna:)

Pinokio2008-03-21 05:36
je?li masz torrenta to wpisz the l word i zale?y który sezon Ci? interesuje je?li od 1 chcesz ?ci?ga? to w torrencie wpisz the l word season 1 i wtedy Ci wyszuka ca?y sezon je?li chcesz po odcinkach to w aresie i torrencie odcinkami te? mo?na ?ci?ga?

DOda2008-04-11 06:36
Kto ma do sprzedazy wszytskie serie THE L world? ... prosze o kontakt na adres email dorot21-21@tlen.pl

Pinokio2008-04-28 16:26
5 sezonu jest 12 odcinków

andzia2008-04-29 15:47
Tak wiem ze 5 sezon ma 12 odc kolejne dwa odcinki bede miec niebawem pozdrawiam

angel2008-05-07 15:19
gdzie mo?na zobaczyc ten film bardzo prosze powiedzcie slyszalam o nim chciala bym go ogl?dn?c czekam na odpowiedz

Pinokio2008-05-08 21:09
mo?esz ogl?da? na youtube albo ?ci?gn?? za pomoc? torrenta ca?y sezon

andzia2008-06-18 21:51
zainteresowanych zakupewm wszytskich sezonow the l word (wersja angielska + napisy polskie) prosze o kontakt mailowy.Pozdrawaim

BiankadeSade2008-07-15 14:16
w 2009 r. ostatni 6 sezon THE L WORD :(

dead222008-07-24 14:30
Dajcie prosze linki do torentow + napisy

mimi2009-01-01 18:48
Jezeli kto? nie potrafi lub nie mo?e ?ci?gn?? tego serialu to polecam youtube, ogl?dam ju? 5 sezon, jest tylko jeden minus tylko w wersji angielskiej.

ulencjaaa2009-01-05 16:44
musze sciagnac season 4 z polskimi napisami pomoze mi ktos ?

ulencjaaa2009-01-05 17:21
informacje prosze wyslac na email ullenncjja@op.pl

madzik2009-01-06 22:50
bardzo chcia?abym obejrze? 6 sezon poniewa? mam ca?? 5 w polskiej wersji j?zykowej i jestem nimi zachwycona polecam równie? South of Nowher cho? przyznam ?e nie jest tak dobry jak The L Word

racica2009-01-13 15:21
ma ktos napisy do 1 odcina 6 sezonu?? jak tak niech mi wysle na meila z gory dzikuje.

sjdj2009-01-16 14:19
ktora ma 6 sezon?i sie podzieli?:)

aniellux2009-01-16 21:18
Ma która? napisy do 1 odcinka z 6 sezonu?jakby co to prosz? na maila.Z góry dzi?kuj?

elfik2009-01-20 21:20
Hej, jak kto? ma napisy do 1 odcinka 6 sezonu prosze wy?lijcie na maila!!! dzieki z góry!!!

katrin2009-01-22 12:06
Hej, ja równie? prosz?...b?agam, jak kto? ju? b?dzie mie? te napisy to niech mi te? prze?le :D

syrena2009-01-25 12:10
plisss, je?li ma kto? napisy do 1 odcinka 6 sezonu, to niech przesle na maila

miki 782009-01-25 20:49
ja tez poprosze o napisy 6x01 albo namiary skad je sciagnac.dzieki

nelli2009-01-28 17:08
link do napisów 6x01

Shane2009-01-29 14:53
Ja juz mam 2 odcinki sezonu 6 :) Tylko napisow brak:(ale jakos daje rade z ogladaniem:)Jak ktos ma prosze na maila.. Dziekuje

elfik2009-01-29 20:58
Napisy do pierwszego odcinka s? na napisy24 i na napi-projekt te?! Czekamy na kolejne napisy do drugiego odcinka:)

kaaaaaaaaaaaaasia2009-02-04 13:48
ma ktos napisy do 3 odcinka?

ania2009-02-05 01:13
w?a?nie ja te? poszukuj? napisów do 3 odcinka 6 sezonu. jak kto? ma to niech wrzuci plisss :)

monika2942009-02-06 19:20
je?eli jeste?cie zainteresowane to piszcie na maila czekam teraz na ca?o?c 6 sezonu.....

smerf2009-02-12 02:03
A czy zdajecie sobie sprawe,?e sprzedaz nielegalnie pobranych filmow z netu jest karalna?Mozecie miec niezle nieprzyjemnosci.

safi272009-03-09 18:58
Czy kto? mo?e mi odst?pi? 5 i 6 serie ja odst?pie od 1 do 4 z polskimi napisami.

