Seksowne a może branżowe celebrytki- znacie jakieś?
Re: Seksowne a może branżowe celebrytki- znacie jakieś?
Siostrzenica Agaty Młynarskiej, córka Pauliny Młynarskiej-Moritz- Alicja Nauman i jej żona Dominika Wróblewska.
A ja trochę kontrowersyjnie, z uwagi na jej wiek - Iga Świątek. Co o niej myślicie? Wiem, że jeszcze młoda, ale mój radar wariuje, gdy na nią patrzę 

...rappelle-moi le jour et l'année...
Ja miałam tak samo ale zostałam trochę ostudzona w tych zapędach. Zwróciłam uwagę na dość zażyłą wieź z nią i panią psycholog. Kiedyś widziałam jakiś wywiad z Iga i padło pytanie "gdzie widzisz się za pate lat" powiedziała że z rodziną w jakimś domku. Ale z drugiej strony co powiesz komuś obcemu i na cały kraj? Zatem albo dobrze się ukrywa albo Daria to taka druga matka i przyjaciółka. Nie zauważyłam takiej zażyłości między nią a chłopakami ze sztabu szkoleniowego jaka jest między nimi. Na każdym zdjęciu stoją obok siebie i zazwyczaj to Daria robi jej jakieś zdjecia. Podobno pani psycholog ma męża ale nie mogę się dokopac do żadnych zdj z nim..
acbc pisze: ↑19 gru 2020, o 09:33Ja miałam tak samo ale zostałam trochę ostudzona w tych zapędach. Zwróciłam uwagę na dość zażyłą wieź z nią i panią psycholog. Kiedyś widziałam jakiś wywiad z Iga i padło pytanie "gdzie widzisz się za pate lat" powiedziała że z rodziną w jakimś domku. Ale z drugiej strony co powiesz komuś obcemu i na cały kraj? Zatem albo dobrze się ukrywa albo Daria to taka druga matka i przyjaciółka. Nie zauważyłam takiej zażyłości między nią a chłopakami ze sztabu szkoleniowego jaka jest między nimi. Na każdym zdjęciu stoją obok siebie i zazwyczaj to Daria robi jej jakieś zdjecia. Podobno pani psycholog ma męża ale nie mogę się dokopac do żadnych zdj z nim..
Tak! Zapomniałam wspomnieć o jej relacji z Darią, która sama w sobie również jest trochę podejrzana

Są ze sobą bardzo zżyte i to widać, a o mężu też czytałam, ale żadnych więcej informacji o nim nie znalazłam...
Iga jest młoda, jej kariera dopiero się rozpędza, kto wie co wyjdzie w przyszłości. Oczywiście to tylko nasze przypuszczenia i jej sprawa, ale pogdybać nikt nie zabroni

...rappelle-moi le jour et l'année...
Z drugiej strony Iga jest teraz na topie więc pokazywanie się z nią przysparza nowych klientów, wzbudza zainteresowanie itp. Jakoś z innymi tak nie robi. Cóż zobaczymy co będzie na kolejnym turnieju.
-
chocoladee pisze: ↑5 gru 2017, o 20:14hmm
panie bi
chylinska
kozidrak
kayah
hahaha mandaryna
bartosiewicz
les
magda pokora (ich troje)
przemyk
Serio Kozidrak?
-
- początkująca foremka
Mam tak samo. Coś jest na rzeczy. Im dłużej ją obserwuję, tym bardziej umacnia się we mnie przeczucie, że nie jest hetero.
-
- początkująca foremka
A co to poczucie buduje? Pytam z ciekawości, bo nie wiem o niej zupełnie nic poza tym, że jest gwiazdą ; )
-
Mój radar też szalej jak widzi Igę. Oby tak było
-
- początkująca foremka
w sumie nie jestem znawczynią tenisa czasem obejrzę jakiś mecz. A i tak robię to od dosyć niedawna. nie wiem cxy Iga jest nasza ale na pewno to typ chłopczycy. jest bardzo ładna to na pewno, damskie ciuszki jakoś mi się z nią nie kleją. ale czy woli dziewczyny? to wie tylko ona,albo jeszcze do końca też tego nie wie
a skąd macie takie przypuszczenia?

CiemnoscToJa pisze: ↑15 wrz 2022, o 11:41Mój radar też szalej jak widzi Igę. Oby tak było![]()
Przeczucie. Po prostu wygląda na lesbijkę.
-
- początkująca foremka
-
- początkująca foremka
Bo kobiecy sport jest generalnie dosyć "branżowy". A wśród piłkarek to już w ogóle praktycznie połowa każdej drużyny to lesbijki.123DreamBig pisze: ↑18 wrz 2022, o 16:32No i fajnie by byłojak tak sobie pogooglowałam to dużo tenisistek jest branżowych. albo takich o którcyh się myśli że są
ciekawa dyscyplina![]()
-
- początkująca foremka
wyjazdy na zgrupowania treningi sprzyjają zacieśnianiu znajomościmiss_nikita pisze: ↑19 wrz 2022, o 21:22Bo kobiecy sport jest generalnie dosyć "branżowy". A wśród piłkarek to już w ogóle praktycznie połowa każdej drużyny to lesbijki.123DreamBig pisze: ↑18 wrz 2022, o 16:32No i fajnie by byłojak tak sobie pogooglowałam to dużo tenisistek jest branżowych. albo takich o którcyh się myśli że są
ciekawa dyscyplina![]()

Katarzyna Zillmann 

-
- foremka dyskutantka
Jodie foster. Może branżowa haha
-
- początkująca foremka
Kasia weszła trochę w sferę celebrytów przy okazji Top Model.
-
- początkująca foremka
Marcjanna Lelek z "M jak Miłość" jest w związku z kobietą. https://kobieta.onet.pl/wiadomosci/marc ... cs&utm_v=2
W związku z kobietą jest też córka Artura Żmijewskiego. https://www.pudelek.pl/corka-artura-zmi ... 120291136a
-
- początkująca foremka
Mowa tu raczej o osobie rozpoznawalnej, niż o celebrytce, ale na pewno super seksowej, i co ważniejsze, mega wartościowej. Jeśli Martyna W. nie jest przynajmniej bi, to ja się poddaję. Pare jej słów zostało tutaj przytoczonych, ktore moga byc jakimis wskazowkami, ale zwrocilam tez ostatnio uwage, ze Martyna często nosi pierscionek na prawym kciuku, a ostatnio jednego kolczyka na lewym. Jasne, mozna powiedziec, ze to przypadek, ale z drugiej strony, dlaczego na przyklad nigdy nie zmienia stron - to troche jak mrugniecie do nas dziewczyny, bez checi dokonywania jakiegos glosnego coming outu. W sumie troche ja rozumiem, w tym kraju to ryzyko - jest zwiazana kontraktami, kocha to, co robi, a no coz bycie bi czy lesbijką jest tu nadal kontrowersyjne, zwlaszcza jak jest sie tak wysoko na swieczniku. A szkoda, bo przydalaby nam się taka osoba w branzy
Troche tez staloby to w sprzecznosci z wartosciami, ktore glosi, ale musi miec swoje powody.