Poszukuję pewnej dziewczyny z okolic Torunia mieszkałas kiedyś w Poznaniu

Dyskusje, wymiana opinii i doświadczeń na tematy związane z życiem kobiet kochających kobiety. Wsparcie dla potrzebujących.
ODPOWIEDZ
Ewelajn25
początkująca foremka
początkująca foremka

Poszukuję pewnej dziewczyny z okolic Torunia mieszkałas kiedyś w Poznaniu

Post autor: Ewelajn25 » 2 kwie 2024, o 23:48

Witajcie, moje drogie dziewczyny post dość w nietypowej sprawie, ale co tam spróbuję poszukuje pewnej dziewczyny tylko problem w tym, że minęło 5/6 lat, ale przecież cuda się zdarzają, i to nie takie, a więc poszukuję dziewczyny, która ok. 5) 6 lat temu pracowała w cukierni w Poznaniu później chwilę w hah w Poznaniu pamiętam, że nie byłaś poznanianką podchodziłaś z okolic Torunia, a w Poznaniu musiałaś ze względu na swoją Kobietę Nigdy nie zdążyłam Ci podziękować Pewnej nocy w hah byłam bardzo załamana przybita i trafiłam na Ciebie sympatyczną wygadaną empatyczną dziewczynę To mimo młodego wieku byłaś bardzo mądra inteligentną kobietą prawdopodobnie to, co powiedziałaś mi tamtej nocy i co dla mnie zrobiłaś Ocaliło Mi życie… Wróciłam za tydzień od naszego spotkania, lecz powiedziano mi, że już tu nie pracujesz i że wróciłaś do Siebie to Miasta z powodów osobistych i tak przychodziłam każdego tygodnia, ale nigdy już nie trafiłam na Twój ślad… Szukałam już po wielu portalach grupach tęczowych bezskutecznie i ciągle próbuje, Ponieważ nie Mogę zapomnieć Ani Ciebie, Ani tego, co dla mnie zrobiłaś chciałabym Ci osobiście podziękować i zobaczyć Cię jeszcze raz niestety nie Pamiętam twojego imienia, tylko pewne szczegóły Wiem, że podchodzisz gdzieś z przed Torunia Miałaś ok. 25 lat piękne zielone oczy wręcz Kocie długie kruczo czarne włosy i piękny błysk w oczach Mam nadzieję, że kiedyś Cię znajdę cuda przecież Się zdarzają Dziewczyny pomóżcie, Gdzie mogę jeszcze szukać pozdrawiam.
Ewelajn25
początkująca foremka
początkująca foremka

Re: Poszukuję pewnej dziewczyny z okolic Torunia mieszkałas kiedyś w Poznaniu

Post autor: Ewelajn25 » 2 kwie 2024, o 23:52

Ewelajn25 pisze:
2 kwie 2024, o 23:48
Witajcie, moje drogie dziewczyny post dość w nietypowej sprawie, ale co tam spróbuję poszukuje pewnej dziewczyny tylko problem w tym, że minęło 5/6 lat, ale przecież cuda się zdarzają, i to nie takie, a więc poszukuję dziewczyny, która ok. 5) 6 lat temu pracowała w cukierni w Poznaniu później chwilę w hah w pamiętam, że nie byłaś poznanianką podchodzisz z okolic Torunia, a w Poznaniu mieszkałaś ze względu na swoją Kobietę Nigdy nie zdążyłam Ci podziękować Pewnej nocy w hah byłam bardzo załamana przybita i trafiłam na Ciebie sympatyczną wygadaną empatyczną dziewczynę mimo młodego wieku byłaś bardzo mądra inteligentną kobietą prawdopodobnie to, co powiedziałaś mi tamtej nocy i co dla mnie zrobiłaś Ocaliło Mi życie… Wróciłam za tydzień od naszego spotkania, lecz powiedziano mi, że już tu nie pracujesz i że wróciłaś do Siebie do Miasta z powodów osobistych i tak przychodziłam każdego tygodnia, ale nigdy już nie trafiłam na Twój ślad… Szukałam już po wielu portalach grupach LGBT bezskutecznie i ciągle próbuje, Ponieważ nie Mogę zapomnieć Ani Ciebie, Ani tego, co dla mnie zrobiłaś chciałabym Ci osobiście podziękować i zobaczyć Cię jeszcze raz niestety nie Pamiętam twojego imienia, tylko pewne szczegóły Wiem, że podchodzisz gdzieś z przed Torunia Miałaś ok. 25 lat piękne zielone oczy wręcz Kocie długie kruczo czarne włosy i piękny błysk w oczach Mam nadzieję, że kiedyś Cię znajdę cuda przecież Się zdarzają Dziewczyny pomóżcie, Gdzie mogę jeszcze szukać pozdrawiam.
Ilka01

Post autor: Ilka01 » 19 kwie 2024, o 18:35

Może post na facebooku? Być może ktoś udostępni dalej, skojarzy i w taki sposób uda Ci się Ją odnaleźć :)
Daslibe
uzależniona foremka
uzależniona foremka

Post autor: Daslibe » 7 maja 2024, o 21:12

Romantyczna historia 😊:)
ODPOWIEDZ