edysia2009-03-10 21:20
Prosze niech ktos napisze kto moze mi przeslac sezony the l world zaczynajac od 1 :) bardzo jestem zaciekawiona tym serialem ale nie moge go nigdzie znalezc. niech napisze osobka ktora mi pomoze albo wysle sezony :) z gory dzieki i czekam na informacje na mail :sasetka_edytka@poczta.onet.pl

dorciaa832009-03-26 15:00
czesc puszukuje napisow do 3 sezonu ratujcie prosze :(:(:(

dorciaa832009-03-26 15:01
ja dopiero sie dowiedzialam o tym filmie i dopiero zaczynam go sciagac jest zajebisty prosze pomozcie mi

pinokio2009-03-28 13:28
napisy tylko z napi-projekt

Olaa2009-03-30 11:02
mam pytanie a ile odcinkow jest w 1 sezonie

zalamana2009-03-30 12:16
widze ze malo juz was tutaj przebywa :(:(

starter2009-03-31 01:08
W pierwszym sezonie - 13 odcinków.

willma2009-03-31 08:36
13 :O a ja mam 14 :/

agagatek12009-03-31 20:53
zalamana ale nasza sila rosnie ;)))

dorciaa83@amorki.pl2009-04-01 09:52
kto ma napisy do 1sezonu 8 odcinka prosze napiszcie do mnie

scorpion2009-06-21 15:34
Witam czy kto? dysponuje ostania seria z polskimi napisami? bardzo prosz? o kontakt karduda@gmial.com

beta92009-11-12 19:58
mam ogromna prosbe. czy ktos sie nie orientuje jaki tytul jest piosenki ktora pojawia sie w 3 sezonie na poczatku odc. 8 i 9 gdy Dana zostaawia Alice? prosze o pomoc

uelle2009-11-14 00:12
whether you fall ale nie wiem kto wykonuje:P

blazejek2009-12-13 19:58
Witam,jestem zainteresowana zakupem wszystkich sezonow The L Word(z polskimi napisami),prosze o kontakt mailowy,pozdrawiam blazejek27@hotmail.com

agnes2009-12-14 11:08
kupi? wszystkie sezony the L word. kontakt na maila:))) pozdrawiam

agnes2009-12-14 11:09
<blazejek27@hotmail.com> ja te? szukam, jak co? znajdziesz to daj zna?, odkupi? kopie :))))))

julka2010-01-02 13:14
cze??!NIE MOG? ?CI?GN?? L WORD 5:( PROSZ? POMÓ?CIE!!!!!JU? NIE MOG? DOCZEKA? SI? KOLEJNYCH ODCINKÓW...CZEKAM NA INF NA MAILA...PROSZ?:)

aga962010-01-08 18:54
fajny serial Shane jest super:);)

MARYLEK2010-01-21 11:39
Czy znajdzie si? w?ród Was dobra duszyczka i pomoze mi w zdobyciu tego serialu??? Kobietki bardzo prosze o pomoc! Interesuja mnie wszystkie sezony (polskie napisy lub lektor) . Plise. dajcie zna? na maila ; marylek.p@wp.pl

les film fanka2010-02-13 18:54
hej potrzebuje kupic ten serial nieznosze sciagac zap?ace kazda cene bo musze go obejrzec!!!! najlepiej z lektorem a z napisami tez nie pogardze piszcie dzien i noc na moje gg19234364 pozdrawiam

jowita2010-02-19 10:53
hej zale?y mi na kupnie serialu... jako dodatek do prezentu na 3 rocznic?. Najlepiej z lektorem lub napisami. piszcie na mejla... z góry dziekuje

lisasee2010-03-11 21:53
serial leci na foxlive w sobote o 23 ,a w poniedzaia?ek,wtorek i ?roda sa powtórki o 23.50 pozdrawiam

ona2010-04-06 08:36
serial leci co tydzien na foxlife :)

puma2010-04-18 19:00
Hej!mam pytanie jeslo ktos moze wyslac 4 sezon the l word ma emaila bede wdzieczna z gory dziekuje nardzo mi zalezy!:)

tarja72010-04-27 17:46
witajcie dziewczyny :] poszukuje 5 i 6 sezonu. czy ma kto? ewentualnie linki? na Peb'ie nie ma 5 sezonu...proooosze o pomoc bo zwariuje ;)

luckykbh2010-05-05 20:50
Whether You Fall - Tracy Bonham

fella_842010-05-21 06:42
każdy odcinek jest świetny, ale żałuje że nakręcili tylko 6 sezonów .. może nie chcieli przedłużać?? a może pojawi się serial o życiu Bette i Tiny w Nowym Jorku ?? no ja mam małą nadzieje :) lubię ten serial i czasem do niego wracam :) pozdrawiam

satanica2010-08-12 01:56
po prostu klasyka ! :)

kida2010-10-04 20:57
Jeden z najlepszych seriali jakie oglądałam. Kocham oczywiście Tinę i Bette. Mam wszystkie sezony na kompie. Jeśli któraś chce to zgłaszać sie na moje gg 4510827 - i zobaczymy co sie da zrobić ;p

emana2010-10-06 11:44
mam sezony 1-5 z polskimi napisami.zainteresowani pisać na emana@gazeta.pl

My_mistake2010-10-31 18:53
Wiecie coś o filmie pełnometrażowym o tym samym tytule?

happyplus2010-11-02 19:10
W tamtym roku Ilene Chaiken pisala scenariusz do kinówki. Co dalej- tego nie wie nikt.

