Pocałunek Jessiki Stein ( Kissing Jessica Stein )***

USA 2001r. ( Komedia romantyczna ), reż.: Charles Herman-Wurmfeld, scenar.: Jennifer Westfeldt, wyst.: Jennifer Westfeldt, Heather Juergensen, Tovah Feldshuh.
film
film
Młoda atrakcyjna dziennikarka Jessika Stein pracuje w dużej nowojorskiej redakcji. Marzy o karierze malarskiej i spotkaniu wielkiej miłości, ale po serii naprawdę nieudanych randek, Jessica traci nadzieję na znalezienie idealnego faceta. Kiedy jednak uwagę jej przyciąga intrygujący anons w gazecie wszystko wskazuje na to, że gdzieś istnieje jednak jakaś pokrewna dusza. W jej życiu pojawia się właścicielka galerii, Helen Cooper. Ich przyjaźń przeradza się niebawem w głębsze uczucie i skłania do wspólnego zamieszkania.
Całkiem przyjemne niewymagające nadmiernego skupienia kino. Historia opowiedziana jest z werwą, potrafi zainteresować i rozbawić.
d.
Data publikacji w portalu: 2004-05-23
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

Aaricia_Lanielin2004-11-17 16:42
Ciepły, optymistyczny ^^ miejscami zabawny filmik ^^. Sympatycznie i miło się go ogląda bo nie jest żadną parodią związków 'niemieszanych' ^_^ (za parodiami nie przepadam -_-'''). Może nic ambitnego ^.^''' ale całkiem pogodny :3.

yeliena2005-01-08 22:39
tak ..pierwsze 45 minut zapowiada calkiem niezly film o (nie)zwyklym zwiazku nawroconych na lesbianizm heteryczek ..po czym rzady rozpoczyna lobby purytansko-ortodokso-zydowskie i film traci na wartosci ,gdy okazuje sie , ze rzekome kochanki sa tylko kolezankami a ostatnie slowo nalezy do mezczyzny . zabawny film staje sie zalosny i nudny, aczkolwiek nieprzewidywalny( po zachecajacym poczatku) . powiedzialabym ,ze ktos chcac ubarwic zwykla historie milosna zwyklych heteroseksualistow, dorzucil szczypte homoseksualizmu na zachete znudzonym widzom . a mialo byc tak pieknie...

apotyra2005-04-19 12:15
Też się spodziewałam innego zakończenia, ale cóż... takie życie. Dużo kobiet nie wie, co z sobą zrobić i się wplątują w różne historie... Ale film mi się podobał i polecam.

kena_282005-12-06 16:54
Fajny film piwo, chipsy i piątkowy wieczór z głowy :D

atacama2006-12-26 23:49
Nudny film. Kiczowaty. Dla wytrwałych.

MAXXIE CLARKE2007-02-14 21:57
CALL (706)593-8635

kama2007-12-05 13:20
nic szczególnego,na piątkowy wieczór nie polecam...bo szkoda.aktorki...hm...niezbyt przekonywające,no i po prostu płytko.

czestochowianka2008-04-22 10:36
Wiecej na temat tego filmu na stronie www.gdyby-sciany-mogly-mowic.blog.pl/

olkam812010-04-13 08:36
podajcie mi link do tego filmu lub innego o w?tku lesbijskim np gdyby ciany mog?y mowic 2

fella_842010-05-21 06:51
no na tym filmie to miałam napady śmiechu .. główna bohaterka i jej podejście do miłości i związków jest wręcz urocze :] ja bym zwariowała po chwili :D no ale chciała wszystko robić etapami, a ja nie wnikam.. polecam zabawny jest :)

salanderlis2010-07-08 15:40
nie podobał mi się, może dlatego, że główna pani jakaś taka not my type


Dopisywanie opinii, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Witaj, Zaloguj się

NAPISZ DO NAS

Masz uwagi, zauważyłaś błędy na tej stronie?
A może chciałabyś opublikować swój tekst?
- Napisz do nas!

NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

erotyka Fitness intymny kobiet
Ala44 Ja ćwiczę od dawna i Polecammm ... opinia dodana 2019-09-17 00:22:45
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Goblin Market - Rossetti Christina
A mnie się to tłumaczenie podoba. Jestem anglistką, literaturoznawczynią, i mogę zapewnić, że fragmenty...

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2019