Seksowne a może branżowe celebrytki- znacie jakieś?
Re: Seksowne a może branżowe celebrytki- znacie jakieś?
Siostrzenica Agaty Młynarskiej, córka Pauliny Młynarskiej-Moritz- Alicja Nauman i jej żona Dominika Wróblewska.
A ja trochę kontrowersyjnie, z uwagi na jej wiek - Iga Świątek. Co o niej myślicie? Wiem, że jeszcze młoda, ale mój radar wariuje, gdy na nią patrzę 

...rappelle-moi le jour et l'année...
Ja miałam tak samo ale zostałam trochę ostudzona w tych zapędach. Zwróciłam uwagę na dość zażyłą wieź z nią i panią psycholog. Kiedyś widziałam jakiś wywiad z Iga i padło pytanie "gdzie widzisz się za pate lat" powiedziała że z rodziną w jakimś domku. Ale z drugiej strony co powiesz komuś obcemu i na cały kraj? Zatem albo dobrze się ukrywa albo Daria to taka druga matka i przyjaciółka. Nie zauważyłam takiej zażyłości między nią a chłopakami ze sztabu szkoleniowego jaka jest między nimi. Na każdym zdjęciu stoją obok siebie i zazwyczaj to Daria robi jej jakieś zdjecia. Podobno pani psycholog ma męża ale nie mogę się dokopac do żadnych zdj z nim..
acbc pisze: ↑19 gru 2020, o 09:33Ja miałam tak samo ale zostałam trochę ostudzona w tych zapędach. Zwróciłam uwagę na dość zażyłą wieź z nią i panią psycholog. Kiedyś widziałam jakiś wywiad z Iga i padło pytanie "gdzie widzisz się za pate lat" powiedziała że z rodziną w jakimś domku. Ale z drugiej strony co powiesz komuś obcemu i na cały kraj? Zatem albo dobrze się ukrywa albo Daria to taka druga matka i przyjaciółka. Nie zauważyłam takiej zażyłości między nią a chłopakami ze sztabu szkoleniowego jaka jest między nimi. Na każdym zdjęciu stoją obok siebie i zazwyczaj to Daria robi jej jakieś zdjecia. Podobno pani psycholog ma męża ale nie mogę się dokopac do żadnych zdj z nim..
Tak! Zapomniałam wspomnieć o jej relacji z Darią, która sama w sobie również jest trochę podejrzana

Są ze sobą bardzo zżyte i to widać, a o mężu też czytałam, ale żadnych więcej informacji o nim nie znalazłam...
Iga jest młoda, jej kariera dopiero się rozpędza, kto wie co wyjdzie w przyszłości. Oczywiście to tylko nasze przypuszczenia i jej sprawa, ale pogdybać nikt nie zabroni

...rappelle-moi le jour et l'année...
Z drugiej strony Iga jest teraz na topie więc pokazywanie się z nią przysparza nowych klientów, wzbudza zainteresowanie itp. Jakoś z innymi tak nie robi. Cóż zobaczymy co będzie na kolejnym turnieju.
-
chocoladee pisze: ↑5 gru 2017, o 20:14hmm
panie bi
chylinska
kozidrak
kayah
hahaha mandaryna
bartosiewicz
les
magda pokora (ich troje)
przemyk
Serio Kozidrak?
-
- początkująca foremka
Mam tak samo. Coś jest na rzeczy. Im dłużej ją obserwuję, tym bardziej umacnia się we mnie przeczucie, że nie jest hetero.
-
- początkująca foremka
A co to poczucie buduje? Pytam z ciekawości, bo nie wiem o niej zupełnie nic poza tym, że jest gwiazdą ; )
-
Mój radar też szalej jak widzi Igę. Oby tak było
-
- początkująca foremka
w sumie nie jestem znawczynią tenisa czasem obejrzę jakiś mecz. A i tak robię to od dosyć niedawna. nie wiem cxy Iga jest nasza ale na pewno to typ chłopczycy. jest bardzo ładna to na pewno, damskie ciuszki jakoś mi się z nią nie kleją. ale czy woli dziewczyny? to wie tylko ona,albo jeszcze do końca też tego nie wie
a skąd macie takie przypuszczenia?

CiemnoscToJa pisze: ↑15 wrz 2022, o 11:41Mój radar też szalej jak widzi Igę. Oby tak było![]()
Przeczucie. Po prostu wygląda na lesbijkę.
-
- początkująca foremka
-
- początkująca foremka
Bo kobiecy sport jest generalnie dosyć "branżowy". A wśród piłkarek to już w ogóle praktycznie połowa każdej drużyny to lesbijki.123DreamBig pisze: ↑18 wrz 2022, o 16:32No i fajnie by byłojak tak sobie pogooglowałam to dużo tenisistek jest branżowych. albo takich o którcyh się myśli że są
ciekawa dyscyplina![]()
-
- początkująca foremka
wyjazdy na zgrupowania treningi sprzyjają zacieśnianiu znajomościmiss_nikita pisze: ↑19 wrz 2022, o 21:22Bo kobiecy sport jest generalnie dosyć "branżowy". A wśród piłkarek to już w ogóle praktycznie połowa każdej drużyny to lesbijki.123DreamBig pisze: ↑18 wrz 2022, o 16:32No i fajnie by byłojak tak sobie pogooglowałam to dużo tenisistek jest branżowych. albo takich o którcyh się myśli że są
ciekawa dyscyplina![]()

Katarzyna Zillmann 

-
- foremka dyskutantka
Jodie foster. Może branżowa haha
-
- początkująca foremka
Kasia weszła trochę w sferę celebrytów przy okazji Top Model.
-
- początkująca foremka
Marcjanna Lelek z "M jak Miłość" jest w związku z kobietą. https://kobieta.onet.pl/wiadomosci/marc ... cs&utm_v=2
W związku z kobietą jest też córka Artura Żmijewskiego. https://www.pudelek.pl/corka-artura-zmi ... 120291136a
-
- początkująca foremka