Arayanne2010-12-13 12:57
Świetny, wspaniały, cudowny. Popłaczesz, poryczysz, powzruszasz się, powzdychasz, spocisz, pośmiejesz się do łez :D

Kasia26302011-02-24 01:48
tego serialu nie da sie opisac poprostu trzeba go zobaczyc poprosty rewelka jestem fanka tego serialu ogladam wszystkie odcinki i mam nadzieje ze bedzie ich wiecej..:)

happyplus2011-02-24 10:43
No, ostatnio czytalam, ze nie ebdzie ani The Farm, ani kinowki L Word...wiec chyba sie nie dowiemy, kto zalatwil Jenny:D

happyplus2011-02-24 10:44
No, ostatnio czytalam, ze nie bedzie ani The Farm, ani kinowej wersji L Word....wiec chyba sie nie dowiemy, kto zabil Jenny:D

grawoj2011-04-02 07:06
Witam,napiszcie mi czy Bette i Tina będą razem.Widziałam 6 serię tylko do 7 odcinka.Nie mam możliwości zobaczyc 8 odcinka,a zanim to puszczą w tv.Napiszcie proszę.Serdecznie pozdrawiam.

Luna_Rojo2011-04-02 18:16
Przecież one już są razem. Z tego co pamiętam nic się nie zmieni w ostatnim odcinku.

grawoj2011-04-02 21:25
Chciałabym,żeby nic się nie zmieniło.Ach jak bardzo bym chciała,ale w 7 odcinku były pewne zamieszania, a ja niestety widziałam tylkoi do 7 odcinka,czego nie mogę przebolec.Dzięki za dobre serce,bo chyba bym zwariowała w nieświadomości.Bardzo chciałam,żeby były razem,to taki piękny widok....Pozdrawiam.

Luna_Rojo2011-04-03 11:52
Zakończenie w ogóle jest dość otwarte i niejednoznaczne. Bardzo fajny serial.

analka912011-04-06 20:03
Jenny chyba zabila Nikki :)) z zazdrosci. Szkoda, ze tylko 6 sezonow.. Powinno byc tyle odcinkow ile Mody na sukces. :d

Luna_Rojo2011-04-07 11:44
Tam prawie każda miała motyw żeby zabić Jenny, wszystkim działała na nerwy :P więc do końca nie wiadomo.

grawoj2011-04-07 13:00
Nareszcie udało mi się zobaczyc wszystkie sezony,co za szczęście.Zgadzam się,żeby było tyle odcinków co"Mody na sukces"a nawet może byc więcej.Polecam wszystkim SUPER film.Aktorki genialne...Naprawdę warto zobaczyc.Pozdrawiam.

happyplus2011-04-08 12:30
Podobno w szkicu scenariusza byla wersja, ze Jenny zostala zabita przez Molly, ale kto to sprawdzi..

grawoj2011-04-08 19:10
A moze kiedyś nakręcą dalszy ciąg,kto wie.Dla mnie ciekawe byłoby,gdyby powstał serial lub film o losach Bette i Tiny.To taka cudowna para aż miło je się ogląda.Myślę,że byłoby to ciekawe,no no.........

grawoj2011-04-10 01:23
Kocham ten serial.Nikt nie pisze o muzyce,która jest super.Zgrałam sobie na plytkęn,no i jest super.Naprawde warto posłuchac i oczywiscie warto zobaczyc.Polecam.

bettejen  lucyna1973@o2.pl2011-08-09 20:37
hej ja dopiero teraz odkrylam ten serial ogladalam tylko 6 sezon a chcialabym zobzczyc wszystkie ,moze ktos ma i chcialby odsprzedac ?on jest fantastyczny , wiem ze mozna sobie sciagnac ale nie potrafie obslugiwac takiego cuda jak komputer pomozcie,piszcie na maila

szczur  eliza.norynberg@gmail.com2011-09-23 17:12
Anne-nie rób tego pod żadnym pozorem!

LaPielQueHabito2011-12-30 02:18
Momentami stereotypowy i głupiutki, jak mało który, ale na pewno najlepiej wyreżyserowany i obsadzony serial.


Dopisywanie opinii, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Witaj, Zaloguj się

NAPISZ DO NAS

Masz uwagi, zauważyłaś błędy na tej stronie?
A może chciałabyś opublikować swój tekst?
- Napisz do nas!

NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

wydarzenia Warszawa. Prawa kobiet, upodmiotowienie i równość płci
smaku Równość płci? Co to znaczy? Od razu mi się coś przeczy, bo kobieta jest zawsze inna od faceta, hmm... nawet piersi ma wystające bardziej, poza tym karmi mlekiem, a facet nie, facetowi... opinia dodana 2020-03-04 23:53:08
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Lesbos - Lis Renata
\"Lesbos\" Renaty Lis to dla mnie brakująca podstawa, kanon myśli lesbijskiej w kulturze polskiej....
© KOBIETY KOBIETOM 2001-2020